![]() |
![]() |
#1 (لينک اين پست) | ||||||||
سوپر مدير سايت سرپرست انجمن صندلی داغ ![]() تاريخ عضويت: Oct 2013
محل سكونت: تهران
سن: 29
اسم واقعی: نیلوفر
پست ها: 50,801
تشكرها (از ديگران): 17,856
تشكر شده 16,630 بار در 8,827 پست
![]() پاداش داده شده 1,898 مرتبه تاکنون 73 مرتبه با چوق تشکر کرده تشکر شده با چوق 509 مرتبه
|
![]()
![]() ۱. دمای فر را روی ۴۰۰ درجه فارنهایت تنظیم کنید. بیکنها را در فر بپزید و بعد داخل بشقاب بگذارید. ۲. دو سینی فر را با فویل بپوشانید و روی هرکدام نصف قاشق غذاخوری روغن زیتون بمالید. با یک چاقوی بسیار تیز، سیب زمینیها را به ورقهها ۶ تا ۱۲ میلیمتری برش دهید. ورقههای سیب زمینی را روی سینی بچینید، سپس یک قاشق باقیمانده روغن زیتون را روی آنها بمالید. یک قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه را روی سیب زمینیها بپاشید. آنها را ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بپزید، تا زمانی که طلایی قهوهای شوند، سپس سینیها را ۱۸۰ درجه بچرخانید و جای سینیها روی طبقات فر را عوض کنید. سینیها را از فر خارج کرده و سیب زمینیها را برگردانید و اجازه دهید ۸ تا ۱۱ دقیقه دیگر بپزد. ۳. در این حین، در یک کاسه کوچک، آواکادو، آبلیمو، نمک باقی مانده و پاپریکا را ترکیب کرده و به آرامی با چنگال له کنید و کنار بگذارید. ۴. سیب زمینیها را داخل بشفاب بگذارید و هر کدام را با مخلوط آواکادو، بیکن پخته خردشده و جعفری تزئین بگذارید. گرم میل کنید. ![]() |
||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
به اشتراک بگذارید |
برچسب ها |
ژامبون, آواکادو, زمینی, سیب |
كاربران در حال ديدن تاپیک: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
ابزارهای موضوع | جستجو این تاپیک |
حالت نمایش | |
|
|