صفحه اصلی - فروم پرشین سون

بازگشت   PersianSeven Forums > موضوعات عمومی | PersianSeven General > آشپزخونه پرشين > انواع كيک و شيرينی
پورتال پرشين راهنمایی جــوایز IShop وبلاگ پرشین تماس با ما


ارسال مبحث جدید  پاسخ
 
LinkBack ابزارهای موضوع جستجو این تاپیک حالت نمایش
قدیمی 09-08-2019   #1 (لينک اين پست)
معاونت سایت
 
آواتار فرنوش
 
تاريخ عضويت: Oct 2013
محل سكونت: اصفهان
سن: 22
اسم واقعی: یلدا
پست ها: 50,840
تشكرها (از ديگران): 25,533
تشكر شده 19,143 بار در 11,390 پست
چوق (ثروتمند شماره 3): 33,795,542
پاداش داده شده 1,577 مرتبه
تاکنون 1,177 مرتبه با چوق تشکر کرده
تشکر شده با چوق 601 مرتبه
فعاليت Longevity
0/20 11/20
Today پست ها
ssss50840

ويترين جوايز


عکسهای خریداری شده
نیمرو کامبربچ فاش انگور
چلسی
New.s دستور پخت کلوچه سنتی هل

طرز تهیه کوکی هل
کوکی هل، فوق العاده معطر و خوشمزه، با طعمی سنتی و اصیل ایرانی
مواد لازم برای کوکی هل :
آرد 2/5 پیمانه کره نصف پپیمانه روغن جامد (گیاهی یا قنادی) نصف پیمانه پودر شکر نصف پیمانه پودر هل 1/5 قاشق چایخوری گلاب (وانیل) 1 قاشق نمک 1/4 قاشق چایخوری
طرز تهیه کوکی هل :
ابتدا کره نرم و روغن جامد گیاهی یا قنادی را حدود دو دقیقه با سرعت متوسط همزن بزنید (من به جای آن کلا یک پیمانه سرخالی مارگارین ریختم)، پودر شکر، پودر هل، وانیل (من به جای آن گلاب ریختم) و نمک را اضافه کنید و با سرعت کم در حد مخلوط شدن هم بزنید آرد را هم کم کم اضافه کنید و با سرعت کم در حدی که خمیر یک دست و صاف شود هم بزنید.
خمیر را لای سلفون بگذارید و به صورت گرد آن را پهن کنید و نیم الی یک ساعت داخل یخچال بگذارید. کف سینی پخت را کاغذ روغنی بگذارید و روی سطح کار کمی آرد بپاشید و خمیر را روی سطح کار بگذارید و روی خمیر هم کمی آرد بپاشید و با وردنه به ضخامت تقریبی یم سانت یا کمی کمتر باز کنید و با کاتر برش بزنید و با فاصله دو سه سانت از هم در سینی بچینید و نیم ساعت آن را داخل یخچال قرار بدهید.
فر را با دمای 175 درجه تنظیم کنید و شیرینی ها را به مدت 8 الی 10 دقیقه یا تا زمانی که دور تا دور آن طلایی شود داخل فر قرار بدهید.
بعد از پخت اجازه بدهید پنج دقیقه بماند و سپس به آرامی از کاغذ جدا کنید و بگذارید روی توری تا خنک شود و روی آن کمی پسته خرد شده و برگ گل بگذارید و پودر شکر بپاشید.


فرنوش آفلاین است   پاسخ به نقل قول چوق/پاداش
پاسخ

به اشتراک بگذارید

برچسب ها
هل, کلوچه, پخت, دستور, سنتی


كاربران در حال ديدن تاپیک: 1 (0 عضو و 1 مهمان)
 
ابزارهای موضوع جستجو این تاپیک
جستجو این تاپیک:

جستجوی پیشرفته
حالت نمایش

مجوزهای ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدید ارسال کنید
شما نمیتوانید به پست ها پاسخ دهید
شما نمیتوانید فایل پیوست ضمیمه کنید
شما نمیتوانید ارسال های خود را ویرایش کنید

BB code : فعال
شکلکها : فعال
[IMG] : فعال
HTML : غیر فعال
Trackbacks are فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال

خط مشی بانک مرکزی
جهت ارسال تاپیک جدید: 100 چوق
جهت ارسال پست: 50 چوق
به ازای هر کارکتر در پست : 1 چوق


زمان محلی شما با تنظیم GMT +3 هم اکنون 12:06 AM میباشد.

Powered by vBulletin .
Copyright © 2020 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.