صفحه اصلی - فروم پرشین سون

بازگشت   PersianSeven Forums > موضوعات عمومی | PersianSeven General > آشپزخونه پرشين > آموزش انواع غذاها > انواع غذا با مرغ و گوشت
پورتال پرشين راهنمایی جــوایز IShop وبلاگ پرشین تماس با ما


ارسال مبحث جدید  پاسخ
 
LinkBack ابزارهای موضوع جستجو این تاپیک حالت نمایش
قدیمی 07-06-2014   #1 (لينک اين پست)
مدیران بازنشسته پرشین سون
 
آواتار R@HA
 
تاريخ عضويت: Nov 2013
پست ها: 17,675
تشكرها (از ديگران): 3,654
تشكر شده 4,247 بار در 2,131 پست
چوق (ثروتمند شماره 11): 6,473,925
پاداش داده شده 366 مرتبه
تاکنون 222 مرتبه با چوق تشکر کرده
تشکر شده با چوق 97 مرتبه
فعاليت Longevity
0/20 10/20
Today پست ها
ssss17675

عکسهای خریداری شده
پرسپولیس تهران بارسلونا شهاب حسینی
جنیفر لوپز قلیان
پيش فرض کدو شکم پر با گوشت بره

• تعداد: 8 نفر

• زمان تهیه: 30 دقیقه

• زمان پخت: دو ساعت

• خوراک: لبنانی

مواد لازم

• 18 عدد کدوسبز کوچک

• 35 عدد برگ مو

• 1 ¼ پیمانه برنج (از یک ساعت قبل خیس کنید)

• 500 گرم گوشت چرخ‌کرده

• یک عدد گوجه‌فرنگی

• 4 قاشق غذاخوری کره آب شده

• ¼ پیمانه آب

• 1 ¼ قاشق چایخوری نمک

• یک قاشق غذاخوری پودر زیره سبز

• نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه

• یک قاشق چایخوری ادویه هفت رنگ

• کمی جوزهندی رنده شده

• یک قاشق غذاخوری روغن گیاهی

• یک کیلوگرم گوشت گوسفند مکعبی خرد شده

• 4 عصاره مرغ

• 8 حبه سیر رنده شده

• 10 پیمانه آب

• نصف پیمانه آب لیموترش


طرز تهیه

1. شکم کدوسبزها را خالی کنید. ساقه برگ موها را بگیرید. هر دو آنها را به خوبی بشویید و کنار بگذارید تا کاملا خشک شوند.

2. در یک کاسه، برنج، گوشت چرخ‌کرده، گوجه‌فرنگی، کره، آب، نمک و ادویه هفت رنگ را با یکدیگر مخلوط کنید. این مایه به به مدت 30 دقیقه در یخچال بگذارید.

3. داخل کدوها را با این مواد پر کنید. یک سانتی متر از بالای آنها را خالی بگذارید.

4. برای پر کردن برگ های مو، برگ ها را برعکس روی سطح صاف بگذارید. یک قاشق چایخوری از مواد را داخل برگ ها بگذارید. آنها را به سمت داخل تا و سپس برگ ها را رول کنید.

5. روغن را در قابلمه گرم کنید. گوشت های تکه ای گوسفند را 5 دقیقه تفت دهید تا طلایی شوند. قابلمه را از روی حرارت بردارید. سیرها را روی گوشت ها بچینید. عصاره مرغ را بریزید. یک لایه برگ خالی روی آنها بچینید سپس دلمه های برگ را روی آنها بچینید.

6. کدوسبزهای شکم پر را روی آنها در قابلمه بچینید. یک بشقاب روی آنها قرار دهید تا در جای خود محکم شوند.

7. آب بریزید و بگذارید بجوشد. سپس حرارت را کم کنید و دوساعت با حرارت ملایم بپزید. در آخر آب لیموترش را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.


ثبت نام و کسب امتیاز
__________________
R@HA آفلاین است   پاسخ به نقل قول چوق/پاداش
پاسخ

به اشتراک بگذارید

برچسب ها
کدو, گوشت, پر, بره, شکم


كاربران در حال ديدن تاپیک: 1 (0 عضو و 1 مهمان)
 
ابزارهای موضوع جستجو این تاپیک
جستجو این تاپیک:

جستجوی پیشرفته
حالت نمایش

مجوزهای ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدید ارسال کنید
شما نمیتوانید به پست ها پاسخ دهید
شما نمیتوانید فایل پیوست ضمیمه کنید
شما نمیتوانید ارسال های خود را ویرایش کنید

BB code : فعال
شکلکها : فعال
[IMG] : فعال
HTML : غیر فعال
Trackbacks are فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال

خط مشی بانک مرکزی
جهت ارسال تاپیک جدید: 100 چوق
جهت ارسال پست: 50 چوق
به ازای هر کارکتر در پست : 1 چوق


زمان محلی شما با تنظیم GMT +3 هم اکنون 02:02 PM میباشد.

Powered by vBulletin .
Copyright © 2019 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.