صفحه اصلی - فروم پرشین سون

بازگشت   PersianSeven Forums > موضوعات عمومی | PersianSeven General > آشپزخونه پرشين > آموزش انواع غذاها > انواع دسر , سالاد و ترشی
پورتال پرشين راهنمایی جــوایز IShop وبلاگ پرشین تماس با ما


ارسال مبحث جدید  پاسخ
 
LinkBack ابزارهای موضوع جستجو این تاپیک حالت نمایش
قدیمی 11-11-2018   #1 (لينک اين پست)
عضو پرشين سون
 
آواتار farzadamiri069
 
تاريخ عضويت: Oct 2018
پست ها: 109
تشكرها (از ديگران): 0
تشكر شده 87 بار در 78 پست
چوق: 186,157
پاداش داده شده 43 مرتبه
فعاليت Longevity
0/20 2/20
Today پست ها
ssssss109

عکسهای خریداری شده
پيش فرض آموزش طرز تهیه سالاد الویه


مواد لازم سالاد الویه سینه مرغ ۱ عدد سیب زمینی ۳ عدد تخم مرغ ۲ عدد خیارشور 5 عدد نخود فرنگی ۲ قاشق غذاخوری هویچ 2 عدد آب مرغ به میزان لازم آبلیمو ترش به میزان لازم سس مایونز به میزان لازم فلفل سیاه به میزان لازم نمک به میزان لازم مراحل آماده سازی مواد سالاد الویه

ابتدا سینه مرغ را به همراه 2 لیوان آب ، آبپز می کنیم. من همیشه مرغ را به همراه پیاز نگینی خرده شده ، نمک ، فلفل ، زردچوبه و کمی سیر می پزم چون در اینصورت طعم مرغ و سالاد الویه خیلی عالی می شود. پس از پختن مرغ آن را به صورت ریش ریش خرد کنید.
سیب زمینی ها را به همراه تخم مرغ با پوست آبپز می کنیم چون اگر با پوست آبپز نکنید سالاد الویه شما شل می شود. تخم مرغ و سیب زمینی را پس از اینکه پوست آن ها را جدا کردید پوره کنید یا اینکه با رنده به صورت ریز رنده کنید. (من خودم همیشه پوره کردم)
در این مرحله اگر هویج تان شیرین است آن را با کمی آب و نمک در یک قابلمه روی حرارت بگذارید و صبر کنید تا به صورت کامل آب هویج کشیده شود در غیر اینصورت هویج بی مزه خواهد شد و اگر هویج تان شیرین نیست موقع پخت نصف قاشق چای خوری شکر اضافه کنید تا هویج پس از پخت خوش طعم شود. هویچ را پس از پختن می توانید به صورت نگینی خرد کنید یا آن را رنده کنید من همیشه هویج را به صورت خیلی ریز و نگینی خرد می کنم چون اگر هویج را رنده کنید باعث شل شدن سالاد الویه خواهد شد.
خیارشور را هم به صورت نگینی و خیلی ریز خرد می کنیم و آن را کنار می گذاریم. توجه کنید خیارشو سالاد الویه نباید کم باشد و هر چقدر بیشتر باشد سالاد الویه شما خوشمزه تر خواهد شد.
نخود فرنگی هم می توانید از کنسرو نخود فرنگی استفاده کنید اما در صورتی که نمی خواهید از کنسرو استفاده کنید باید نخود فرنگی را همانند تمامی مواد سالاد الویه از قبل آبپز کنید و آن را آماده کنید.
مراحل تهیه سالاد الویه

بعد از اینکه تمامی مواد سالاد الویه را آماده کردید نوبت مخلوط کردن مواد است برای این کار مرغ ریش ریش شده را در یک ظرف بزرگ می ریزیم سپس سیب زمینی ، تخم مرغ ، هویج ، نخود فرنگی و خیارشور سالاد را که از قبل آماده و خرد کرده ایم به ظرف سالاد اضافه می کنیم و کمی هم می زنیم.
سپس نوبت اضافه کردن سس مخصوص سالاد الویه است. سس سالاد الویه ترکیبی از مایونز + چند قاشق آب مرغ + چند قاشق آبلیمو ترش یا سرکه + نمک و فلفل سیاه می باشد پس از اینکه سس سالاد را آماده کردیم آن را روی سالاد می ریزیم و هم می زنیم تا تمامی مواد سالاد باهم مخلوط و یکدست شوند. (آبلیمو یا سرکه را در حدی اضافه کنید که در مزه سالاد تعادل ایجاد کند و نباید سالاد را ترش مزه کنید)
بعد از اینکه تمامی مواد را باهم مخلوط کردیم سالاد الویه را در ظرف دربسته به مدت 2 ساعت در یخچال بگذارید تا سالاد الویه خوب جا بیفتد و به اصطلاح خودش را بگیرید و آماده سرو شود.


این مطلب توسط Hamed.Hamishe Abi لایک شده است
farzadamiri069 آفلاین است   پاسخ به نقل قول چوق/پاداش
کاربر زير از farzadamiri069 بخاطر پست مفیدش تشکر کرده است
Hamed.Hamishe Abi (11-16-2018)
پاسخ

به اشتراک بگذارید

برچسب ها
آموزش, الویه, تهیه, سالاد, طرز


كاربران در حال ديدن تاپیک: 1 (0 عضو و 1 مهمان)
 
ابزارهای موضوع جستجو این تاپیک
جستجو این تاپیک:

جستجوی پیشرفته
حالت نمایش

مجوزهای ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدید ارسال کنید
شما نمیتوانید به پست ها پاسخ دهید
شما نمیتوانید فایل پیوست ضمیمه کنید
شما نمیتوانید ارسال های خود را ویرایش کنید

BB code : فعال
شکلکها : فعال
[IMG] : فعال
HTML : غیر فعال
Trackbacks are فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال

خط مشی بانک مرکزی
جهت ارسال تاپیک جدید: 100 چوق
جهت ارسال پست: 50 چوق
به ازای هر کارکتر در پست : 1 چوق


زمان محلی شما با تنظیم GMT +3 هم اکنون 11:38 AM میباشد.

Powered by vBulletin .
Copyright © 2020 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.