صفحه اصلی - فروم پرشین سون

بازگشت   PersianSeven Forums > موضوعات عمومی | PersianSeven General > آشپزخونه پرشين > آموزش انواع غذاها > غذاهای بین المللی
پورتال پرشين راهنمایی جــوایز IShop وبلاگ پرشین تماس با ما


ارسال مبحث جدید  پاسخ
 
LinkBack ابزارهای موضوع جستجو این تاپیک حالت نمایش
قدیمی 09-14-2018   #1 (لينک اين پست)
سوپر مدير سايت
سرپرست انجمن صندلی داغ
 
آواتار Niloofar
 
تاريخ عضويت: Oct 2013
محل سكونت: تهران
سن: 29
اسم واقعی: نیلوفر
پست ها: 50,798
تشكرها (از ديگران): 17,829
تشكر شده 16,624 بار در 8,823 پست
چوق (ثروتمند شماره 6): 15,820,680
پاداش داده شده 1,898 مرتبه
تاکنون 70 مرتبه با چوق تشکر کرده
تشکر شده با چوق 508 مرتبه
فعاليت Longevity
0/20 9/20
Today پست ها
ssss50798

ويترين جوايز


عکسهای خریداری شده
استقلال تهران خرس کوچولو گیلاس
گوجه سبز انار ساوه پرشین سون گوجه سبز
پيش فرض پرتزل دارچینی

مواد لازم:
  • ۷ گرم مایه خمیر
  • یک پیمانه آب گرم ۱۱۰ درجه
  • ۴ قاشق غذاخوری شکر
  • ۱ قاشق غذاخوری روغن گیاهی
  • یک قاشق چایخوری نمک
  • یک و نیم پیمانه آرد نان
  • یک تا یک و (یک چهارم) پیمانه آرد ساده
  • ۳ پیمانه آب داغ
  • یک چهارم پیمانه جوش شیرین
پوشش:
  • نصف پیمانه کره ذوب شده
  • نصف پیمانه شکر
  • یک قاشق غذاخوری دارچین
سس:
  • ۱۱۰ گرم پنیر خامه‌ای نرم شده
  • ۲ قاشق غذاخوری کره نرم شده
  • یک پیمانه پودر قند
  • نصف قاشق چایخوری وانیل
  • ۲ قاشق غذاخوری خامه

طرز تهیه:

۱. برای تهیه پرتزل در یک کاسه یک پیمانه آب گرم، مایه خمیر و نصف قاشق چایخوری شکر را با همزن بزنید تا کاملا ترکیب شوند و اجازه دهید ۱۰ دقیقه بماند. سپس شکر باقی مانده و روغن و نمک را اضافه کنید و هم بزنید.
۲. سرعت همزن را کم کنید و به آرامی آرد نان را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا ترکیب شود. بعد آرد ساده را اضافه کنید.
۳. خمیر را ورز دهید تا زمانی که یک خمیر یک دست و کشدار به دست بیاید. اگر چسبناک است یک چهارم پیمانه آرد را هم اضافه کنید.

۴. خمیر را به کاسه‌ای که از قبل چرب کرده اید انتقال دهید و روی آن را با پلاستیک پوشانده و اجازه دهید در یک جای گرم بماند تا حجم آن دوبرابر شود.
۵. خمیر را به ۶ قسمت تقسیم کنید. دمای فر را روی ۴۲۵ درجه فارنهایت تنظیم کنید. روی خمیر کمی آرد بپاشید و آن‌هایی که کار ندارید را با یک کیسه پلاستیکی بپوشانید تا خشک نشود.
۶. هر قسمت را به شکل طنابی به طول ۶۰ سانتیمتر رول کنید و به قطعات ۲ تا ۳ سانتیمتری تقسیم کنید.
۷. آب داغ و جوش شیرین را در یک کاسه ریخته و با همزن بزنید تا حل شود. با کفگیر چند قطعه خمیر را داخل مخلوط آب فرو کنید و سپس بیرون آورده و آب اضافی آن را بگیرید و در سینی فر قرار دهید.
۸. این کار را درمورد همه خمیر‌ها تکرار کنید و در این حین آب را مدام گرم کنید. به مدت ۸ تا ۱۱ دقیقه در فر بپزید تا زمانی که قهوه‌ای طلایی شوند.
۹. پرتزل‌ها را از فر درآورده و با کفگیر در کره ذوب شده فرو کنید و اضافی آن را بگیرید. سپس بگذارید ۲ دقیقه در بشقاب بماند تا کره جذب شود.
۱۰. برای پوشش در یک کاسه کوچک شکر و دارچین را خوب هم بزنید و ترکیب کنید.
۱۱. پرتزل‌های کره‌ای را در مخلوط شکر و دارچین فرو کنید. حالا گرم و با سس مخصوص میل کنید.

برای تهیه سس:
پنیر خامه‌ای و کره را با همزن بزنید تا زمانی که یکدست و پفی شود. پودر قند و وانیل را اضافه کرده و ترکیب کنید. خامه را اضافه کنید و بزنید تا پف کنید (حدود ۲ دقیقه). در یک محفظه دربسته در یخچال بگذارید.


ثبت نام و کسب امتیاز
__________________



╚════ ೋღ❤ღೋ ════╝
" دوستت دارم " را

من دلاویز ترین شعر جهان یافته ام

╚════ ೋღ❤ღೋ ════╝

Niloofar آفلاین است   پاسخ به نقل قول چوق/پاداش
پاسخ

به اشتراک بگذارید

برچسب ها
پرتزل, دارچینی


كاربران در حال ديدن تاپیک: 1 (0 عضو و 1 مهمان)
 
ابزارهای موضوع جستجو این تاپیک
جستجو این تاپیک:

جستجوی پیشرفته
حالت نمایش

مجوزهای ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدید ارسال کنید
شما نمیتوانید به پست ها پاسخ دهید
شما نمیتوانید فایل پیوست ضمیمه کنید
شما نمیتوانید ارسال های خود را ویرایش کنید

BB code : فعال
شکلکها : فعال
[IMG] : فعال
HTML : غیر فعال
Trackbacks are فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال

خط مشی بانک مرکزی
جهت ارسال تاپیک جدید: 100 چوق
جهت ارسال پست: 50 چوق
به ازای هر کارکتر در پست : 1 چوق


زمان محلی شما با تنظیم GMT +3.5 هم اکنون 02:04 PM میباشد.

Powered by vBulletin .
Copyright © 2018 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.