صفحه اصلی - فروم پرشین سون

بازگشت   PersianSeven Forums > موضوعات عمومی | PersianSeven General > آشپزخونه پرشين > آموزش انواع غذاها > انواع غذا با مرغ و گوشت
پورتال پرشين راهنمایی جــوایز IShop وبلاگ پرشین تماس با ما


ارسال مبحث جدید  پاسخ
 
LinkBack ابزارهای موضوع جستجو این تاپیک حالت نمایش
قدیمی 11-28-2018   #1 (لينک اين پست)
مدير انجمن شعر و ادبيات
 
آواتار taha
 
تاريخ عضويت: Oct 2013
محل سكونت: تبریز
سن: 70
اسم واقعی: تیمور
پست ها: 55,209
تشكرها (از ديگران): 22,270
تشكر شده 38,018 بار در 24,650 پست
چوق (ثروتمند شماره 1): 80,671,079
پاداش داده شده 1,350 مرتبه
تاکنون 1,139 مرتبه با چوق تشکر کرده
تشکر شده با چوق 1,708 مرتبه
فعاليت Longevity
20/20 10/20
Today پست ها
ssss55209

ويترين جوايز
رتبه ١ کاربر فعال ماه گذشته زیباترین آواتار بهترین افتتاح کنندگان مبحث مدیران انجمنها 
مجموع جوايز: 4


عکسهای خریداری شده
تراکتور سازی هفت میوه گیلاس پرویز پرستویی
نوشیدنی انگور گیلاس انگور
انگور ریال مادرید توپ فوتبال
پيش فرض کباب سنتی را اینگونه درست کنید


با دستور زیر یک کباب سنتی خوشمزه درست کنید.

مواد لازم برای کباب سنتی :

گوشت مخلوط چرخ کرده : برای هر سیخ ۷۰ گرم
نمک و فلفل و زردچوبه : به میزان لازم
جوش‌شیرین : نصف قاشق چایخوری
پیاز : 2 عدد برا ی یک کیلو گوشت
زرده تخم‌مرغ : ۱ عدد


طرز تهیه کباب سنتی :

گوشت را به نسبت برابر، نیمی گوسفندی و نیمی گوساله، با هم چرخ کنید.
برای هر دو کیلو گوشت، نصف قاشق چایخوری جوش شیرین اضافه کنید. پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید و با نمک و فلفل و زردچوبه به گوشت افزوده و خوب ورز دهید. مجددا آن را چرخ کنید و زرده تخم‌مرغ را به آن اضافه کنید و ورز دهید.
به این گوشت یک ساعت استراحت دهید.
بعد مقداری آب جوش را در ظرفی بریزید و کنار دست خود بگذارید.
برای هر سیخ تقریبا ۷۰ گرم گوشت را بردارید. دست خود را در آب جوشی که اکنون از حد جوش پایین‌تر امده و گرم است بزنید و گوشت را روی سیخ هدایت کنید (یعنی با دست گوشت را به طور یکنواخت فرم داده و انتهای سیخ را با فشار انگشتانتان روی سیخ بچسبانید تا کباب نریزد).
میزان چربی گوشت و ورزدادن کافی، پیش از سیخ کشیدن کباب، دو عامل مهم برای تهیه کبابی باکیفیت است. بهتر است کباب سنتی را روی آتش زغال تهیه کرده و با نان سنگک و سماق میل کنید.





منبع : چهاردیواری جام جم








ثبت نام و کسب امتیاز
__________________



taha آفلاین است   پاسخ به نقل قول چوق/پاداش
پاسخ

به اشتراک بگذارید

برچسب ها
کنید, کباب, اینگونه, درست, سنتی


كاربران در حال ديدن تاپیک: 1 (0 عضو و 1 مهمان)
 
ابزارهای موضوع جستجو این تاپیک
جستجو این تاپیک:

جستجوی پیشرفته
حالت نمایش

مجوزهای ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدید ارسال کنید
شما نمیتوانید به پست ها پاسخ دهید
شما نمیتوانید فایل پیوست ضمیمه کنید
شما نمیتوانید ارسال های خود را ویرایش کنید

BB code : فعال
شکلکها : فعال
[IMG] : فعال
HTML : غیر فعال
Trackbacks are فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال

خط مشی بانک مرکزی
جهت ارسال تاپیک جدید: 100 چوق
جهت ارسال پست: 50 چوق
به ازای هر کارکتر در پست : 1 چوق


زمان محلی شما با تنظیم GMT +3 هم اکنون 08:49 PM میباشد.

Powered by vBulletin .
Copyright © 2019 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.