صفحه اصلی - فروم پرشین سون

بازگشت   PersianSeven Forums > موضوعات عمومی | PersianSeven General > آشپزخونه پرشين > خواص خوراکیها
پورتال پرشين راهنمایی جــوایز IShop وبلاگ پرشین تماس با ما


ارسال مبحث جدید  پاسخ
 
LinkBack ابزارهای موضوع جستجو این تاپیک حالت نمایش
قدیمی 5 روز پیش   #1 (لينک اين پست)
عضو پرشين سون
 
آواتار balckdate2019
 
تاريخ عضويت: Mar 2019
پست ها: 19
تشكرها (از ديگران): 0
تشكر شده 0 بار در 0 پست
چوق: 6,310
فعاليت Longevity
5/20 0/20
Today پست ها
sssssss19

عکسهای خریداری شده
پيش فرض خرما کلیته

خرما کلیته یا خرما کلوته به عنوان یکی از متداول ترین و مرسوم ترین خرماهای ایران می باشد که در کشورهای همسایه خلیج فارس و البته در بسیاری از کشورهای اروپایی هم طرفدار زیاد دارد و از ارقام خرما صادراتی ایران شناخته می شود.
خرما کلیته در بسیاری از مناطق خرما خیز ایران کست می شود ولی عمدتا این خرما را خاصه منطقه جیرفت استان کرمان می دانند. در اصل باید اینگونه گفت که خرما کلیته جیرفت کرمان بهترین نمونه خرما کلیته در ایران است. این خرما در مرحله خارک به شکل قرمز رنگ دیده می شود و در زمان رسیدن به قهوه ای سوخته و یا بسیار تیره می گراید.



آخرین ویرایش توسط Hamed.Hamishe Abi در 19 ساعت پیش
balckdate2019 آفلاین است   پاسخ به نقل قول چوق/پاداش
پاسخ

به اشتراک بگذارید

برچسب ها
کلیته, خرما


كاربران در حال ديدن تاپیک: 1 (0 عضو و 1 مهمان)
 
ابزارهای موضوع جستجو این تاپیک
جستجو این تاپیک:

جستجوی پیشرفته
حالت نمایش

مجوزهای ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدید ارسال کنید
شما نمیتوانید به پست ها پاسخ دهید
شما نمیتوانید فایل پیوست ضمیمه کنید
شما نمیتوانید ارسال های خود را ویرایش کنید

BB code : فعال
شکلکها : فعال
[IMG] : فعال
HTML : غیر فعال
Trackbacks are فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال

خط مشی بانک مرکزی
جهت ارسال تاپیک جدید: 100 چوق
جهت ارسال پست: 50 چوق
به ازای هر کارکتر در پست : 1 چوق


زمان محلی شما با تنظیم GMT +3 هم اکنون 05:43 PM میباشد.

Powered by vBulletin .
Copyright © 2019 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.