صفحه اصلی - فروم پرشین سون

بازگشت   PersianSeven Forums > موضوعات عمومی | PersianSeven General > آشپزخونه پرشين > آموزش انواع غذاها > انواع غذا با مرغ و گوشت
پورتال پرشين راهنمایی جــوایز IShop وبلاگ پرشین تماس با ما


ارسال مبحث جدید  پاسخ
 
ابزارهای موضوع جستجو این تاپیک حالت نمایش
قدیمی 09-08-2019   #1
فرنوش Female
معاونت سایت
 
آواتار فرنوش
 
تاريخ عضويت: Oct 2013
محل سكونت: اصفهان
سن: 22
اسم واقعی: یلدا
پست ها: 50,840
تشكرها (از ديگران): 25,533
تشكر شده 19,144 بار در 11,391 پست
چوق (ثروتمند شماره 3): 33,795,542
پاداش داده شده 1,577 مرتبه
تاکنون 1,177 مرتبه با چوق تشکر کرده
تشکر شده با چوق 601 مرتبه
فعاليت Longevity
0/20 11/20
Today پست ها
ssss50840

ويترين جوايز


عکسهای خریداری شده
نیمرو کامبربچ فاش انگور
چلسی
New.s دستور پخت خورش قیمه یزدی

طرز تهیه خورش قیمه یزدی
دزفولی‌ها در روز عاشورا خورش قیمه را با «نخود گرد» درست می‌کنند و معمولا با سبزی پلو به عزاداران حسینی می‌دهند و به آن «قیمه نخود» می‌گویند.
مواد لازم:
  • زردچوبه: یک قاشق مربا خوری
  • پودر هل سبز: ۱ قاشق چای خوری
  • دارچین: یک قاشق چای‌خوری
  • پیاز: ۲ عدد
  • نخود: ۱ پیمانه
  • لیمو عمانی: ۳ عدد
  • گوشت (خورشتی): نیم کیلو
  • زعفران (ساییده): ۱ قاشق چای‌خوری
طرز تهیه:
۱. نخود‌ها را در آب بریزید و اجازه دهید آب جوش بیاید سپس شعله را خاموش کنید و نخود‌ها را از صافی رد کرده و پوست آن‌ها را جدا کنید و اگر دوست دارید آن‌ها را به دو قسمت تقسیم کنید. در ظرفی جدا گانه مقداری روغن را داغ کنید و نصف پیاز را رنده کرده و آن را به خوبی سرخ کنید تا طلایی شود.
۲. حالا گوشت‌ها را به آن بیفزایید و انقدر تفت دهید تا رنگ گوشت سفید شود؛ و سپس زردچوبه را به گوشت بیفزایید و اجازه دهید با مقدای آب بپزد.
۳. وقتی گوشت نیم پز شد نخود‌ها را به آن اضافه کنید و اجازه دهید غذایتان خوب بپزد.
۴. وقتی غذایتان تقریبا پخت لیمو عمانی‌ها را به آن اضافه کنید و در ظرفی جدا نصف دیگر پیاز را خرد کرده و سرخ کنید و با اضافه کردن هل و دارچین و زعفران آب کرده آن را به غذا اضافه کنید و اجازه دهید کمی دیگر جا بیفتد.
نکات:
  • میتوانید نخود‌ها را پوست نگرفته هم به خورش اضافه کنید که البته بدون پوست مسلما بهتر خواهد شد.
  • اگر دوست دارید به غذایتان آبغوره یا آبلیمو اضافه کنید.
  • این غذا در دستور اصلی رب ندارد، ولی اگر خواستید در پیازداغ اولیه دو قاشق رب گوجه فرنگی هم تفت دهید.
  • حتما نخود‌ها را از شب قبل خیس کنید.
  • برخی افراد به این خورش گلاب هم میزنند که سلیقه‌ای است.
فرنوش آفلاین است   پاسخ به نقل قول چوق/پاداش
پاسخ

به اشتراک بگذارید

برچسب ها
قیمه, یزدی, پخت, خورش, دستور


كاربران در حال ديدن تاپیک: 1 (0 عضو و 1 مهمان)
 
ابزارهای موضوع جستجو این تاپیک
جستجو این تاپیک:

جستجوی پیشرفته
حالت نمایش

مجوزهای ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدید ارسال کنید
شما نمیتوانید به پست ها پاسخ دهید
شما نمیتوانید فایل پیوست ضمیمه کنید
شما نمیتوانید ارسال های خود را ویرایش کنید

BB code : فعال
شکلکها : فعال
[IMG] : فعال
HTML : غیر فعال

خط مشی بانک مرکزی
جهت ارسال تاپیک جدید: 100 چوق
جهت ارسال پست: 50 چوق
به ازای هر کارکتر در پست : 1 چوق
پرش


زمان محلی شما با تنظیم GMT +3.5 هم اکنون 05:09 AM میباشد.

Powered by vBulletin .
Copyright © 2020 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.