صفحه اصلی - فروم پرشین سون

بازگشت   PersianSeven Forums > موضوعات عمومی | PersianSeven General > آشپزخونه پرشين > آموزش انواع غذاها > انواع غذاهای دریایی
پورتال پرشين راهنمایی جــوایز IShop وبلاگ پرشین تماس با ما


ارسال مبحث جدید  پاسخ
 
LinkBack ابزارهای موضوع جستجو این تاپیک حالت نمایش
قدیمی 05-19-2019   #1 (لينک اين پست)
سوپر مدير سايت
سرپرست انجمن صندلی داغ
 
آواتار Niloofar
 
تاريخ عضويت: Oct 2013
محل سكونت: تهران
سن: 29
اسم واقعی: نیلوفر
پست ها: 51,151
تشكرها (از ديگران): 17,972
تشكر شده 16,712 بار در 8,889 پست
چوق (ثروتمند شماره 6): 16,183,076
پاداش داده شده 1,942 مرتبه
تاکنون 74 مرتبه با چوق تشکر کرده
تشکر شده با چوق 513 مرتبه
فعاليت Longevity
2/20 10/20
Today پست ها
ssss51151

ويترين جوايز


عکسهای خریداری شده
استقلال تهران خرس کوچولو گیلاس
گوجه سبز انار ساوه پرشین سون گوجه سبز
پيش فرض میگو نارگیلی

میگو نارگیلی سوخاری لایه بیرونیش برشته و داخل آن آبدار است. این میگوی برشته خوشمزه همراه با یک سس ساده که تنها از دو ماده تشکیل شده، طعم میگوی نارگیلی را دلپذیرتر می‌کند.
میگو یک غذای دریایی خوشمزه و البته بسیار پرکاربرد است از قلیه میگو گرفته تا میگو پلو و انواع میگو‌های سوخاری با طعم‌های مختلف، حتی می‌توان میگو را خرد کرد و با آن انواع کتلت یا کوکو را درست کرد. پیتزای میگو هم عالی است. اما میگوی نارگیلی یکی از آن دستورالعم‌های دوست داشتنی و خوشمزه‌ای ست که حتی کسانی را هم که میگو دوست ندارند، اما عاشق نارگیل هستند، راضی خواهد کرد.
چه میگویی برای میگوی نارگیلی مناسب است؟
برای درست کردن این مدل میگوی طعم دار بهتر است که میگویی استفاده کنید که نه چندان درشت و نه خیلی ریز باشد. میگویی که خیلی درشت باشد مغز پخت نخواهد شد و میگوی خیلی ریز هم سریع خشک و سوخته می‌شود. برای درست کردن این غذا شما باید پوست میگو را بکنید، اما دم آن را نگه دارید، چون برای سرخ کردن آن و داشتن یک دسته موقع برداشتن و بلند کردن میگو برای خوردن لازم است.
برای نارگیل می‌توانید مقداری نارگیل را رنده کنید و در صورت دلخواه مقداری شکر به آن اضافه کنید. در صورت شیرین کردن مزه غذای شما بیشتر شبیه به غذا‌های استوایی خواهد شد. از نارگیل خشک آماده استفاده نکنید، چون اصلا مناسب نیست.
مواد لازم برای میگوی نارگیلی سوخاری
  • میگوی بزرگ: ۴۵۰ گرم پوست گرفته همراه با دم
  • آرد همه کاره: ۳۱ گرم
  • پودر سیر: ۱/۲ قاشق چایخوری
  • تخم مرغ بزرگ: ۲ عدد زده شده
  • نارگیل رنده شده شیرین: ۱۳۵ گرم
  • خرده نان: ۳۰ گرم
  • روغن زیتون سبک یا روغن نارگیل: به میزان لازم برای سرخ کردن
  • برش‌های لیمو: ۱ عدد برای سرو
  • مواد لازم برای سس همراه میگو
  • سس چیلی شیرین: ۶۳ گرم
  • سس زردآلو یا مربای زردآلو: ۸۵ گرم
طرز تهیه
۱. میگو را با آب سرد شسته و با حوله کاغذی خشک کنید.
۲. ۳ تا کاسه با عمق کم را آماده کنید. در اولی ۱/۴ پیمانه آرد، ۱/۲ قاشق چایخوری پودر سیر و ۱/۲ قاشق چایخوری نمک بریزید بهم بزنید. در کاسه دوم، ۲ عدد تخم مرغ را ریخته، با چنگال بهم بزنید. در کاسه سوم، ۱/۲ پیمانه نارگیل درشت رنده شده و ۱/۲ پیمانه آرد خرده نان بریزید.
۳. میگو را در آرد بزنید، سپس در تخم مرغ زده شده غوطه ور کنید و نهایتا در ترکیب خرده نان و نارگیل رنده شده بزنید. سپس آن را توی یک بشقاب پهن بگذارید. این کار را با سایر میگو‌ها انجام دهید. وقتی همه میگو‌ها مواد زده شدند، آن‌ها را در یخچال بگذارید تا بعدا آن‌ها را درست کنید.
۴. برای سرخ کردن میگوها، یک ماهیتابه بزرگ را روی حرارت متوسط گاز بگذارید و روغن کافی در آن بریزید تا کف آن را به طور کامل بپوشاند (حدود ۱/۴ اینچ ارتفاع داشته باشد). وقتی که روغن داغ شد، میگو را در روغن بگذارید و حدود ۲ دقیقه هر طرف میگو را سرخ کنید تا موقعی که طلایی قهوه‌ای شود و کل میگو پخته و داخل آن صورتی شود. موقع سرخ کردن بین آن‌ها فاصله بگذارید و در این مدت درب ماهیتابه را نگذارید.
۵. ۱/۴ پیمانه سس چیلی شیریت را با ۱/۴ زردآلوی پخته یا مربای زردآلو با هم ترکیب کنید. موقع سرو کردن میگو را داخل دیپ (سس) بزنید و در صورت دلخواه موقع خوردن مقداری آب لیموی تازه روی آن بریزید.
نکته:
میگوی نارگیلی سوخاری را می‌توان به عنوان پیش غذا یا به عنوان یک فینگرفود استفاده کرد. این غذا مورد توجه کودکان قرار خواهد گرفت.


ثبت نام و کسب امتیاز
__________________
╚════ ೋღ❤ღೋ ════╝
دعا میڪنم زیر این سقف بلند
روے دامان زمیــن
هر ڪجا خستہ و پرغصه شدے
دستــے از غیب به دادت برسد
و چــہ زیباست
ڪه آن دست ، “خدا” باشد و بس…
╚════ ೋღ❤ღೋ ════╝
Niloofar آفلاین است   پاسخ به نقل قول چوق/پاداش
پاسخ

به اشتراک بگذارید

برچسب ها
میگو, نارگیلی


كاربران در حال ديدن تاپیک: 1 (0 عضو و 1 مهمان)
 
ابزارهای موضوع جستجو این تاپیک
جستجو این تاپیک:

جستجوی پیشرفته
حالت نمایش

مجوزهای ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدید ارسال کنید
شما نمیتوانید به پست ها پاسخ دهید
شما نمیتوانید فایل پیوست ضمیمه کنید
شما نمیتوانید ارسال های خود را ویرایش کنید

BB code : فعال
شکلکها : فعال
[IMG] : فعال
HTML : غیر فعال
Trackbacks are فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال

خط مشی بانک مرکزی
جهت ارسال تاپیک جدید: 100 چوق
جهت ارسال پست: 50 چوق
به ازای هر کارکتر در پست : 1 چوق


زمان محلی شما با تنظیم GMT +3 هم اکنون 10:59 PM میباشد.

Powered by vBulletin .
Copyright © 2019 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.