صفحه اصلی - فروم پرشین سون

بازگشت   PersianSeven Forums > موضوعات عمومی | PersianSeven General > آشپزخونه پرشين > انواع كيک و شيرينی
پورتال پرشين راهنمایی جــوایز IShop وبلاگ پرشین تماس با ما


ارسال مبحث جدید  پاسخ
 
LinkBack ابزارهای موضوع جستجو این تاپیک حالت نمایش
قدیمی 09-10-2009   #1 (لينک اين پست)
عضو پرشين سون
 
آواتار shmily90
 
تاريخ عضويت: Sep 2009
پست ها: 7
تشكرها (از ديگران): 0
تشكر شده 0 بار در 0 پست
چوق: 0
فعاليت Longevity
0/20 17/20
Today پست ها
ssssssss7

عکسهای خریداری شده
new.3 کیک کوارک آمستردام

مواد مورد نياز:
کره 2/1 پيمانه ( 80 گرم)
شکر 2/1 پيمانه ( 75 گرم)
تخم‌مرغ 1 عدد ( 55 الي 60 گرم)
وانيل شکري 4/1 قاشق چايخوري
بيکينگ پودر 4/1 قاشق چايخوري
نمک 8/1 قاشق چايخوري
آرد 2/1 1 پيمانه( 157 گرم)
مواد لازم براي رويه کيک :
تخم‌مرغ 2 عدد ( 110 الي 120 گرم)
کره 2/1 پيمانه ( 80 گرم)
شکر 3/2 پيمانه ( 100 گرم)
وانيل شکري 4/1 قاشق چايخوري
آب‌ليموتازه 2 قاشق سوپخوري ( 28 ميلي‌ليتر)
پودر نشاسته ذرت 2 قاشق سوپخوري ( 18 گرم)
نمک 8/1 قاشق چايخوري
ماست چکيده 2 پيمانه ( 200 گرم)


نحوه تهيه:
فر را روي حرارت 350 درجه فارنهايت روشن کنيد. براي تهيه خمير ، کره و شکر را با همزن برقي بزنيد. سپس تخم‌مرغ و وانيل شکري را اضافه کرده ، به زدن ادامه دهيد تا لطيف شود. بيکينگ پودر و نمک را به آرد اضافه کنيد ، به مواد بالا بيفزاييد و خوب مخلوط نماييد.

روش تهيه رويه کيک :
زرده و سفيده تخم مرغ را جدا کنيد. کره ، شکر ، وانيل شکري و زرده تخم‌مرغ را با هم مخلوط کرده با همزن برقي بزنيد تا به صورت کرم درآيد. آب‌ليمو را با پودر نشاسته مخلوط کرده ، سفيده تخم‌مرغ را با نمک بزنيد تا زماني که جاي پره‌هاي همزن روي آن محو نگردد و هنگامي که ظرف سفيده را برمي‌گردانيد نريزد. يک سوم آن را به ماست افزوده و مخلوط کنيد. سپس مابقي سفيده‌ها را به تدريج اضافه کرده و مخلوط کنيد. پس از آن مخلوط سفيده را به مواد بالا اضافه و مخلوط کنيد. کف قالب گرد 25 سانتي‌متري را با کمي روغن مايع چرب کنيد و خمير را کف آن پهن کنيد. سپس رويه آماده شده را روي خمير بريزيد و روي آن را صاف کنيد و در طبقه‌ي وسط فر به مدت 75 دقيقه قرار دهيد. پس از آن فر را خاموش کرده و بگذاريد 15 دقيقه ديگر در فر خاموش بماند. از فر بيرون آورده و بعد از سرد شدن در ظرف مورد نظر بگذاريد.

نکته:
بهتر است که کيک 24 ساعت در يخچال بماند و سپس مورد استفاده قرار گيرد.









shmily90 آفلاین است   پاسخ به نقل قول چوق/پاداش
پاسخ

به اشتراک بگذارید

برچسب ها
کوارک, کیک, آمستردام


كاربران در حال ديدن تاپیک: 1 (0 عضو و 1 مهمان)
 
ابزارهای موضوع جستجو این تاپیک
جستجو این تاپیک:

جستجوی پیشرفته
حالت نمایش

مجوزهای ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدید ارسال کنید
شما نمیتوانید به پست ها پاسخ دهید
شما نمیتوانید فایل پیوست ضمیمه کنید
شما نمیتوانید ارسال های خود را ویرایش کنید

BB code : فعال
شکلکها : فعال
[IMG] : فعال
HTML : غیر فعال
Trackbacks are فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال

خط مشی بانک مرکزی
جهت ارسال تاپیک جدید: 100 چوق
جهت ارسال پست: 50 چوق
به ازای هر کارکتر در پست : 1 چوق

تاپیک های مشابه
تاپیک نویسنده موضوع انجمن پاسخ ها آخرین ارسال
یک اعتصاب سراسری در قدس فرنوش اخبار خارجی 0 06-14-2014 04:16 AM
تبدیل انرژی گرمایی به الکتریسیته فرنوش اخبار و تازه های علمی 0 04-22-2014 07:32 PM
بور و هايزنبرگ از بمب چه گفتند؟ Ramana فناوری اطلاعات 0 03-01-2014 08:09 PM


زمان محلی شما با تنظیم GMT +3 هم اکنون 01:33 AM میباشد.

Powered by vBulletin .
Copyright © 2020 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.