صفحه اصلی - فروم پرشین سون

بازگشت   PersianSeven Forums > تالار های گفتگوی آزاد | Free Discussion > آرشیو كلی مناسبتها > ویژه نوروز باستانی ١٣٩٨
پورتال پرشين راهنمایی جــوایز IShop وبلاگ پرشین تماس با ما


ارسال مبحث جدید  پاسخ
 
LinkBack ابزارهای موضوع جستجو این تاپیک حالت نمایش
قدیمی 03-11-2014   #1 (لينک اين پست)
سوپر مدير سايت
سرپرست انجمن صندلی داغ
 
آواتار Niloofar
 
تاريخ عضويت: Oct 2013
محل سكونت: تهران
سن: 29
اسم واقعی: نیلوفر
پست ها: 51,151
تشكرها (از ديگران): 17,972
تشكر شده 16,712 بار در 8,889 پست
چوق (ثروتمند شماره 6): 16,183,076
پاداش داده شده 1,942 مرتبه
تاکنون 74 مرتبه با چوق تشکر کرده
تشکر شده با چوق 513 مرتبه
فعاليت Longevity
2/20 10/20
Today پست ها
ssss51151

ويترين جوايز


عکسهای خریداری شده
استقلال تهران خرس کوچولو گیلاس
گوجه سبز انار ساوه پرشین سون گوجه سبز
پيش فرض طرز تهیه تارت آلبالو برای عید نوروز ۹۳

طرز تهیه تارت آلبالو برای عید نوروز ۹۳

مواد لازم:

آرد سفید ۵ لیوان (لیوان آرکوروک دسته دار)
شکر ۱.۵ لیوان پر
کره ۲۰۰ گرم
تخم مرغ ۳ عدد
وانیل نصف ق چایخوری
بیکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری پر


برای مواد روی تارت:
۳۰۰ گرم آلبالو که هسته اش را گرفته باشیم
۲ قاشق غذاخوری شکر
۱ قاشق مربا خوری آرد ذرت یا نشاسته

طرز تهیه:
آلبالو ها را هسته می گیریم و با شکرو نشاسته می گذاریم روی اجاق تا کمی بجوشدو شکر و نشاسته حل شود. (اگر آلبالو نداشتید می توانید از مربای آلبالو هم استفاده کنید ولی با آلبالوی تازه خوشمزه تر هست). آلبالو را کنار می گذاریم.
شکر و کره را خوب می زنیم بعد تخم مرغ و وانیل را اضافه می کنیم. بعد بیکینگ پودر را در آرد الک کرده و آرد را هم الک می کنیم و کم کم به مخلوط قبلی اضافه می کنیم و خوب با همزن می زنیم تا حدی که مایع تقریبا سفت می شود و می توان با دست هم فرمش داد (به سفتی مایه کتلت) بعد قالب را که ترجیحا باید مسطح باشد چرب می کنیم و یک مشت از مایه را کنار می گذاریم.
مایه را در قالب ریخته و صاف می کنیم بعد آلبالو ها را رویش می ریزیم. اون یک مشت مایه را هم با دست لوله لوله دراز می کنیم و بصورت ضربدری روی آلبالو ها می گذاریم (می توانیم توی قیف هم بریزیم و اینکار را انجام دهیم) یا با میوه روی تارت را تزیین کنید مانند شکل که بعد پخت تارت با میوه ها با شهد میوه ( شربت میوه جهت براق شدن میوه ها )تزیین میشود
بعد تارت را توی فر ۳۵۰ درجه به مدت یکساعت می گذاریم. (نکته اینکه من قبلا توی فر های معمولی با این مدت می گذاشتم الان چون فرم از این کوچک های تو کار هست، یکمی داشت زیر تارت می سوخت فکر کنم بخاطر کوچک بودن محفظه فر، حرارت داخلی اش بیشتر از حد شده بود. بعدش مجبور شدم حرارت را آوردم روی ۱۸۵ و مدت بیشتری تارت را توی فر گذاشتم تقریبا شد یک ساعت و نیم)


ثبت نام و کسب امتیاز
__________________
╚════ ೋღ❤ღೋ ════╝
دعا میڪنم زیر این سقف بلند
روے دامان زمیــن
هر ڪجا خستہ و پرغصه شدے
دستــے از غیب به دادت برسد
و چــہ زیباست
ڪه آن دست ، “خدا” باشد و بس…
╚════ ೋღ❤ღೋ ════╝
Niloofar آفلاین است   پاسخ به نقل قول چوق/پاداش
پاسخ

به اشتراک بگذارید

برچسب ها
نوروز, ۹۳, آلبالو, تهیه, تارت, طرز, عید


كاربران در حال ديدن تاپیک: 1 (0 عضو و 1 مهمان)
 
ابزارهای موضوع جستجو این تاپیک
جستجو این تاپیک:

جستجوی پیشرفته
حالت نمایش

مجوزهای ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدید ارسال کنید
شما نمیتوانید به پست ها پاسخ دهید
شما نمیتوانید فایل پیوست ضمیمه کنید
شما نمیتوانید ارسال های خود را ویرایش کنید

BB code : فعال
شکلکها : فعال
[IMG] : فعال
HTML : غیر فعال
Trackbacks are فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال

خط مشی بانک مرکزی
جهت ارسال تاپیک جدید: 100 چوق
جهت ارسال پست: 50 چوق
به ازای هر کارکتر در پست : 1 چوق


زمان محلی شما با تنظیم GMT +3 هم اکنون 06:53 PM میباشد.

Powered by vBulletin .
Copyright © 2019 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.