صفحه اصلی - فروم پرشین سون

بازگشت   PersianSeven Forums > اخبار و مطالب عمومی و تخصصی | Public Discussions & News > ايران گردی - جهان گردی > مهاجرت و اقامت
پورتال پرشين راهنمایی جــوایز IShop وبلاگ پرشین تماس با ما


ارسال مبحث جدید  پاسخ
 
LinkBack ابزارهای موضوع جستجو این تاپیک حالت نمایش
قدیمی 09-24-2018   #1 (لينک اين پست)
عضو پرشين سون
 
آواتار pvsh
 
تاريخ عضويت: Sep 2018
پست ها: 1
تشكرها (از ديگران): 0
تشكر شده 0 بار در 0 پست
چوق: 2,491
فعاليت Longevity
0/20 2/20
Today پست ها
ssssssss1

عکسهای خریداری شده
پيش فرض مطلبی مفید در مورد اخذ ویزا

مدارک لازم برای وقت سفارت تجاری اسلوونی:
1. اصل گذرنامه با ٣ ماه اعتبار از تاريخ انقضای مدت رواديد و داری حداقل ٢ صفحه خالی (امضاء شده).
2. دعوتنامه
3. ریزپرینت حساب بانکی
4. گواهی تمکن مالی بانک
5. فیش حقوقی
6. گواهی اشتغال به کار
7. گواهی ثبت شرکت/ پروانه کسب، پروانه مطب
8. سند ملکی
9. شناسنامه
10. سایر مدارک
11. کپی بیمه
• وقت سفارت دانشجویی اسلوونی
اصلی ترین شرط اعطای ویزای تحصیلی از سوی دولت اسلوونی اخذ پذیرش برای تحصیل در دانشگاه های اسلوونی است. برای اخذ پذیرش از دانشگاه های اتریش داوطلب باید دانشجوی رشته مورد نظر در کشور خود باشد و یا مدرک تحصیلی او در کشوری که آن را کسب کرده است و هم چنین در اسلوونی برای پذیرش دانشگاه کافی باشد. به عبارت دیگر دیپلم دبیرستان به تنهایی قابل قبول دانشگاه های اسلوونی نیست و قبولی در کنکور دانشگاه (سراسری یا دانشگاه آزاد) در رشته و مقطع مورد نظر، پیش شرط درخواست پذیرش است. دانشجویانی که در دانشگاه های ایران به تحصیل اشتغال دارند و یا داشته اند، باید گواهی صادره از دانشگاه و ریزنمرات مهر و موم شده ی خود ارایه دهند. در این گواهی باید منعکس باشد که فرد متقاضی از ادامه تحصیل منع نشده است. دانشکده های هنرهای عالی، و دانشگاه ها در بعضی از رشته ها (مانند پزشکی، داروسازی، اقتصاد و روانشناسی) امتحان ورودی – شامل امتحان کتبی و مصاحبه حضوری – نیز برگزار می کنند. برای دریافت پذیرش باید در این امتحان ورودی شخصا شرکت کرد.
دانشجویان خارجی باید پس از ثبت نام در دانشگاه های اتریش برای آموختن زبان آلمانی و در اکثر موارد در صورت پایین بودن نمرات چهار سال دبیرستان در دروس اصلی و مرتبط با رشته تحصیلی انتخاب شده، برای این دروس، یک دوره یک ساله تا دوساله ی پیش دانشگاهی (Vorstudienlehrgang) را بگذرانند.
مدارک لازم جهت وقت سفارت دانشجویی اسلوونی:
1. درخواست رواديد بايد شخصا ارائه شود. سفارت اسلوونی در صورت ناقص بودن مدارک از قبول درخواست رواديد امتناع خواهد کرد. بررسی درخواست رواديد بطور معمول 3 تا 4 ماه به طول می انجامد.
2. فرم درخواست ويزا که بطور کامل و خوانا پر شده و شخصا امضاء گرديده باشد (همراه با عکس)
3. گذرنامه با مدت اعتبار کافی(حداقل 6 ماه از تاريخ درخواست رواديد)
4. فتوکپی از تمام صفحات گذرنامه برای وقت سفارت اسلوونی
5. فتوکپی از تمام صفحات شناسنامه برای وقت سفارت اسلوونی
6. ترجمه شناسنامه با تاييد وزارت امور خارجه و تاييد سفارت اسلوونی
7. تعهد نامه مالی که يا خود متقاضی در ايران يک حساب ريالی و يا ارزی به نام خود حساب باز کرده است و مبلغ 10000 يورو به حساب خود پول گذاشته و تاييد آن را از بانک می گيرد و به سفارت اسلوونی ارائه می دهد و يا آنکه متقاضی دعوت کننده ای در اسلوونی دارد.
8. پرينت گردش مالی سه ماه آخر حساب ريالی متقاضی در ايران
9. اصل و فتوکپی از پذيرش و يا تاييد دريافت درخواست پذيرش از يک دانشگاه يا (Fachhochschul) در اسلوونی
10. گواهی عدم سوء پيشينه
11. ترجمه گواهی عدم سوء پيشينه با تاييد وزارت امور خارجه و تاييد سفارت اسلوونی

چک لیست مدارک ویزای توریستی فنلاند شینگن
مدارک ارائه شده می بایست به یکی از زبانهای انگلیسی، فنلاندی، و یا سوئدی بوده و مطابق با لیست زیر تنظیم شود. مدارک به هر زبان دیگری می بایستی به صورت ترجمه رسمی باشند .
اصل مدارک به مرکز خدمات ویزا تحویل گردد.
مدارک مورد نیاز
1. فرم تکمیل شده ویزا همراه با امضاء و و تاریخ
2. یک قطعه عکس رنگی، با پشت زمینه سپید یا روشن که بیش از 6 ماه از زمان گرفتن عکس نگذشته باشد
ابعاد عکس 3.6 × 4.7 سانتی متر باشد، چهره فرد در عکس به صورت کامل مشخص
باشد ، عکس روتوش شده مورد قبول نمی باشد.
3. پاسپورت با حداقل سه ماه اعتبار پس از خاتمه سفر، به همراه یک کپی از صفحه اول پاسپورت و ویزاهای شنگناخذ شده و مهر های ورود و خروج.
دارای حداقل دو صفحه خالی باشد
در طی 10 سال گذشته صادر شده باشند
پاسپورت های باطله در صورتی که ویزای شنگن در آنها درج شده باشد
متقاضیان غیر ایرانی:کپی اجازه اقامت معتبر در ایران با حداقل سه ماه اعتبار پس از انقضاء تاریخ ویزا و خروج از منطقه شنگن، در صورتی که مجوز اقامت در پاسپورت
قدیمی الصاق شده باشد، لطفا پاسپورت قدیمی را ارائه دهید.
4. در صورتی که شاغل می باشید:
برای افراد که در استخدام هستند (کارگران)
گواهی اشتغال به کار بر روی سر برگ رسمی شرکت دارای مهر و امضاء، با ذکرنام متقاضی، اطلاعات تماس با کارفرما، سمت متقاضی و میزان حقوق دریافتی ، سابقه کاری در مجموعه
گواهی بیمه تامین اجتماعی یا خدماتدرمانی
در صورتی صاحب شفل آزاد هستید:
جواز کسب معتبر،ترجمه روزنامه رسمی شرکت، گواهی بیمه تامین اجتماعی یاخدمات درمانی
در صورت بازنشسته بودن:
گواهی دریافت مستمری بازنشستگی درسه ماه گذشته
در صورت دانش آموز و یا دانشجو بودن:
معرفی نامه از مدرسه یا دانشگاه باقید مدت زمان مرخصی داده شده، وتائید ثبت نام در ترم و یا سال تحصیلی بعد
افراد خانه دار:
گواهی درآمد همسر، قرارداد کاری
5. صورت حساب بانکی، فیش حقوقی در سه ماه گذشته
6. گواهی بانکی به مبلغ کافی برای سفر: ریز کارکرد بانکی سه ماه گذشته به زبان انگلیسی متعلق به فرد متقاضی به زبان انگلیسی
7. گواهی تمکن مالی به زبان انگلیسی
8. فیش حقوقی در سه ماه گذشته
9. اسناد مالکیت در صورت وجود
10. برنامه سفر
11. رزرو بلیت برای کل دوره سفر
12. تائیدیه محل اقامت، رزرو هتل و یا خوابگاه برای کل برنامه سفر
13. ترجمه شناسنامه
14. بیمه مسافرتی معتبر در کشورهای شنگن با پوشش 30.000 هزار یورویی، که در برگیرنده درمان اورژانس و بازگرداندن جسد در صورت فوت در مدت زمان سفر باشد
15. در صورتی که متقاضی زیر سن قانونی ١٨ باشد و به تنهایی یا با یکی از والدین سفر می کند: رضایت نامه محضری والدین یا قیم قانونی ، افراد تک والد می بایستی گواهی قیمومیت رسمی ارائه نمایند.
گواهی اشتغال به کار و درآمد والدین، و فیش حقوقی در سه ماه گذشته والدین می بایستی فرم تقاضای ویزا را امضاء نموده برای افراد تک – والد این بند مورد نیاز نمی باشد، افراد تک والد می بایستی گواهی قیمومیت رسمی ارائه دهند.
16. Visa fee هزینه ویزا 60 یورو
Service fee هزینه خدمات 35 یورو
چک لیست مدارک ویزای تجاری (بیزینس ، کاری، BUSINESS) فنلاند شینگن (شنگن)
مدارک ارائه شده می بایست به یکی از زبانهای انگلیسی، فنلاندی، و یا سوئدی بوده و مطابق با لیست زیر تنظیم شود. مدارک به هر زبان دیگری می بایستی به صورت ترجمه رسمی باشند .
اصل مدارک به مرکز خدمات ویزا تحویل گردد.
مدارک مورد نیاز
1. فرم تکمیل شده ویزا همراه با امضاء و و تاریخ
2. یک قطعه عکس رنگی، با پشت زمینه سپید یا روشن که بیش از 6 ماه از زمان گرفتن عکس نگذشته باشد
ابعاد عکس 3.6 × 4.7 سانتی متر باشد، چهره فرد در عکس به صورت کامل مشخص
باشد ، عکس روتوش شده مورد قبول نمی باشد.
3. پاسپورت با حداقل سه ماه اعتبار پس از خاتمه سفر، به همراه یک کپی از صفحه اول پاسپورت و ویزاهای شنگناخذ شده و مهر های ورود و خروج.
دارای حداقل دو صفحه خالی باشد
در طی 10 سال گذشته صادر شده باشند
پاسپورت های باطله در صورتی که ویزای شنگن در آنها درج شده باشد
متقاضیان غیر ایرانی:کپی اجازه اقامت معتبر در ایران با حداقل سه ماه اعتبار پس از انقضاء تاریخ ویزا و خروج از منطقه شنگن، در صورتی که مجوز اقامت در پاسپورت
قدیمی الصاق شده باشد، لطفا پاسپورت قدیمی را ارائه دهید.
4. ارائه دعوت نامه از سوی شرکت میزبان فنلاندی یا استونیایی بر روی سر برگ رسمی که شامل نام و شماره سریال پاسپورت متقاضی باشد.
دارای امضاء و تاریخ و بیش از سه ماه از زمان صدور آن نگذشته باشد. اطلاعات درباره
هدف از سفر، مدت زمان آن، مقصد و برنامه دیدار. مشخص شود که هزینه های سفر فرد دعوت شده برعهده چه کسی است. نام کامل و سمت فرد دعوت کننده شماره تماس و آدرس ای میل شرکت میزبان. در صورت نیاز به ویزای چند بار ورود با ذکر علت بیان شود.
5. تائیدیه بر روی سربرگ رسمی مجموعه
میزبان حاوی اطلاعات زیر:
دارای تاریخ و امضاء که بیش از سه ماه از صدور آن نگذشته باشد.
هدف از سفر، مقصد و مدت زمان سفر بیانگردد. مشخص شود که هزینه های سفر فرد دعوت شده بر عهده چه کسی است. اطلاعات تماس مجموعه
6. در صورتی که تحت اشتغال جایی (کارمند یا کارگر ) هسنید :
گواهی اشتغال به کار بر روی سر برگ رسمی شرکت دارای تاریخ، مهروامضاء.
نحوه تماس با کارفرما. نام و سمت متقاضی. میزان حقوق دریافتی. سابقه کاری در مجموعه.
گواهی بیمه تامین اجتماعی یا خدمات درمانی.
در صورت خود اشتغال بودن (صاحب شغل هستید) (کارفرما):
جواز کسب معتبر. ترجمه روزنامه رسمی.
گواهی بیمه تامین اجتماعی یا خدمات درمانی
7. گواهی بانکی به مبلغ کافی برای سفر: ریز کارکرد بانکی سه ماه گذشته به زبان انگلیسی متعلق به فرد متقاضی به زبان انگلیسی
8. گواهی تمکن مالی به زبان انگلیسی
9. فیش حقوقی در سه ماه گذشته
10. بلیت پرواز و یا رزرو آن برای کل زمان سفر
11. رزرو هتل و یا نشانی محل اقامت.
12. ترجمه شناسنامه
13. بیمه مسافرتی معتبر در کشورهای شنگن با پوشش 30.000 هزار یورویی، که در برگیرنده درمان اورژانس و بازگرداندن جسد در صورت فوت در مدت زمان سفر باشد
14. Visa fee هزینه ویزا 60 یورو
Service fee هزینه خدمات 35 یورو
چک لیست مدارک ویزای دیدار (بازدید) شخصی و خانوادگی شینگن (شنگن)
مدارک ارائه شده می بایست به یکی از زبانهای انگلیسی، فنلاندی، و یا سوئدی بوده و مطابق با لیست زیر تنظیم شود. مدارک به هر زبان دیگری می بایستی به صورت ترجمه رسمی باشند .
اصل مدارک به مرکز خدمات ویزا تحویل گردد.
مدارک مورد نیاز
1. فرم تکمیل شده ویزا همراه با امضاء و و تاریخ
2. یک قطعه عکس رنگی، با پشت زمینه سپید یا روشن که بیش از 6 ماه از زمان گرفتن عکس نگذشته باشد
ابعاد عکس 3.6 × 4.7 سانتی متر باشد، چهره فرد در عکس به صورت کامل مشخص
باشد ، عکس روتوش شده مورد قبول نمی باشد.
3. پاسپورت با حداقل سه ماه اعتبار پس از خاتمه سفر، به همراه یک کپی از صفحه اول پاسپورت و ویزاهای شنگناخذ شده و مهر های ورود و خروج.
دارای حداقل دو صفحه خالی باشد
در طی 10 سال گذشته صادر شده باشند
پاسپورت های باطله در صورتی که ویزای شنگن در آنها درج شده باشد
متقاضیان غیر ایرانی:کپی اجازه اقامت معتبر در ایران با حداقل سه ماه اعتبار پس از انقضاء تاریخ ویزا و خروج از منطقه شنگن، در صورتی که مجوز اقامت در پاسپورت
قدیمی الصاق شده باشد، لطفا پاسپورت قدیمی را ارائه دهید.
4. دعوتنامه:
از سوی میزبان فنلاندی و یا استونیایی صادر و دارای تاریخ، امضاء وبیش از سه ماه از تاریخ صدور آن نگذشته باشد
مشخصات میزبان و متقاضی (نام و نام خانوادگی، تاریخ تولد، آدرس و شماره
تلفن ) هدف از سفر و مدت زمان آن در دعوتنامه آورده شده باشد.
تائیدیه محل اقامت متقاضی در مدت زمان سفر بر روی دعوتنامه قید شده باشد
ارتباط خویشاوندی میان متقاضی ومیزبان بیان گردد، مدارک و اسناد در خصوص ارتباط خویشاوندی نظیر عقدنامه ازدواج، شناسنامه ارائه گردد
5. کپی پاسپورت وکارت اقامت معتبر فنلاندی استونیایی (میزبان)
6. در صورتی که شاغل می باشید:
برای افراد که در استخدام هستند (کارگران یا کارمندان)
گواهی اشتغال به کار بر روی سر برگ رسمی شرکت دارای مهر و امضاء، با ذکرنام متقاضی، اطلاعات تماس با کارفرما، سمت متقاضی و میزان حقوق دریافتی ، سابقه کاری در مجموعه
گواهی بیمه تامین اجتماعی یا خدمات درمانی
در صورتی صاحب شفل آزاد هستید:
جواز کسب معتبر،ترجمه روزنامه رسمی شرکت، گواهی بیمه تامین اجتماعی یاخدمات درمانی
در صورت بازنشسته بودن:
گواهی دریافت مستمری بازنشستگی درسه ماه گذشته
در صورت دانش آموز و یا دانشجو بودن:
معرفی نامه از مدرسه یا دانشگاه باقید مدت زمان مرخصی داده شده، وتائید ثبت نام در ترم و یا سال تحصیلی بعد
افراد خانه دار:
گواهی درآمد همسر، قرارداد کاری
7. صورت حساب بانکی، فیش حقوقی در سه ماه گذشته
8. گواهی بانکی به مبلغ کافی برای سفر: ریز کارکرد بانکی سه ماه گذشته به زبان انگلیسی متعلق به فرد متقاضی به زبان انگلیسی
9. گواهی تمکن مالی به زبان انگلیسی
10. فیش حقوقی در سه ماه گذشته
11. اسناد مالکیت در صورت وجود
12. برنامه سفر
13. رزرو بلیت برای کل دوره سفر
14. تائیدیه محل اقامت برای تمام مدت زمان سفر، رزرو هتل و یا نشانی محل اقامت
15. ترجمه شناسنامه
16. بیمه مسافرتی معتبر در کشورهای شنگن با پوشش 30.000 هزار یورویی، که در برگیرنده درمان اورژانس و بازگرداندن جسد در صورت فوت در مدت زمان سفر باشد
17. در صورتی که متقاضی زیر سن قانونی ١٨ باشد و به تنهایی یا با یکی از والدین سفر می کند: رضایت نامه محضری والدین یا قیم قانونی ، افراد تک والد می بایستی گواهی قیمومیت رسمی ارائه نمایند.
گواهی اشتغال به کار و درآمد والدین، و فیش حقوقی در سه ماه گذشته والدین می بایستی فرم تقاضای ویزا را امضاء نموده برای افراد تک – والد این بند مورد نیاز نمی باشد، افراد تک والد می بایستی گواهی قیمومیت رسمی ارائه دهند.
18. Visa fee هزینه ویزا 60 یورو
Service fee هزینه خدمات 35 یورو

شرایط برای صدور ویزای کشور اسلواکی:
شرایط عمومی
در صورت تمایل برای درخواست ویزا، اتباع خارجی باید با سفارت و کنسولگری اسلواکی به منظور دریافت اطلاعات دقیق و به روز در مورد شرایط ویزا تماس حاصل فرمایند. زیرا اطلاعات کلی ارائه شده در زیر ممکن است به طور کامل نیازی به ویزا در کشور سوم نداشته باشد.
به طور کلی، هنگام درخواست یک ویزای شنگن، اتباع خارجی باید موارد زیر را ارائه دهند:
1. فرم ویزای شنگن کامل شده
2. عکس تمام رخ رنگی 3 در 3.5
3. سند مسافرتی معتبر که حداقل باید 3 ماه بیشتر از اعتبار مورد نظر ویزای درخواست شده و باید در 10 سال گذشته صادر شده باشد. سند حداقل حاوی 2 صفحه خالی باشد.
4. اسنادی که هدف و شرایط اقامت برنامه ریزی شده را نشان دهد (دعوتنامه، ووچر در مورد سفر سازمان یافته)
5. اسنادمربوط به محل اقامت به عنوان مثال:
• ووچر/ رزرو، تأیید محل اقامت هتل و ارائه خدمات.
• یک دعوتنامه شخصی برای تایید اینکه متقاضی در محل شخص دعوت کننده اقامت داشته باشد.
• اسناد دیگر.
6. اسناد تأیید کننده معیشت کافی، به عنوان مثال:
• پول نقد در یک ارز آزاد قابل تبدیل.
• چک سفر.
• اظهار صورت حساب بانکی تایید کننده این که متقاضی در 12-6 ماه گذشته درآمد منظم (حقوق، حقوق بازنشستگی) داشته است؛
• اسناد دیگر حفاظت از سرمایه در یک ارز قابل تبدیل.
مبلغ عمومی برای پوشش هزینه های زندگی تعیین نشده است، اما بودجه باید برای طول و هدف اقامت و هزینه های زندگی در کشورهای مقصد نهایی یا کشورهای منطقه شنگن کافی باشد. در یک گذرگاه مرزی اسلواکی از شهروندان خارجی ممكن است خواسته شود كه نشان دهند كه دلایل كافی برای پوشش هزینه های زندگی در طول مدت اقامت مشخص شده در ویزا را به میزان 56 یورو برای هر فرد در روز دارند.
7. اسنادی که توانایی ارزیابی قصد متقاضی را از ترک قلمرو کشورهای عضو داشته باشد قبل از انقضای ویزا درخواست شده، برای مثال وسیله حمل و نقل – بلیط پرواز هوایی / اتوبوس / قطار (بدون باز کردن) است. در هنگام سفر با وسیله نقلیه موتوری، متقاضی باید گواهینامه رانندگی معتبر و گواهینامه جاده، گواهینامه بیمه مسئولیت شخص ثالث موتور (به اصطلاح کارت سبز) ارائه دهد و مالکیت دارایی های کافی برای سوخت را نشان دهد.
8. بیمه درمانی مسافرتی. بیمه باید تمام هزینه هایی را که ممکن است در ارتباط با بازپرداخت متقاضی به کشور خود به علت مشکلات بهداشتی، درمان فوری پزشکی، درمان اورژانس بیمارستانی و یا مرگ ناشی شود، پوشش دهد. بیمه سفر باید برای تمام کشورهای عضو شنگن و طول مدت اقامت متقاضی اعتبار داشته باشد. حداقل مبلغ بیمه 30000 یورو نیاز است. اعضای خانواده کشورهای عضو اتحادیه اروپا یا EEA از تعهد ارائه بیمه درمانی مسافرتی معاف هستند. چنین معافیتی به اعضای خانواده شهروندان اسلواکی اعمال نمی شود
9. اسناد دیگر. برای اهداف روند درخواست ویزا، سفارتخانه یا کنسولگری ممکن است از اتباع خارجی بخواهد مدارک دیگر را برای تأیید اهداف اعلام شده از دیدار و قصد متقاضی برای بازگشت به کشور خود یا کشور اقامت خود بفرستد.
مدارک ارائه شده برای اقامت:
اسنادی که نشان می دهد هدف اقامت ممکن است شامل موارد زیر باشد:
1. سفرهای سازمان یافته / فردی،
2. سفرهای تجاری،
3. کنفرانس های بین المللی، سمینارها، سمپوزیوم ها، رویدادهای فرهنگی و ورزشی،
اهداف دیگر: اسناد دیگر نشان دهنده هدف سفر و اقامت در جمهوری اسلواکی (به عنوان مثال، درمان پزشکی، بازدید تحصیلی کمتر از 90 روز).



آخرین ویرایش توسط Hamed.Hamishe Abi در 09-26-2018
pvsh آفلاین است   پاسخ به نقل قول چوق/پاداش
پاسخ

به اشتراک بگذارید

برچسب ها
مفید, مطلبی, ویزا, اخذ


كاربران در حال ديدن تاپیک: 1 (0 عضو و 1 مهمان)
 
ابزارهای موضوع جستجو این تاپیک
جستجو این تاپیک:

جستجوی پیشرفته
حالت نمایش

مجوزهای ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدید ارسال کنید
شما نمیتوانید به پست ها پاسخ دهید
شما نمیتوانید فایل پیوست ضمیمه کنید
شما نمیتوانید ارسال های خود را ویرایش کنید

BB code : فعال
شکلکها : فعال
[IMG] : فعال
HTML : غیر فعال
Trackbacks are فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال



زمان محلی شما با تنظیم GMT +3 هم اکنون 05:02 PM میباشد.

Powered by vBulletin .
Copyright © 2019 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.