صفحه اصلی - فروم پرشین سون

بازگشت   PersianSeven Forums > موضوعات عمومی | PersianSeven General > آشپزخونه پرشين > آموزش انواع غذاها > غذاهای بین المللی
پورتال پرشين راهنمایی جــوایز IShop وبلاگ پرشین تماس با ما


ارسال مبحث جدید  پاسخ
 
LinkBack ابزارهای موضوع جستجو این تاپیک حالت نمایش
قدیمی یک هفته پیش   #1 (لينک اين پست)
سوپر مدير سايت
سرپرست انجمن صندلی داغ
 
آواتار Niloofar
 
تاريخ عضويت: Oct 2013
محل سكونت: تهران
سن: 29
اسم واقعی: نیلوفر
پست ها: 50,758
تشكرها (از ديگران): 17,763
تشكر شده 16,590 بار در 8,799 پست
چوق (ثروتمند شماره 6): 15,771,639
پاداش داده شده 1,890 مرتبه
تاکنون 69 مرتبه با چوق تشکر کرده
تشکر شده با چوق 506 مرتبه
فعاليت Longevity
3/20 9/20
Today پست ها
ssss50758

ويترين جوايز


عکسهای خریداری شده
استقلال تهران خرس کوچولو گیلاس
گوجه سبز انار ساوه پرشین سون گوجه سبز
پيش فرض کوفته قلقلی عدس


مواد لازم برای ۱۵ تا ۲۰ عدد:
  • ۲ پیمانه عدس پخته
  • ۲ عدد تخم مرغ هم زده
  • سه چهارم پیمانه پنیر ریکوتا
  • یک چهارم پیمانه پنیر پارمیزان
  • ۲ حبه سیر خردشده
  • یک قاشق چایخوری پونه
  • ۲ قاشق غذاخوری ریحان تازه خردشده
  • سه چهارم پیمانه آرد سوخاری
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • روغن زیتون
  • پنیر موزارلا تکه‌ای
  • برگ ریحان تازه
  • یک چهارم پیمانه سرکه بالزامیک
طرز تهیه کوفته ریزه‌:

۱. عدس را در مخلوط کن له کنید تا نرم و یکدست شود.

۲. عدس‌ها را در یک کاسه بزرگ بریزید، تخم مرغ، پنیر ریکوتا، پنیر پارمیزان، سیر، پونه، ریحان تازه، آرد سوخاری را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا ترکیب شوند.

۳. مخلوط را ۲۰ دقیقه در یخچال بگذارید.

۴. در این حین فر را روی ۴۰۰ درجه فارنهایت تنظیم کنید و سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.

۵. وقتی مخلوط عدس خنک شد، کوفته قلقلی‌ها را با دست درست کنید و داخل سینی بگذارید.

۶. به آرامی کوفته‌ها را با روغن زیتون بپوشانید و در فر بپزید، حین پخت آن‌ها را برگردانید تا طلایی و کمی ترد شوند (حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه)

۷. سرکه بالزامیک را در یک ماهیتابه کوچک روی حرارت متوسط قرار دهید تا جوش بیاید. اجازه دهید یک دقیقه یا بیشتر بجوشد. حرارت را کم کنید و اجازه دهید سرکه ۳ تا ۵ دقیقه بماند تا غلیظ و شربتی شود. از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.

۸. یک کوفته عدس، یک یک تکه پنیر و یک برگ ریحان را در هر خلال دندان فرو کنید. با سس بالزامیک تزئین کنید و میل کنید.



ثبت نام و کسب امتیاز
__________________



╚════ ೋღ❤ღೋ ════╝
" دوستت دارم " را

من دلاویز ترین شعر جهان یافته ام

╚════ ೋღ❤ღೋ ════╝

Niloofar آفلاین است   پاسخ به نقل قول چوق/پاداش
پاسخ

به اشتراک بگذارید

برچسب ها
قلقلی, کوفته, عدس


كاربران در حال ديدن تاپیک: 1 (0 عضو و 1 مهمان)
 
ابزارهای موضوع جستجو این تاپیک
جستجو این تاپیک:

جستجوی پیشرفته
حالت نمایش

مجوزهای ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدید ارسال کنید
شما نمیتوانید به پست ها پاسخ دهید
شما نمیتوانید فایل پیوست ضمیمه کنید
شما نمیتوانید ارسال های خود را ویرایش کنید

BB code : فعال
شکلکها : فعال
[IMG] : فعال
HTML : غیر فعال
Trackbacks are فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال

خط مشی بانک مرکزی
جهت ارسال تاپیک جدید: 100 چوق
جهت ارسال پست: 50 چوق
به ازای هر کارکتر در پست : 1 چوق


زمان محلی شما با تنظیم GMT +3.5 هم اکنون 03:07 PM میباشد.

Powered by vBulletin .
Copyright © 2018 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.