صفحه اصلی - فروم پرشین سون

بازگشت   PersianSeven Forums > موضوعات عمومی | PersianSeven General > آشپزخونه پرشين
پورتال پرشين راهنمایی جــوایز IShop وبلاگ پرشین تماس با ما


ارسال مبحث جدید  پاسخ
 
LinkBack ابزارهای موضوع جستجو این تاپیک حالت نمایش
قدیمی 11-17-2013   #1 (لينک اين پست)
سوپر مدير سايت
سرپرست انجمن صندلی داغ
 
آواتار Niloofar
 
تاريخ عضويت: Oct 2013
محل سكونت: تهران
سن: 29
اسم واقعی: نیلوفر
پست ها: 51,151
تشكرها (از ديگران): 17,972
تشكر شده 16,712 بار در 8,889 پست
چوق (ثروتمند شماره 6): 16,183,076
پاداش داده شده 1,942 مرتبه
تاکنون 74 مرتبه با چوق تشکر کرده
تشکر شده با چوق 513 مرتبه
فعاليت Longevity
2/20 10/20
Today پست ها
ssss51151

ويترين جوايز


عکسهای خریداری شده
استقلال تهران خرس کوچولو گیلاس
گوجه سبز انار ساوه پرشین سون گوجه سبز
پيش فرض آموزش جامع انواع مربا

طرز تهیه مربای پوست پسته
پوست پسته از نظر طب قدیم ایران سرد و خشک است و دارای خواص زیادی بوده; در این مطلب ضمن اینکه با خواص پوست پسته آشنا می شویم با طرز تهیه مربای پوست پسته هم آشنا می شویم.
خواص پوست سبز پسته
•پوست سبز پسته برای رنگرزی به کار می رود.
•بهترین دارو برای رفع بوی بد دهان است.
•جویدن آن باعث التیام زخم های داخل دهان می شود.
•برای استحکام لثه ، مالیدن آن روی لثه یا جویدن آن مفید است.
•دم کرده پوست سبز پسته حالت دل بهم خوردگی و استفراغ را از بین می برد.
•دم کرده آن برای رفع اسهال مفید است.
•برای رفع ###که پوست سبز پسته را دم کنید و یک فنجان از آن را بنوشید.
خواص پوست سفید پسته
•پوست سفید پسته خاصیت قابض دارد و برای بواسیر بسیار مفید است.
•باعث تسکین درد و تخفیف بیماری می شود. برای درمان این بیماری باید پوست سفید پسته را در آب جوشاند و آن را داخل لگنی بریزید و شخصی که این بیماری را دارد برای چند دقیقه در آن بنشیند.
مواد لازم جهت تهیه مربای پوست پسته
پوست پسته تازه :۱ کیلو
شکر : ۱ کیلو
هل یا وانیل :به قدر لازم
آبلیمو : نصف استکان
گلاب در صورت تمایل :۱ فنجان
خلال پسته : ۱ فنجان
طرز تهیه مربای پوست پسته
پوست پسته را شسته و آن را ۴ بار و هر بار ۲۰ دقیقه می جوشانیم تا تلخی پوست گرفته شود و آن را در آب سرد می ریزیم. یک ساعت بعد آن را صاف می کنیم. شکر را با ۳ لیوان آب و گلاب می جوشانیم تا کمی قوام بیاید و پس از سرد شدن شربت پوست پسته ها را در شربت می ریزیم و بعد از ۳-۲ ساعت قابلمه را روی حرارت ملایم اجاق قرار می دهیم تا مربا جا بیفتد و شربت قوام بیاید. آبلیمو و خلال پسته را هم اضافه می کنیم و بعد از سه تا چهار جوش ظرف را از روی حرارت برمی داریم و می گذاریم مربا خنک شود


Azra و فرنوش این مطلب را لایک کرده اند
ثبت نام و کسب امتیاز
__________________
╚════ ೋღ❤ღೋ ════╝
دعا میڪنم زیر این سقف بلند
روے دامان زمیــن
هر ڪجا خستہ و پرغصه شدے
دستــے از غیب به دادت برسد
و چــہ زیباست
ڪه آن دست ، “خدا” باشد و بس…
╚════ ೋღ❤ღೋ ════╝
Niloofar آفلاین است   پاسخ به نقل قول چوق/پاداش
2 کاربر از Niloofar بخاطر پست مفیدش تشکر کرده اند
Azra (11-17-2013), فرنوش (08-06-2014)
قدیمی 11-17-2013   #2 (لينک اين پست)
سوپر مدير سايت
سرپرست انجمن صندلی داغ
 
آواتار Niloofar
 
تاريخ عضويت: Oct 2013
محل سكونت: تهران
سن: 29
اسم واقعی: نیلوفر
پست ها: 51,151
تشكرها (از ديگران): 17,972
تشكر شده 16,712 بار در 8,889 پست
چوق (ثروتمند شماره 6): 16,183,076
پاداش داده شده 1,942 مرتبه
تاکنون 74 مرتبه با چوق تشکر کرده
تشکر شده با چوق 513 مرتبه
فعاليت Longevity
2/20 10/20
Today پست ها
ssss51151

ويترين جوايز


عکسهای خریداری شده
استقلال تهران خرس کوچولو گیلاس
گوجه سبز انار ساوه پرشین سون گوجه سبز
پيش فرض

طرز تهیه مربای کامکوات
کامکوات میوه بسیار ریز شبیه پرتقال است که بیشتر طعم نارنج دارد، از آن میتوان مربا تهیه کرد که این مربا بسیار زیبا و مجلسی است. برای تزئین آن میتوان از خلال پسته و یا ترافل های قندی استفاده کرد. در ادامه علاوه بر طرز تهیه مربا کامکوات با خواص این میوه هم آشنا می شوید.
خواص کامکوات
این میوه نیز مانند دیگر مرکبات کالری کمی دارد. ۱۰۰ گرم از این میوه‌ دارای تنها ۷۱ کالری انرژی است. در عین حال میوه‌ای بسیار ارزشمند و دارای فواید تغذیه‌ای بسیار است زیرا منبع غنی فیبر، املاح، ویتامین و آنتی اکسیدان است که مصرف آن اثرات قابل توجهی در سلامت بدن دارد.
این میوه با پوست مصرف می‌شود و این مسئله مزیت این میوه نسبت به دیگر اعضاء خانواده‌ی مرکبات است چرا که پوسته‌ی آن دارای روغن‌های ضروری مورد نیاز بدن، آنتی اکسیدان و فیبر است. ۱۰۰ گرم از این میوه دارای ۷/۶ گرم فیبر است که ۱۷ درصد از فیبر مورد نیاز روزانه‌ی بدن ما را تأمین می‌کند. به علاوه با خوردن این میوه مقدار قابل توجهی تانن، پکتین، همی سلولز و دیگر پلی‌ساکاریدهای غیر نشاسته ای (NSP) وارد بدن ما می‌شود.
با مصرف این میوه به صورت تازه،ترکیبات آنتی اکسیدانی مانند فلاوونوئیدهای پلی فنلی مانند کاروتن‌ها، لوتئین، زاگزانتین و تانن‌ها دریافت میشود. ترکیبات روغنی بسیار مفیدی که در پوست این میوه وجود دارد عبارت است از لیمونن، پینن، برگاموتن، کاریفیلن، هومولن و مورولن.
به علاوه این میوه دارای ویتامین‌های آنتی اکسیدانی چون ویتامین A ، C و E است. وجود تمامی این ترکیبات آنتیاکسیدان در این میوه‌ی جالب موجب شده که مصرف تازه آن بتواند به راحتی ترکیبات اکسیدانی را از بدن ما جمع‌آوری کرده در نتیجه از بروز سرطان، دیابت، عفونت و بیماریهای دژنراتیو بکاهد.
این میوه نیز مانند پرتقال دارای ویتامین C به مقدار زیاد است. ۱۰۰ گرم از آن دارای ۹/۴۷ گرم از این ویتامین است که تأمین کننده ۷۳ درصد از نیاز روزانه ماست. ویتامین C یکی از آنتیاکسیدان‌های طبیعی است که علاوه بر فعالیت آنتیاکسیدانی نقش مهمی در تولید ترکیباتی چون کلاژن در بدن دارد از این رو در بهبود زخم بسیار موثر است به علاوه ضد رشد ویروس و ضد سرطان است و مانع بروز بیماریهای تحلیل برنده اعصاب میشود. این ویتامین از بروز آرتریت روماتوئید و دیابت میکاهد. ویتامین C با تبدیل آهن موجود در غذا از حالت فریک (سه ظرفیتی) به حالت فرو (دو ظرفیتی) موجب تسهیل جذب آهن میشود.
کامکوات دارای مقدار قابل توجهی از ویتامین‌های خانواده‌ی B است مانند تیامین(B1)، نیاسین (B3)، پیریدوکسین (B6)، فولات و اسید پانتوتنیک. این ویتامین‌ها به عنوان کوفاکتور فرآیندهای متابولیسم کربوهیدرات، پروتئین و چربی در بدن فعالیت میکنند.
این میوه علاوه بر ویتامین فراوان دارای برخی از املاح نیز هست مانند کلسیم، مس، پتاسیم، منگنز، آهن، سلنیوم و روی. ۱۰۰ گرم از نوع خشک شده‌ی این میوه دارای ۶۴۰ میلی گرم پتاسیم، ۱۶۲ میلی گرم کلسیم و ۰۳/۲ میلی گرم آهن است. پتاسیم یکی از ترکیبات مهم موجود در داخل سلول‌ها و مایعات بدن است و به کنترل ضربان قلب و فشار خون کمک میکند. مس عنصری است که در تولید گلبول‌های سرخ نقش دارد و آهن نیز برای تولید گلبول‌های سرخ و فرآیندهای اکسیداسیون سلولی مورد نیاز است.
مواد لازم جهت تهیه مربای کامکوات
آب : ۳ پیمانه
آب پرتغال : ۳ پیمانه
کامگوات : ۱ کیلو
شکر : ۱ کیلو
طرز تهیه مربای کامکوات
کامگوات ها را چند بار و هر بار ۵ دقیقه می جوشانیم و بعد از ۱۰ دقیقه در آب سرد قرار می دهیم. اینکار را تکرار می کنیم تا جائیکه تلخی کامگوات گرفته شود. سپس دو ساعت در آب سرد قرار داده و بعد کامگوات را نصف کرده و درون شربت می اندازیم و می جوشانیم تا قوام بیاید. می توان کامگوات را به صورت درسته آماده کنیم . در این صورت باید روی آن چند سوراخ ایجاد کنیم تا مچاله نشود


Azra و فرنوش این مطلب را لایک کرده اند
Niloofar آفلاین است   پاسخ به نقل قول چوق/پاداش
2 کاربر از Niloofar بخاطر پست مفیدش تشکر کرده اند
Azra (11-17-2013), فرنوش (08-06-2014)
قدیمی 11-17-2013   #3 (لينک اين پست)
سوپر مدير سايت
سرپرست انجمن صندلی داغ
 
آواتار Niloofar
 
تاريخ عضويت: Oct 2013
محل سكونت: تهران
سن: 29
اسم واقعی: نیلوفر
پست ها: 51,151
تشكرها (از ديگران): 17,972
تشكر شده 16,712 بار در 8,889 پست
چوق (ثروتمند شماره 6): 16,183,076
پاداش داده شده 1,942 مرتبه
تاکنون 74 مرتبه با چوق تشکر کرده
تشکر شده با چوق 513 مرتبه
فعاليت Longevity
2/20 10/20
Today پست ها
ssss51151

ويترين جوايز


عکسهای خریداری شده
استقلال تهران خرس کوچولو گیلاس
گوجه سبز انار ساوه پرشین سون گوجه سبز
پيش فرض

طرز تهیه مربای نارنج
در مطالب قبل با طرز تهیه مربا بهار نارنج آشنا شده اید، اینبار می خواهیم ضمن بیان خواص میوه ی نارنج شما را با طرز تهیه مربای نارنج آشنا کنیم.
خواص نارنج
نارنج هضم غذا را آسان می کند.
خوردن نارنج با شکر در رفع یبوست موثر است.
برای درمان گلودرد و فشار‌ خون بایستی نصف لیوان آب نارنج را با یک قاشق عسل مخلوط کرده و بعد از غذا میل نمایید.
اثر ضدعفونى کننده و میکروب کشى دارد.
ضماد پخته میوه نارنج که پوست و هسته هم داشته باشد،برای جرب، خارش، جوش هاى پوستی و نرم کردن پوست بدن و موى سر مفید است.
مواد لازم جهت تهیه مربا نارنج
نارنج درسته :۱۰ عدد
شکر : یک و نیم کیلوگرم
آب : شش پیمانه
جوهرلیمو : نصف قاشق چایخوری
خلال پرتقال و نارنج :۵۰۰ گرم
طرز تهیه مربا نارنج
اول پوست نارنج‌‌ها را ریز رنده می‌کنیم تا یک لایه نازک از پوست برداشته شود. سپس کمی از سر نارنج برش می‌دهیم. سر پوست نارنج را کمی بالا گرفته وسط نارنج‌‌ها را با یک قاشق کوچک در می‌‌آوریم طوری که نارنج‌‌ها پاره نشوند.
در قابلمه آب را به جوش می‌آوریم نارنج‌‌ها را درون قابلمه گذاشته تا به مدت ۲۰ دقیقه به جوش آید. سپس در آبکش ریخته و این عمل را سه بار انجام می‌دهیم تا تلخی نارنج‌‌ها گرفته شود.
در ظرف بزرگی آب می‌ریزیم و نارنج‌‌ها را به مدت ۲۴ ساعت در آن قرار می‌دهیم تا تلخی نارنج گرفته شود گاهی آب آن را عوض می‌کنیم. برای درست کردن شربت، آب و شکر را روی حرارت می‌گذاریم تا شکر در آب حل شود و شربت قوام بیاید. سپس نارنج‌‌ها را در شربت قرار داده و به مدت ۲۵ دقیقه روی حرارت ملایم می‌گذاریم. در آخر جوهر لیمو را افزوده و صبر می‌‌کنیم تا شربت کاملا به خورد نارنج برود. بعد از آماده شدن خلال پرتقال و نارنج را داخل مربای نارنج می‌ریزیم و در ظرف مناسب در یخچال نگهداری می‌کنیم


این مطلب توسط Azra لایک شده است
Niloofar آفلاین است   پاسخ به نقل قول چوق/پاداش
کاربر زير از Niloofar بخاطر پست مفیدش تشکر کرده است
Azra (11-17-2013)
قدیمی 11-17-2013   #4 (لينک اين پست)
سوپر مدير سايت
سرپرست انجمن صندلی داغ
 
آواتار Niloofar
 
تاريخ عضويت: Oct 2013
محل سكونت: تهران
سن: 29
اسم واقعی: نیلوفر
پست ها: 51,151
تشكرها (از ديگران): 17,972
تشكر شده 16,712 بار در 8,889 پست
چوق (ثروتمند شماره 6): 16,183,076
پاداش داده شده 1,942 مرتبه
تاکنون 74 مرتبه با چوق تشکر کرده
تشکر شده با چوق 513 مرتبه
فعاليت Longevity
2/20 10/20
Today پست ها
ssss51151

ويترين جوايز


عکسهای خریداری شده
استقلال تهران خرس کوچولو گیلاس
گوجه سبز انار ساوه پرشین سون گوجه سبز
پيش فرض

طرز تهیه مربای بالنگ
در این مطلب قصد داریم با در نظر گرفتن خواص میوه بالنگ، طرز تهیه مربا بالنگ را به شما آموزش دهیم.
خواص بالنگ
بالنگ برای تقویت قلب مفید استبالنگ میوه مرکباتی است و اغلب در آسیا، آمریکای مرکزی و جنوبی و کشورهای مدیترانه کشت می شود.
در رفع نفخ معده و هضم غذا موثر است.
بالنگ برای تقویت قلب و کبد مفید است.
دم کرده پوست خشک شده این میوه برای ترشح صفراوی مفید است و جویدن آن خوشبو کننده دهان است.
قراردادن گوشت سفید خشک شده آن در لابه لای لباس ها مانع بید زدن آن ها می شود.
مالیدن روغن بالنگ برای رفع بی حسی، فلجی، سیاتیک، امراض عصبی، درد کلیه و مثانه مفید است.
جویدن پوست این میوه باعث خوشبو شدن دهان می شود.
تخم بالنگ ضد تب است و برای از بین بردن کرم روده ای مفید می باشد.
این میوه خنک کننده و آرام بخش است.
مواد لازم جهت تهیه مربا بالنگ
بالنگ تازه و درشت ۴ عدد
شکر هم وزن بالنگ ها
آب لیمو یا آب بالنگ نصف استکان کوچک
طرز تهیه مربا بالنگ
بالنگ ها را شسته و پوست آنها را خیلی نازک بر می داریم. سپس آنها را از وسط نصف کرده و مغز آنها را کنار می گذاریم . بالنگ ها را به اندازه دلخواه خرد می کنیم . ابتدا آنها را در آب سرد قرار می دهیم و بعد در آبکش ریخته و بعد در آب آهک می ریزیم و می گذاریم یک شبانه روز در آب آهک بماند. سپس آنها را از آب آهک خارج کره و در آب سرد می ریزیم و می گذاریم بجوشد. بالنگ ها را از آب سرد خارج کرده و به آب در حال جوش اضافه می کنیم. یکی دو جوش که زد، بلافاصله آب زرد مرحله اول آنها را خارج می کنیم. چون آب مرحله اول تلخ تر از دفعات دیگر است. دوباره در قابلمه آب ریخته ، می گذاریم تا جوش بیاید و بالنگ ها را که در آب سرد قرار داده بودیم ، در آب جوش می ریزیم . این بار می گذاریم بالنگ ها ۲۰ دقیقه بجوشد. این عمل را چهار بار و هر بار به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه تکرار می کنیم و می گذاریم بالنگ ها بجوشید تا تلخی آنها گرفته شود و پوست آنها هم بپزد. برای این که رنگ مربا و بالنگ ها سفید شده و تلخی آنها کاملاً گرفته شود، حتماً آب بالنگ ها را که کنار گذاشته اید بگیرید و در مرحله چهارم در حال جوشیدن بالنگ ها آن را اضافه کنید تا رنگ بالنگ ها کاملاً سفید شود. سپس آنها را در آب سرد بریزید و شکر را با ۲ لیوان آب بگذارید بجوشد تا غلیظ شود. پس از سرد شدن شربت ، بالنگ ها را از آب سرد خارج کرده و به شربت اضافه کنید. پس از ۲ ساعت قابلمه را روی حرارت یکنواخت اجاق قرار دهید تا مربا جوش بیاید.
بعد از یکی دو جوش ، آب لیمو یا آب بالنگ را برای خوش طعم شدن مربا و جلوگیری از احتمال شکرک زدن آن به مربا اضافه کنید. پس از قوام آمدن شربت، آن را امتحان کنید و پس از آماده شدن آن بگذارید مربا خنک شود. سپس آن را در شیشه ریخته و در یخچال نگهداری کنید.
نکته۱: شما می توانید برای جلوگیری از شکرک زدن مربا ، آب بالنگ یا آبلیمو را در مراحل آخر پخت مربا، به آن اضافه کنید و بقیه آب بالنگ را همان طور که ذکر شد، برای خوش رنگ شدن بالنگ به کار ببرید.
نکته۲: در صورت تمایل می توانید برای ترد شدن این مربا از آب آهک استفاده کنید.
طرز تهیه آب آهک
یک کیلو آهک را در لگن بزرگی بریزید و در حدود ۱۴ تا ۱۵ لیوان آب به آن اضافه کرده و آن را خوب هم بزنید تا آهک به صورت دوغ غلیظی درآید. سپس صبر کنید تا آب در سطح لگن کاملاً زلال بایستد. از این آب آهک زلال می توانید برای ترد کردن میوه های مورد نظرتان در تهیه مربا استفاده کنید


این مطلب توسط Azra لایک شده است
Niloofar آفلاین است   پاسخ به نقل قول چوق/پاداش
کاربر زير از Niloofar بخاطر پست مفیدش تشکر کرده است
Azra (11-17-2013)
قدیمی 11-17-2013   #5 (لينک اين پست)
سوپر مدير سايت
سرپرست انجمن صندلی داغ
 
آواتار Niloofar
 
تاريخ عضويت: Oct 2013
محل سكونت: تهران
سن: 29
اسم واقعی: نیلوفر
پست ها: 51,151
تشكرها (از ديگران): 17,972
تشكر شده 16,712 بار در 8,889 پست
چوق (ثروتمند شماره 6): 16,183,076
پاداش داده شده 1,942 مرتبه
تاکنون 74 مرتبه با چوق تشکر کرده
تشکر شده با چوق 513 مرتبه
فعاليت Longevity
2/20 10/20
Today پست ها
ssss51151

ويترين جوايز


عکسهای خریداری شده
استقلال تهران خرس کوچولو گیلاس
گوجه سبز انار ساوه پرشین سون گوجه سبز
پيش فرض

طرز تهیه مربای هویج
همانطور که قبلا خواص هویج را در طرز تهیه خورش هویج مختصرا توضیح دادیم. اینبار می خواهیم طرز تهیه مربا هویج را با آسان ترین روش و بهترین کیفیت به شما آموزش دهیم.
مواد لازم جهت تهیه مربا هویج
هویج ۱ کیلو
شکر ۱کیلو
گلاب نصف استکان
آب لیمو ۳ قاشق غذاخوری
خلال بادام و پسته ۴ قاشق غذاخوری
طرز تهیه مربا هویج
هویج را پوست کنده و بصورت خلال نازک رنده می کنیم و در ظرف ریخته شکر را هم به آن اضافه می کنیم و با ۴ لیوان آب می گذاریم روی آتش تا مربا جوش بیاید. (گاهی کف مربا را می گیریم) بعد از چند جوش خلال بادام و پسته را به آن اضافه می کنیم و می گذاریم شربت مربا قوام بیاد و در انتها گلاب و آب لیمو را اضافه کرده بعد از چند جوش مربا آماده است


این مطلب توسط Azra لایک شده است
Niloofar آفلاین است   پاسخ به نقل قول چوق/پاداش
کاربر زير از Niloofar بخاطر پست مفیدش تشکر کرده است
Azra (11-17-2013)
قدیمی 11-17-2013   #6 (لينک اين پست)
سوپر مدير سايت
سرپرست انجمن صندلی داغ
 
آواتار Niloofar
 
تاريخ عضويت: Oct 2013
محل سكونت: تهران
سن: 29
اسم واقعی: نیلوفر
پست ها: 51,151
تشكرها (از ديگران): 17,972
تشكر شده 16,712 بار در 8,889 پست
چوق (ثروتمند شماره 6): 16,183,076
پاداش داده شده 1,942 مرتبه
تاکنون 74 مرتبه با چوق تشکر کرده
تشکر شده با چوق 513 مرتبه
فعاليت Longevity
2/20 10/20
Today پست ها
ssss51151

ويترين جوايز


عکسهای خریداری شده
استقلال تهران خرس کوچولو گیلاس
گوجه سبز انار ساوه پرشین سون گوجه سبز
پيش فرض

طرز تهیه مربای انجیر
انجیر، میوه ای شیرین، گوشتدار، زرد یا بنفش رنگ، دارای ویتامین A،B، C، قند، پروتئین، مواد ازته، چربی، آهن، منگنز و کلسیم است. در ادامه مطلب به خواص بیشتر انجیر و طرز تهیه مربا انجیر می پردازیم.
خواص انجیر
انجیر سریع الهضم و برای تقویت معده و نیروی جنسی، لینت مزاج و رفع یبوست مؤثر است. به صورت خشک کرده نیز، قابل استفاده است. کمپوت آن برای مبتلایان به سوءهاضمه مصرف می شود. در موارد ابتلا به سرماخوردگی، عصاره لعابدار انجیر خشک، روی مخاط، اثر نرم کننده دارد. انجیر تازه دو نیم کرده، روی دملهای چرکی و تومورهای کوچک، مانند ضماد عمل می کند. شیرابه درخت انجیر در معالجه زگیل مؤثر است. انجیر برای از بین بردن بوی بد دهان نیز توصیه شده است. شیرابه انجیر شیر را منعقد کرده و آن را تبدیل به پنیر می کند ومالیدن شیر ابه به میخچه ,زیگیل , خال گوشتی این آثار را از بین می برد بعلاوه گذاشتن کمی از شیرابه انجیر به محل حفره دندان کرم خورده درد آن را فورا ساکت می کند ومیوه کامل انجیر در موقع طبخ غذا سرعت آن را افزایش می دهد .
مواد لازم جهت تهیه مربا انجیر
انجیر ریز بی دانه و بدون لک ۳ کیلو
شکر ۵/۲ کیلو
آب ۵/۱ لیوان
آب لیمو یک استکان کوچک
طرز تهیه مربا انجیر
ابتدا انجیرها را می شوییم. سپس در یک قابلمه بزرگ مقداری شکر می ریزیم. بعد انجیرها را در لابه لای شکر قرار می دهیم و آب را به آن اضافه می کنیم. چون انجیر موقع پخت مقداری آب پس می دهد، در ابتدا نیاز به آب اضافی ندارد. سپس قابلمه را روی حرارت ملایم و یکنواخت قرار می دهیم تا بجوشد. پس از جوش آمدن شعله را روی درجه متوسط قرار می دهیم تا شربت آن قوام بیاید. در این مرحله آب لیمو را اضافه می کنیم. بعد از چند جوش، مربا را امتحان می کنیم. پس از جا افتادن مربا، قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و می گذاریم خنک شود. این مربا باید خوشرنگ و تقریباً طلایی شود. سعی کنید انجیرهای ساقه دار را انتخاب کنید تا انجیرها خوش شکل باشند و کمتر له شوند.


این مطلب توسط Azra لایک شده است
Niloofar آفلاین است   پاسخ به نقل قول چوق/پاداش
کاربر زير از Niloofar بخاطر پست مفیدش تشکر کرده است
Azra (11-17-2013)
قدیمی 11-17-2013   #7 (لينک اين پست)
سوپر مدير سايت
سرپرست انجمن صندلی داغ
 
آواتار Niloofar
 
تاريخ عضويت: Oct 2013
محل سكونت: تهران
سن: 29
اسم واقعی: نیلوفر
پست ها: 51,151
تشكرها (از ديگران): 17,972
تشكر شده 16,712 بار در 8,889 پست
چوق (ثروتمند شماره 6): 16,183,076
پاداش داده شده 1,942 مرتبه
تاکنون 74 مرتبه با چوق تشکر کرده
تشکر شده با چوق 513 مرتبه
فعاليت Longevity
2/20 10/20
Today پست ها
ssss51151

ويترين جوايز


عکسهای خریداری شده
استقلال تهران خرس کوچولو گیلاس
گوجه سبز انار ساوه پرشین سون گوجه سبز
پيش فرض

طرز تهیه مربای به
در این مطلب اول قصد داریم کدبانوهای عزیز را با خواص به آشنا کنیم و بعد طرز تهیه مربای به را آموزش دهیم.
خواص به
• اثرات مثبت بر فکر و ذهن
• تجدید و احیای روحیه
• خوشحال بودن
• از بین برنده افسردگی ناشی از انواع سردردها
• تقویت کننده قلب، کبد و معده
• مفید برای زخم معده
• تحریک کننده اشتها
• نرم کننده سینه
• ادرارآور
• کمک به هضم غذا
• جلوگیری از التهاب پلک و استراحت چشمان خسته ؛ به این طریق که چند قاچ به تازه را روی محل درد قرار دهید.
• از بین برنده بوی بد دهان
• خوشبوکردن اتاق
• مفید برای کاهش وزن،به دلیل دارا بودن مقدار زیادی فیبر. اگر شما قصد افزایش وزن دارید، میوه به را مصرف نکنید.
• ضد سرطان به علت آنکه این میوه دارای آنتی اکسیدان می باشد.
• کمک به پایین آوردن کلسترول خون
• کمک به پایین آوردن فشار خون، به خاطر دارا بودن پتاسیم
• کاهش خطرات بیماری های قلبی، به خاطر دارا بودن ویتامین C
• تحقیقات نشان داده است که میوه به ممکن است خاصیت ضد ویروسی نیز داشته باشند.
مواد لازم جهت تهیه مربا به
به ۳ کیلو
شکر ۲ تا ۵/۲ کیلو
آبلیمو نصف استکان
دانه هل(دانه های هل را نکوبیده استفاده می کنیم) یک قاشق سوپخوری
طرز تهیه مربا به
به را چهار قاچ می کنیم و دانه وقسمت سفتی وسط به را در می آوریم و پوست می کنیم، بعد به را بشکل قاچ پرتقال خرد می کنیم و آنرا می شوئیم و در ظرف مس سفید کرده تمیزی می ریزیم(ظرف طبخ مربای به اگر مس سفید کرده باشد خوشرنگتر می شود)،بعد مقداری آب در حدود ۶ لیوان بطوریکه کمی روی به را بگیرد در ظرف می ریزیم و در آنرا می بندیم و ظرف را روی حرارت ملایم می گذاریم تا به کمی پخته ولی زیاد له نشود بعد شکر را داخل به می ریزیم و هل را نیز اضافه می کنیم و می گذاریم مربا با حرارت ملایم ۳ تا ۴ ساعت بجوشد تا رنگ مربا قرمز خوش رنگ و شربت آن غلیظ شود. بعد آبلیمو را می ریزیم.مربا چند جوش که زد از روی آتش برمی داریم.باید توجه داشت که در ظرف مربا در مدت طبخ مربا باید بسته و حرارت ملایم باشد تا مربا خوشرنگ شود در صورتیکه مربا رنگش کاملا قرمز شد ولی شربت آن رقیق بود در آنرا بر می داریم و حرارت را کمی زیاد می کنیم


این مطلب توسط Azra لایک شده است
Niloofar آفلاین است   پاسخ به نقل قول چوق/پاداش
کاربر زير از Niloofar بخاطر پست مفیدش تشکر کرده است
Azra (11-17-2013)
قدیمی 11-17-2013   #8 (لينک اين پست)
سوپر مدير سايت
سرپرست انجمن صندلی داغ
 
آواتار Niloofar
 
تاريخ عضويت: Oct 2013
محل سكونت: تهران
سن: 29
اسم واقعی: نیلوفر
پست ها: 51,151
تشكرها (از ديگران): 17,972
تشكر شده 16,712 بار در 8,889 پست
چوق (ثروتمند شماره 6): 16,183,076
پاداش داده شده 1,942 مرتبه
تاکنون 74 مرتبه با چوق تشکر کرده
تشکر شده با چوق 513 مرتبه
فعاليت Longevity
2/20 10/20
Today پست ها
ssss51151

ويترين جوايز


عکسهای خریداری شده
استقلال تهران خرس کوچولو گیلاس
گوجه سبز انار ساوه پرشین سون گوجه سبز
پيش فرض

طرز تهیه مربای انبه
اگر طرفدار انبه هستید و می خواهید این میوه ی خوشمزه با طعم خاصش را در زمستان هم استفاده کنید می توانید آن را مربا کنید. در ادامه مطلب با طرز تهیه مربای انبه آشنا می شوید.
مواد لازم جهت تهیه مربا انبه
انبه نارس به مقدار دلخواه
شکر به مقدار لازم
آب به مقدار لازم
جوهر لیمو برای کبک نزدن نصف قاشق غذاخوری
طرز تهیه مربا انبه
اول انبه را پوست گرفته و به قطعات کوچک خرد کرده. شکر و آب را روی حرارت گذاشته و می گذاریم قوام بیاید. بعد انبه را اضافه می کنیم. وقتی جا افتاد جوهر لیمو را با کمی آب قاطی کنید و داخل مربا بریزید. وقتی یک قل زد مربا حاضر است


این مطلب توسط Azra لایک شده است
Niloofar آفلاین است   پاسخ به نقل قول چوق/پاداش
کاربر زير از Niloofar بخاطر پست مفیدش تشکر کرده است
Azra (11-17-2013)
قدیمی 11-17-2013   #9 (لينک اين پست)
سوپر مدير سايت
سرپرست انجمن صندلی داغ
 
آواتار Niloofar
 
تاريخ عضويت: Oct 2013
محل سكونت: تهران
سن: 29
اسم واقعی: نیلوفر
پست ها: 51,151
تشكرها (از ديگران): 17,972
تشكر شده 16,712 بار در 8,889 پست
چوق (ثروتمند شماره 6): 16,183,076
پاداش داده شده 1,942 مرتبه
تاکنون 74 مرتبه با چوق تشکر کرده
تشکر شده با چوق 513 مرتبه
فعاليت Longevity
2/20 10/20
Today پست ها
ssss51151

ويترين جوايز


عکسهای خریداری شده
استقلال تهران خرس کوچولو گیلاس
گوجه سبز انار ساوه پرشین سون گوجه سبز
پيش فرض

طرز تهیه مربای کیوی
در این مطلب مختصرا به خواص کیوی می پردازیم و بعد شما را با طرز تهیه مربا کیوی آشنا می شوید.
خواص کیوی
•کیوی مانند قرص آسپرین موجب رقیق شدن خون شده از ایجاد پلاک در خون جلوگیری می کند.
•این میوه به دلیل خاصیت کاهندگی که بر سطح تری گلیسیرید دارد ‘ از غلظت خون می کاهد و از تنگ شدن عروق و بروز انواع سکته ها جلوگیری می کند.
•ویتامین C موجود در کیوی در کاهش علائم بیماری آسم بسیار موثر است.
•کیوی سیستم حفاظتی بدن را تقویت می کند و از بروز سرطان جلوگیری می نماید.
•کیوی با داشتن ویتامینC و اسید قهوه ‘ دو ماده اتساسی ضد سرطان در اختیار می گذارد.
مواد لازم جهت تهیه مربا کیوی
کیوی تقریباً رسیده و سفت ۳ کیلو
شکر ۵/۲ تا ۳ کیلو
آب ۳ لیوان
وانیل یک سوم قاشق چایخوری
طرز تهیه مربا کیوی
کیوی ها را شسته و پوست آنها را خیلی نازک برمی داریم و هر یک را به قطر یک سانتی متر برش می زنیم. شکر و آب را در قابلمه نسبتاً بزرگی ریخته و می گذاریم بجوشد تا شربت غلیظ شود. سپس می گذاریم خنک شود. کیوی ها را در شربت خنک شده قرار می دهیم و آن را روی حرارت ملایم می گذاریم تا بجوشد. این مربا برای پخت به زمان زیادی نیاز ندارد و بعد از جوش آمدن۲۰- ۲۵ دقیقه کافی است. شربت آن را امتحان کرده، آبلیمو را اضافه می کنیم . بعد از یکی دو جوش دیگر، ظرف را از روی حرارت برمی داریم و می گذاریم مربا خنک شود. سپس آن را در شیشه ریخته و در یخچال نگهداری می کنیم.


Niloofar آفلاین است   پاسخ به نقل قول چوق/پاداش
پاسخ

به اشتراک بگذارید

برچسب ها
مربا, آموزش, انواع, جامع


كاربران در حال ديدن تاپیک: 1 (0 عضو و 1 مهمان)
 
ابزارهای موضوع جستجو این تاپیک
جستجو این تاپیک:

جستجوی پیشرفته
حالت نمایش

مجوزهای ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدید ارسال کنید
شما نمیتوانید به پست ها پاسخ دهید
شما نمیتوانید فایل پیوست ضمیمه کنید
شما نمیتوانید ارسال های خود را ویرایش کنید

BB code : فعال
شکلکها : فعال
[IMG] : فعال
HTML : غیر فعال
Trackbacks are فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال

خط مشی بانک مرکزی
جهت ارسال تاپیک جدید: 100 چوق
جهت ارسال پست: 50 چوق
به ازای هر کارکتر در پست : 1 چوق


زمان محلی شما با تنظیم GMT +3 هم اکنون 03:46 AM میباشد.

Powered by vBulletin .
Copyright © 2019 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.