صفحه اصلی - فروم پرشین سون

بازگشت   PersianSeven Forums > موضوعات عمومی | PersianSeven General > آشپزخونه پرشين
پورتال پرشين راهنمایی جــوایز IShop وبلاگ پرشین تماس با ما


ارسال مبحث جدید  پاسخ
 
LinkBack ابزارهای موضوع جستجو این تاپیک حالت نمایش
قدیمی 06-04-2019   #1 (لينک اين پست)
سوپر مدير سايت
سرپرست انجمن صندلی داغ
 
آواتار Niloofar
 
تاريخ عضويت: Oct 2013
محل سكونت: تهران
سن: 29
اسم واقعی: نیلوفر
پست ها: 51,151
تشكرها (از ديگران): 17,972
تشكر شده 16,712 بار در 8,889 پست
چوق (ثروتمند شماره 6): 16,183,076
پاداش داده شده 1,942 مرتبه
تاکنون 74 مرتبه با چوق تشکر کرده
تشکر شده با چوق 513 مرتبه
فعاليت Longevity
2/20 10/20
Today پست ها
ssss51151

ويترين جوايز


عکسهای خریداری شده
استقلال تهران خرس کوچولو گیلاس
گوجه سبز انار ساوه پرشین سون گوجه سبز
پيش فرض نان ناپلی سیردار

شهر ناپولی به دلیل نان‌های خوبش معروف است. یکی از نان‌های مشهور این شهر نان سیر پیتزایی است. این نان عالی با ترکیباتی ساده، اما خوش‌عطر درست می‌شود.
نان ناپلی سیردار با خمیر پیتزا، سیر، ریحان و پنیر موزارلا درست می‌شود. این نان به واسطه سیر و ریحان طعمی عالی دارد. حتی گفته می‌شود یکی از دلایل چاقی مارادونا همین نان سیر بوده است.
مواد لازم:
  • آرد: ۱ و ۱/۲ پیمانه
  • روغن زیتون: ۱/۴ پیمانه
  • پنیر موزارلا: به اندازه لازم
  • نمک: ۱ قاشق چای‌خوری
  • شکر: ۱ قاشق غذاخوری
  • سس قرمز: ۲ قاشق غذاخوری
  • سیر: ۴ تا ۵ حبه
  • آویشن: ۱/۲ قاشق چای‌خوری
  • ریحان ریز شده: ۲ قاشق غذاخوری
  • تخم‌مرغ: ۱ عدد
  • مخمر فوری: ۲ قاشق چای‌خوری
  • شیر یا آب: ۱/۴ پیمانه
طرز تهیه:
۱. من خمیر نان را به دو روش درست کردم. ابتدا آرد را الک کنید. در روش اول آرد را در ظرفی ریخته، تخم‌مرغ و مخمر و نمک و کمی شکر را روی آرد ریخته و مخلوط کنید سپس روغن را به آن اضافه کرده و مخلوط می‌کنم. خمیر حالت خرده خرده دارد حالا ۱/۴ پیمانه شیر را به آن اضافه می‌کنم. در روش دوم مثل سایر نان‌ها ابتدا مخمر را با ۱/۴ پیمانه آب ولرم و شکر عمل می‌آورم. سپس مخمر را به آرد و نمک اضافه می‌کنم. سپس روغن را اضافه می‌کنم در صورت سفت بودن خمیر کمی شیر به آن اضافه می‌کنم.
۲. وقتی مخمر را با آب عمل می‌آورید، نان روشنتری به دست خواهید آورد. خمیر را در کاسه‌ای چرب گذاشته روی آن سلفون بکشید، به مدت ۲ ساعت بگذارید در جایی گرم بماند تا حجم آن ۲ برابر شود.
۳. فر را روی گرم‌ترین حالت (حداقل ۲۲۰ درجه) روشن کنید. یک کاسه آب در فر بگذارید. سینی فر یا ظرف پیتزا را آرد پاشی کنید. حالا خمیر را پهن کرده و گرد کنید. روی آن سس بریزید. سپس روی سس مقداری شکر و نمک بریزید. آویشن را روی سس بپاشید. حالا سیر را رنده کرده و به اندازه دلخواهتان روی خمیر بریزید.
۴. ریحان ریز شده را روی مواد قبلی بریزید.
۵. پنیر موزارلا را روی همه جای خمیر پخش کنید. حالا خمیر را توی فر بگذارید تا موقعی که به طور کامل بپزد و رنگ قهوه‌ای بخود بگیرد.
۶. در انتها روی آن سس بریزید و سرو کنید.
نکات مهم
  • مخمر فوری بدون عمل آوردن هم با ریختن روی آرد و سایر مواد باعث پف کردن خمیر می‌شود. تقریبا تمام مخمر‌های موجود در کشور ما از نوع فوری هستند.
  • ترکیب اصلی این نان حاوی تخم‌مرغ است بنابراین اگر می‌خواهید به ترکیب اصلی وفادار بمانید به آن تخم‌مرغ اضافه کنید. تخم‌مرغ باعث ایجاد بافتی کلوچه مانند در نان می‌شود، چون اجزا نان را به هم می‌چسباند.
  • سیر تاثیر زیادی در طعم این نان دارد بنابراین به هیچ عنوان نباید حذف شود، اما میزان آن بستگی به سلیقه شما دارد. ریحان نیز موجب خوش عطر شدن آن می‌شود.


ثبت نام و کسب امتیاز
__________________
╚════ ೋღ❤ღೋ ════╝
دعا میڪنم زیر این سقف بلند
روے دامان زمیــن
هر ڪجا خستہ و پرغصه شدے
دستــے از غیب به دادت برسد
و چــہ زیباست
ڪه آن دست ، “خدا” باشد و بس…
╚════ ೋღ❤ღೋ ════╝
Niloofar آفلاین است   پاسخ به نقل قول چوق/پاداش
پاسخ

به اشتراک بگذارید

برچسب ها
نان, ناپلی, سیردار


كاربران در حال ديدن تاپیک: 1 (0 عضو و 1 مهمان)
 
ابزارهای موضوع جستجو این تاپیک
جستجو این تاپیک:

جستجوی پیشرفته
حالت نمایش

مجوزهای ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدید ارسال کنید
شما نمیتوانید به پست ها پاسخ دهید
شما نمیتوانید فایل پیوست ضمیمه کنید
شما نمیتوانید ارسال های خود را ویرایش کنید

BB code : فعال
شکلکها : فعال
[IMG] : فعال
HTML : غیر فعال
Trackbacks are فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال

خط مشی بانک مرکزی
جهت ارسال تاپیک جدید: 100 چوق
جهت ارسال پست: 50 چوق
به ازای هر کارکتر در پست : 1 چوق


زمان محلی شما با تنظیم GMT +3 هم اکنون 12:12 PM میباشد.

Powered by vBulletin .
Copyright © 2019 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.