صفحه اصلی - فروم پرشین سون

بازگشت   PersianSeven Forums > موضوعات عمومی | PersianSeven General > آشپزخونه پرشين > خواص خوراکیها
پورتال پرشين راهنمایی جــوایز IShop وبلاگ پرشین تماس با ما


ارسال مبحث جدید  پاسخ
 
LinkBack ابزارهای موضوع جستجو این تاپیک حالت نمایش
قدیمی یک هفته پیش   #1 (لينک اين پست)
مدير انجمن شعر و ادبيات
 
آواتار taha
 
تاريخ عضويت: Oct 2013
محل سكونت: تبریز
سن: 70
اسم واقعی: تیمور
پست ها: 61,400
تشكرها (از ديگران): 23,519
تشكر شده 39,919 بار در 26,261 پست
چوق (ثروتمند شماره 1): 83,814,161
پاداش داده شده 1,627 مرتبه
تاکنون 1,152 مرتبه با چوق تشکر کرده
تشکر شده با چوق 1,737 مرتبه
فعاليت Longevity
20/20 11/20
Today پست ها
ssss61400

ويترين جوايز
رتبه ١ کاربر فعال ماه گذشته زیباترین پروفایل بهترین افتتاح کنندگان مبحث مدیران انجمنها 
مجموع جوايز: 4


عکسهای خریداری شده
تراکتور سازی هفت میوه گیلاس پرویز پرستویی
نوشیدنی انگور گیلاس انگور
انگور ریال مادرید توپ فوتبال
پيش فرض ارزش غذایی زردآلو خشک و تازه


آیا می دانید زردآلو خشک و تازه دارای چه خاصیتی می باشند؟ در ادامه به تمام خواص این میوه اشاره می شود


زردآلوی خشک

در بین میوه های خشک، زردآلوی خشک، آلو و انجیر بیشتر مورد استفاده قرار می گیرند. این میوه ها معدن کارُتن هستند. زردآلو همیشه قبل از قرار دادن در معرض آفتاب، با گوگرد بخار داده می شود.

زردآلوی خشک خانگی

فصل زردآلو، می توانید به راحتی زردآلوی خشک برای زمستان تان تهیه کنید.

ابتدا باید زردآلوها را به دو نیم کرده و هسته اش را خارج کنید. سپس در یک سطح پهنشان کنید و دیگر بهشان دست نزنید، در فر 90 درجه سانتیگراد با در نیمه باز قرارشان بدهید تا خشک اما نرم شوند.

ضمناً می توانید زردآلوها را در مقابل نور آفتاب هم خشک کنید.


چگونه باید زردآلوی خشک را استفاده کرد؟

زردآلوی خشک را می توان به همان شکل یا بعد از خیس کردن در آب گرم به مدت حداقل 2 ساعت یا دو دقیقه قرار دادن در مایکروویو استفاده کرد.

از زردآلوی خشک به تنهایی یا مخلوط با میوه های خشک دیگر می توان کمپوت بسیار خوشمزه ای تهیه کرد. برای تزیین تارت هم می توان از زردآلو استفاده کرد. البته زرد آلو را برای تزیین غذاهای شور (مرغ، سالاد،...) هم به کار می برند.


ارزش غذایی زردآلوی خشک

زردآلوی خشک بازاری حاوی آنهیدرید سولفور (220 E) است، که از قبل از خشک کردن در میوه مانده است. کنسرو این میوه ممکن است باعث تحریک آلرژی یا بروز سردرد بشود.

زردآلوی خشک حاوی مقدار زیادی انرژی است که با حجم کم، انرژی زیادی را بسیار سریع در دسترس قرار می دهد. به علاوه، به خاطر غنی بودن از پتاسیم اثر "ضد گرفتگی عضلانی" هم دارد.

اما زردآلو به خاطر وفور استثنایی کارُتن بسیار مورد توجه است، کارُتن هم برای دستگاه قلبی و عروقی مفید است و هم برنزه شدن پوست را آسان می کند.

در بهار می توانید از کپسول کارُتن استفاده کنید: هم قیمتش خیلی ارزان تر است و هم مواد مغذی بسیار مفیدی مانند کلسیم و آهن در آن یافت می شود.

یک زردآلوی خشک که 8 تا 10 گرم وزن دارد، حاوی 450 میلی گرم کارُتن است، چیزی حدود محتوای یک کپسول!





ثبت نام و کسب امتیاز
__________________



taha آفلاین است   پاسخ به نقل قول چوق/پاداش
پاسخ

به اشتراک بگذارید

برچسب ها
ارزش, تازه, خشک, زردآلو, غذایی


كاربران در حال ديدن تاپیک: 1 (0 عضو و 1 مهمان)
 
ابزارهای موضوع جستجو این تاپیک
جستجو این تاپیک:

جستجوی پیشرفته
حالت نمایش

مجوزهای ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدید ارسال کنید
شما نمیتوانید به پست ها پاسخ دهید
شما نمیتوانید فایل پیوست ضمیمه کنید
شما نمیتوانید ارسال های خود را ویرایش کنید

BB code : فعال
شکلکها : فعال
[IMG] : فعال
HTML : غیر فعال
Trackbacks are فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال

خط مشی بانک مرکزی
جهت ارسال تاپیک جدید: 100 چوق
جهت ارسال پست: 50 چوق
به ازای هر کارکتر در پست : 1 چوق

تاپیک های مشابه
تاپیک نویسنده موضوع انجمن پاسخ ها آخرین ارسال
دانلود آموزش ویدئویی آشنایی با جادویی به نام Smart Object به زبان فارسی pure love گفتگو و آموزش گرافیک 0 12-29-2013 05:22 PM


زمان محلی شما با تنظیم GMT +3 هم اکنون 03:16 AM میباشد.

Powered by vBulletin .
Copyright © 2020 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.