صفحه اصلی - فروم پرشین سون

بازگشت   PersianSeven Forums > تالارهای علمی و مهندسی | Science and Engineering > انجمن مهندسی پرشين سون > مهندسی روباتیک, برق و مکانیک
پورتال پرشين راهنمایی جــوایز IShop وبلاگ پرشین تماس با ما


ارسال مبحث جدید  پاسخ
 
LinkBack ابزارهای موضوع جستجو این تاپیک حالت نمایش
قدیمی یک هفته پیش   #1 (لينک اين پست)
عضو پرشين سون
 
آواتار reza._y
 
تاريخ عضويت: Feb 2019
پست ها: 104
تشكرها (از ديگران): 6
تشكر شده 24 بار در 21 پست
چوق: 23,220
پاداش داده شده 9 مرتبه
فعاليت Longevity
9/20 1/20
Today پست ها
ssssss104

عکسهای خریداری شده
پيش فرض نکاتی برای نگهداری دیگ بخار صنعتی

استفاده بهینه از تجهیزات، نگهداری مستمر و جدی را می طلبد در این تاپیک قصد داریم نکاتی را در خصوص نگهداری دیگ های بخار صنعتی را ارائه دهیم.
1-تمیز کردن بویلر به صورت منظم : بویلر نقش مهمی در انتقال حرارت دارد پس از مدتی کار دوده و دیگر پسماند ها سطح داخلی لوله های دیگ بخار را پوشش می دهند از این رو عملیات اسیدشویی یا دوده زدایی حداقل باید سالیانه انجام گیرد.
2-نظارت و مدیریت کیفیت آب : کیفیت آب بویلر بسیار مورد اهمیت است از این رو باید میزان مواد معدنی محلول در آب و همچنین نشتی در دستگاه هوا زدا به صورت مکرر چک شود.
3- بازرسی عایق : دیگ بخار نیز مانند تمامی تجهیزاتی که دمای بالای 130 درجه دارد عایق کاری واجب است از این رو بازرسی و عایق کاری مناسب برای دیگ های بخار جزو الزامات است.



reza._y آفلاین است   پاسخ به نقل قول چوق/پاداش
پاسخ

به اشتراک بگذارید

برچسب ها
نکاتی, نگهداری, بخار, دیگ, صنعتی


كاربران در حال ديدن تاپیک: 1 (0 عضو و 1 مهمان)
 
ابزارهای موضوع جستجو این تاپیک
جستجو این تاپیک:

جستجوی پیشرفته
حالت نمایش

مجوزهای ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدید ارسال کنید
شما نمیتوانید به پست ها پاسخ دهید
شما نمیتوانید فایل پیوست ضمیمه کنید
شما نمیتوانید ارسال های خود را ویرایش کنید

BB code : فعال
شکلکها : فعال
[IMG] : فعال
HTML : غیر فعال
Trackbacks are فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال

خط مشی بانک مرکزی
جهت ارسال تاپیک جدید: 100 چوق
جهت ارسال پست: 50 چوق
به ازای هر کارکتر در پست : 1 چوق


زمان محلی شما با تنظیم GMT +3 هم اکنون 06:32 PM میباشد.

Powered by vBulletin .
Copyright © 2019 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.