صفحه اصلی - فروم پرشین سون

بازگشت   PersianSeven Forums > موضوعات عمومی | PersianSeven General > آشپزخونه پرشين > انواع كيک و شيرينی
پورتال پرشين راهنمایی جــوایز IShop وبلاگ پرشین تماس با ما


ارسال مبحث جدید  پاسخ
 
LinkBack ابزارهای موضوع جستجو این تاپیک حالت نمایش
قدیمی 09-15-2019   #1 (لينک اين پست)
معاونت سایت
 
آواتار فرنوش
 
تاريخ عضويت: Oct 2013
محل سكونت: اصفهان
سن: 22
اسم واقعی: یلدا
پست ها: 50,840
تشكرها (از ديگران): 25,533
تشكر شده 19,142 بار در 11,390 پست
چوق (ثروتمند شماره 3): 33,795,542
پاداش داده شده 1,577 مرتبه
تاکنون 1,177 مرتبه با چوق تشکر کرده
تشکر شده با چوق 601 مرتبه
فعاليت Longevity
1/20 11/20
Today پست ها
ssss50840

ويترين جوايز


عکسهای خریداری شده
نیمرو کامبربچ فاش انگور
چلسی
New.s طرز تهیه براونی تنها با 5 ماده

براونی فوق آسان تنها با ۵ ماده تشکیل دهنده
خب شما احتمالا انواع براونی رو خوانده‌اید و بر عکس کیک‌های خانگی که هرچه جلوتر رفتیم سخت‌تر شدند، اینجا هر چه جلوتر می‌رویم آسان‌تر می‌شوند. این یکی براونی از بقیه آسان‌تر و حتی مقرون به صرفه‌تر است، چون تعداد مواد تشکیل دهنده آن فقط ۵ چیز است. ۵ ماده اصلی که باید در همه براونی‌های شکلاتی باشد. اینجا کار هم آسان است.
شما ظرف را چرب می‌کنید. مواد خشک را مخلوط کرده سپس مواد‌تر را به آن به اضافه می‌کنید و بعد از مخلوط کردن کامل داخل ظرف فر می‌ریزید و یک براونی شکلاتی دیگر می‌سازید. برای این یکی از کره نمکی استفاده می‌شود. شما هم می‌توانید کره نمکی درست کنید و هم کره معمولی داشته باشید، اما به اندازه ۱/۴ قاشق چای‌خوری به مخلوط نمک اضافه کنید. نمک هم در کیک و هم براونی مهم است. هم برای کاهش رطوبت و هم تعادل مزه‌ها از این ماده استفاده می‌شود پس باز هم می‌گوییم آن را حذف نکنید.
مواد لازم
  • آرد: ۱/۲ پیمانه
  • شکر: ۱ پیمانه
  • کره نمکی: ۱/۲ پیمانه
  • تخم‌مرغ: ۲ عدد
  • پودر کاکائو: ۱/۳ پیمانه
طرز تهیه:
۱. کره را ذوب کنید. فر را با حرارت ۱۷۵ درجه سلسیوس گرم کنید. یک ظرف مخصوص فر با ابعاد ۲۲ سانت را با کره چرب کنید.
۲. آرد، شکر و پودر کاکائو را داخل یک کاسه با همزن سیمی بهم بزنید.
۳. در کاسه‌ای دیگر، کره ذوب شده و تخم‌مرغ را با هم ترکیب کنید. این مخلوط را روی مواد خشک بریزید و آن‌ها را در هم آمیخته کنید فقط در همین حد. حالا خمیر آماده است، آن را در ظرف چرب شده بریزید.
۴. در صورت تمایل می‌توانید روی براونی نمک دریای درشت بپاشید. این برش‌های نمک طعم شکلاتی را به طور کامل به شما می‌دهد. آن را به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه بپزید یا تا زمانی که اگر خلال دندان در آن فرو کنید تمیز بیرون بیاید.
۵. آن را از فر درآورده و به مدت ۵ دقیقه بگذارید خنک شود. سپس به صورت ۱۶ مربع ۴×۴ برش بزنید و سرو کنید.


فرنوش آفلاین است   پاسخ به نقل قول چوق/پاداش
پاسخ

به اشتراک بگذارید

برچسب ها
5, ماده, براونی, تنها, تهیه, طرز


كاربران در حال ديدن تاپیک: 1 (0 عضو و 1 مهمان)
 
ابزارهای موضوع جستجو این تاپیک
جستجو این تاپیک:

جستجوی پیشرفته
حالت نمایش

مجوزهای ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدید ارسال کنید
شما نمیتوانید به پست ها پاسخ دهید
شما نمیتوانید فایل پیوست ضمیمه کنید
شما نمیتوانید ارسال های خود را ویرایش کنید

BB code : فعال
شکلکها : فعال
[IMG] : فعال
HTML : غیر فعال
Trackbacks are فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال

خط مشی بانک مرکزی
جهت ارسال تاپیک جدید: 100 چوق
جهت ارسال پست: 50 چوق
به ازای هر کارکتر در پست : 1 چوق


زمان محلی شما با تنظیم GMT +3 هم اکنون 10:08 AM میباشد.

Powered by vBulletin .
Copyright © 2020 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.