صفحه اصلی - فروم پرشین سون

بازگشت   PersianSeven Forums > موضوعات عمومی | PersianSeven General > آشپزخونه پرشين > آموزش انواع غذاها > غذاهای بین المللی
پورتال پرشين راهنمایی جــوایز IShop وبلاگ پرشین تماس با ما


ارسال مبحث جدید  پاسخ
 
LinkBack ابزارهای موضوع جستجو این تاپیک حالت نمایش
قدیمی 09-14-2018   #1 (لينک اين پست)
سوپر مدير سايت
سرپرست انجمن صندلی داغ
 
آواتار Niloofar
 
تاريخ عضويت: Oct 2013
محل سكونت: تهران
سن: 29
اسم واقعی: نیلوفر
پست ها: 50,798
تشكرها (از ديگران): 17,829
تشكر شده 16,624 بار در 8,823 پست
چوق (ثروتمند شماره 6): 15,820,680
پاداش داده شده 1,898 مرتبه
تاکنون 70 مرتبه با چوق تشکر کرده
تشکر شده با چوق 508 مرتبه
فعاليت Longevity
0/20 9/20
Today پست ها
ssss50798

ويترين جوايز


عکسهای خریداری شده
استقلال تهران خرس کوچولو گیلاس
گوجه سبز انار ساوه پرشین سون گوجه سبز
پيش فرض کرفس با مرغ بوفالو

مواد لازم:
  • نصف پیمانه سس تند
  • نصف پیمانه کره
  • یک قاشق غذاخوری سرکه سفید
  • یک چهارم قاشق چایخوری سس ورچسترشایر
  • یک چهارم قاشق چایخوری فلفل قرمز
  • یک حبه سیر له شده
  • یک چهارم قاشق چایخوری نمک
  • ۲ قاشق غذاخوری پنیر خامه‌ای
  • ۴۵۰ گرم مرغ پخته ریش ریش شده
  • کرفس بریده شده به قطعات ۵ تا ۸ سانتیمتری
  • پیازچه برای تزئین

طرز تهیه:

۱. در یک ماهیتابه متوسط و روی حرارت متوسط، سس تند، کره، سرکه، سس ورچسترشایر، فلفل قرمز، سیر و نمک را ترکیب کنید.

۲. هم بزنید تا جوش بیاید. وقتی سس جوشید، شعله را خاموش کرده و پنیر خامه‌ای را اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب شود.

۳. مرغ‌ها را به سس اضافه کنید و آرام هم بزنید تا سس کاملا مرغ را بپوشاند.

۴. روی هر قطعه کرفس یک تا دو قاشق غذاخوری مرغ بوفالو بریزید.

۵. با پیازچه تزئین کنید.


ثبت نام و کسب امتیاز
__________________



╚════ ೋღ❤ღೋ ════╝
" دوستت دارم " را

من دلاویز ترین شعر جهان یافته ام

╚════ ೋღ❤ღೋ ════╝

Niloofar آفلاین است   پاسخ به نقل قول چوق/پاداش
پاسخ

به اشتراک بگذارید

برچسب ها
مرغ, کرفس, بوفالو


كاربران در حال ديدن تاپیک: 1 (0 عضو و 1 مهمان)
 
ابزارهای موضوع جستجو این تاپیک
جستجو این تاپیک:

جستجوی پیشرفته
حالت نمایش

مجوزهای ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدید ارسال کنید
شما نمیتوانید به پست ها پاسخ دهید
شما نمیتوانید فایل پیوست ضمیمه کنید
شما نمیتوانید ارسال های خود را ویرایش کنید

BB code : فعال
شکلکها : فعال
[IMG] : فعال
HTML : غیر فعال
Trackbacks are فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال

خط مشی بانک مرکزی
جهت ارسال تاپیک جدید: 100 چوق
جهت ارسال پست: 50 چوق
به ازای هر کارکتر در پست : 1 چوق


زمان محلی شما با تنظیم GMT +3.5 هم اکنون 05:46 PM میباشد.

Powered by vBulletin .
Copyright © 2018 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.