صفحه اصلی - فروم پرشین سون

بازگشت   PersianSeven Forums > موضوعات عمومی | PersianSeven General > آشپزخونه پرشين > آموزش انواع غذاها > غذای گیاهی و رژیمی
پورتال پرشين راهنمایی جــوایز IShop وبلاگ پرشین تماس با ما


ارسال مبحث جدید  پاسخ
 
LinkBack ابزارهای موضوع جستجو این تاپیک حالت نمایش
قدیمی 09-18-2018   #1 (لينک اين پست)
معاونت سایت
 
آواتار فرنوش
 
تاريخ عضويت: Oct 2013
محل سكونت: اصفهان
سن: 22
اسم واقعی: یلدا
پست ها: 48,261
تشكرها (از ديگران): 24,778
تشكر شده 18,960 بار در 11,253 پست
چوق (ثروتمند شماره 3): 32,242,825
پاداش داده شده 1,530 مرتبه
تاکنون 1,172 مرتبه با چوق تشکر کرده
تشکر شده با چوق 593 مرتبه
فعاليت Longevity
0/20 9/20
Today پست ها
ssss48261

ويترين جوايز


عکسهای خریداری شده
پرسپولیس تهران چلسی پرسپولیس تهران
New.s دستور پخت ساندویچ ذرت و سویا با تخم مرغ



کسانی که گیاه خوارند هم می توانند برگر بخورند. یکی از برگرهای گیاهی، برگر ذرت و سویا است. با دستور زیر یک برگر گیاهی خوش طعم درست کنید.

برگر ذرت و سویا، برگری مخصوص گیاه خواران

هر برگری كه از گوشت درست نمی‌شود، گیاهخوارها یا آنهایی كه به هر دلیلی گوشت به خصوص گوشت قرمز نمی‌توانند بخورند هم باید بتوانند برگر بخورند. برگر ذرت و سویا یكی از انواع برگرهای گیاهی است كه طعم و مزه بی‌نظیری دارد. در ضمن شما می‌توانید آن را از قبل درست كرده و در سفر و پیك‌نیك بدون هیچ‌ نگرانی میل كنید.

مواد لازم برای درست کردن برگر ذرت و سویا گیاهی 6 نفر :

سویا : 2 پیمانه
پیاز كوچك : 1 عدد
ذرت پخته : 1 پیمانه
آرد سوخاری : 2 ق‌اشق سوپخوری
تخم‌مرغ : 1 عدد
نمك و فلفل : به میزان لازم
زردچوبه : 1 قاشق چایخوری
روغن : به میزان لازم

طرز تهیه برگر ذرت و سویا :

سویا را در مقداری آب و نمك به مدت 20 دقیقه خیس كنید. بعد از این مدت آبكش كنید و از روی آن آب سرد رد كنید.
سویا را در دست كمی فشار دهید تا آب آن خارج شود. حالا به همراه پیاز چرخ كنید و در كاسه‌ای بریزید. نمك و فلفل و زردچوبه را هم اضافه كرده و خوب ورز دهید.
تخم‌ مرغ را در مایه همبرگر بشكنید و به ورز دادن ادامه دهید. آرد سوخاری و دانه‌های ذرت را بیفزایید و خوب مخلوط كنید.
از مایه برگر به اندازه یك پرتقال كوچك بردارید و در دست به شكل همبرگر فرم دهید.
همه مایه را به همین صورت به شكل برگر درست كنید و به مدت نیم‌ساعت در یخچال بگذارید.
بعد از نیم ساعت برگرها را در روغن سرخ كنید و بعد همراه با سبزیجات دلخواه و نان همبرگری به شكل ساندویچ درست كنید.

فوت و فن پخت برگر گیاهی

زردچوبه طعم سویا را در غذا بهتر می‌كند.
اگر احساس كردید مایه برگر كمی شل است و حالت نمی‌گیرد یك قاشق سوپ‌خوری دیگر آردسوخاری اضافه كنید.


این مطلب توسط مه آرا لایک شده است
ثبت نام و کسب امتیاز
__________________
صبح زود جارچی راه می افتاد و بیخود فریاد می کشید مزد آن گرفت جان برادر که کار کرد!
اما کسی که مزد نمی گرفت کسی بود که کار کرده بود.

صادق هدایت

1 تشکر با چوق از این پست از فرنوش به میزان 1,000 چوق تشکر شده است . دلیل : به روز رسانی
فرنوش آفلاین است   پاسخ به نقل قول چوق/پاداش
کاربر زير از فرنوش بخاطر پست مفیدش تشکر کرده است
مه آرا (09-19-2018)
پاسخ

به اشتراک بگذارید

برچسب ها
مرغ, پخت, تخم, دستور, ذرت, سویا, ساندویچ


كاربران در حال ديدن تاپیک: 1 (0 عضو و 1 مهمان)
 
ابزارهای موضوع جستجو این تاپیک
جستجو این تاپیک:

جستجوی پیشرفته
حالت نمایش

مجوزهای ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدید ارسال کنید
شما نمیتوانید به پست ها پاسخ دهید
شما نمیتوانید فایل پیوست ضمیمه کنید
شما نمیتوانید ارسال های خود را ویرایش کنید

BB code : فعال
شکلکها : فعال
[IMG] : فعال
HTML : غیر فعال
Trackbacks are فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال

خط مشی بانک مرکزی
جهت ارسال تاپیک جدید: 100 چوق
جهت ارسال پست: 50 چوق
به ازای هر کارکتر در پست : 1 چوق


زمان محلی شما با تنظیم GMT +3.5 هم اکنون 04:33 AM میباشد.

Powered by vBulletin .
Copyright © 2018 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.