صفحه اصلی - فروم پرشین سون

بازگشت   PersianSeven Forums > موضوعات عمومی | PersianSeven General > آشپزخونه پرشين > آموزش انواع غذاها > انواع آش و حلیم و سوپ
پورتال پرشين راهنمایی جــوایز IShop وبلاگ پرشین تماس با ما


ارسال مبحث جدید  پاسخ
 
LinkBack ابزارهای موضوع جستجو این تاپیک حالت نمایش
قدیمی 07-06-2014   #1 (لينک اين پست)
Strawberry
 
آواتار Spring_Girl
 
تاريخ عضويت: Nov 2013
محل سكونت: کلبه توت فرنگــ✿◕ ‿ ◕✿
سن: 24
اسم واقعی: ♫♪.[̲̅a̲̅](̲̅t̲̅)[̲̅e̲̅][̲̅f̲̅][̲̅e̲̅].✿❥
پست ها: 2,311
تشكرها (از ديگران): 301
تشكر شده 1,810 بار در 984 پست
چوق (ثروتمند شماره 32): 984,300
پاداش داده شده 53 مرتبه
تاکنون 40 مرتبه با چوق تشکر کرده
تشکر شده با چوق 41 مرتبه
فعاليت Longevity
0/20 10/20
Today پست ها
sssss2311

عکسهای خریداری شده
توت فرنگی پرسپولیس تهران گیلاس
پرسپولیس تهران داريوش پرسپولیس تهران
قلمو نقاشی پرسپولیس تهران سیب سرخ
پيش فرض سوپ سیب زمینی و فلفل دلمه






● مواد لازم
▪ دو عدد فلفل دلمه قرمز
▪ ۵۰۰ گرم سیب زمینی
▪ یک عدد پیاز خرد شده
▪ دو حبه سیر خرد شده
▪ پنج فنجان آب مرغ
▪ نمک و فلفل و کمی نان خرد شده
● طرز تهیه
یک چهارم از یک فلفل دلمه را کنار گذاشته و سپس بقیه آن را بخوبی خرد کنید.سپس سیب زمینی ها را پوست گرفته و آنها را ریز کرده و همراه با پیاز خرد شده و سیر له شده به مواد اضافه کنید.آب مرغ را به مواد درون قابلمه اضافه کرده و شعله زیر آن را زیاد کنید تا مواد درون قابلمه به جوش آید. سپس حرارت زیر قابلمه را ملایم کرده، در آن را بگذارید و صبر کنید تا برای نیم ساعت مواد بخوبی با هم پخته و نرم شوند.محتویات درون قابلمه را در غذاساز یا مخلوط کن بریزید و تا زمانی که یکدست شوند، با هم مخلوط کنید. به میزان دلخواه به سوپ نمک و فلفل بزنید و آن را در حالی که هنوز گرم است در ظرف مناسبی ریخته و روی آن را با فلفل دلمه قرمز خرد شده تزئین کنید.


ثبت نام و کسب امتیاز
__________________
🐺ARSHA IS MY DOG🐺
Spring_Girl آفلاین است   پاسخ به نقل قول چوق/پاداش
پاسخ

به اشتراک بگذارید

برچسب ها
فلفل, دلمه, زمینی, سوپ, سیب


كاربران در حال ديدن تاپیک: 1 (0 عضو و 1 مهمان)
 
ابزارهای موضوع جستجو این تاپیک
جستجو این تاپیک:

جستجوی پیشرفته
حالت نمایش

مجوزهای ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدید ارسال کنید
شما نمیتوانید به پست ها پاسخ دهید
شما نمیتوانید فایل پیوست ضمیمه کنید
شما نمیتوانید ارسال های خود را ویرایش کنید

BB code : فعال
شکلکها : فعال
[IMG] : فعال
HTML : غیر فعال
Trackbacks are فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال

خط مشی بانک مرکزی
جهت ارسال تاپیک جدید: 100 چوق
جهت ارسال پست: 50 چوق
به ازای هر کارکتر در پست : 1 چوق


زمان محلی شما با تنظیم GMT +3 هم اکنون 10:51 AM میباشد.

Powered by vBulletin .
Copyright © 2020 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.