صفحه اصلی - فروم پرشین سون

بازگشت   PersianSeven Forums > اخبار و مطالب عمومی و تخصصی | Public Discussions & News > ايران گردی - جهان گردی > مهاجرت و اقامت
پورتال پرشين راهنمایی جــوایز IShop وبلاگ پرشین تماس با ما


ارسال مبحث جدید  پاسخ
 
LinkBack ابزارهای موضوع جستجو این تاپیک حالت نمایش
قدیمی 09-09-2018   #1 (لينک اين پست)
عضو پرشين سون
 
آواتار mrsz1
 
تاريخ عضويت: Jan 2017
پست ها: 12
تشكرها (از ديگران): 0
تشكر شده 0 بار در 0 پست
چوق: 16,312
فعاليت Longevity
0/20 4/20
Today پست ها
sssssss12

عکسهای خریداری شده
پيش فرض اخذ زمان سفارت

[تنها اعضای سايت ميتوانند لينکها را مشاهده كنند برای عضويت در سايت اينجا كليک كنيد]
زمان تعیین وقت ویزا فرانسه
به طور معمول وقت های موجود در سفارت برای یک تا سه هفته باز میشوند. اما به علت درخواست های بالا و حجم بالای متقاضیان معمولا تمام وقت های سفارت سریع اخذ می گردد و شما باید منتظر باز شدن وقت جدید بمانید و چون ممکن است سفارت وقت های جدید را هر زمانی برای اخذ آزاد کند، قطعا روند گرفتن وقت سفارت برای شما به طول خواهد انجامید.
چه مدارکی برای گرفتن وقت کنسولگری فرانسه لازم است؟
• کپی صفحه اول پاسپورت
• عکس 4*3
• شماره تماس دردسترس جهت هماهنگی
چگونه می توان وقت سفارت فرانسه را اخذکرد؟

چگونه می شود وقت سفارت فرانسه را بصورت آنلاین تعیین کرد؟

مراحل دریافت وقت سفارت فرانسه چیست؟

مدارک مورد نیاز برای اخذ وقت سفارت فرانسه چیست؟

مدارک لازم برای تعیین وقت تجاری سفارت فرانسه کدام است؟

برای دریافت وقت دانشجویی سفارت فرانسه چه مدارکی لازم است؟

[تنها اعضای سايت ميتوانند لينکها را مشاهده كنند برای عضويت در سايت اينجا كليک كنيد]
مدارک مورد نیاز برای اخذ وقت سفارت ایتالیا
کپی صفحه اول پاسپورت
شمار تلفن درخواست کننده
تاریخ دعوت نامه یا هتل

[تنها اعضای سايت ميتوانند لينکها را مشاهده كنند برای عضويت در سايت اينجا كليک كنيد]
مراحل تعیین وقت سفارت اتریش

دریافت وقت مصاحبه سفارت اتریش توسط مجموعه ویزا پارت

واریز مبلغ تعیین شده جهت اخذ وقت سفارت اتریش توسط شما

ارسال وقت درافت شده از سفارت کشور اتریش برای شما

[تنها اعضای سايت ميتوانند لينکها را مشاهده كنند برای عضويت در سايت اينجا كليک كنيد]
وقت تحصیلی سفارت یونان
گر قصد تحصیل در یونان دارید و یا برای مهاجرت به یونان برنامه ریزی کرده اید با ما همراه باشید تا برای شما اطلاعاتی از این کشور که در جنوب شرقی اروپا قرار گرفته است برای شما بدهیم.یونان یکی از کشور های مناسب برای تحصیل می باشد,زیرا با اکثر دانشگاههای اروپا تبادل استاد و همچنین ارتباطات بین اساتید و دانشجوها بر قرار می باشد.

در اکثر دانشگاه های یونان تدریس به زبان یونانی می باشد که اگر شما به زبان یونانی تسلط خاصی ندارید و زمان برای دوره زیان یونانی دارید می توانید با هزینه و مدت زمان ۳ ماهه زبان که ۱۵۰۰ یورو هزینه می برد و همچنین تحصیل سالیانه در یونان حدود ۶۵۰۰ یورو هزینه می برد .(البته بستگی به شهرها و رشته های انتخاب شده در یونان دارد)در بعضی از دانشگاه های یونان که رشته خاص تدریس می شود باید مسلط به زبان انگلیسی باشید.


mrsz1 آفلاین است   پاسخ به نقل قول چوق/پاداش
قدیمی 09-09-2018   #2 (لينک اين پست)
عضو پرشين سون
 
آواتار mrsz1
 
تاريخ عضويت: Jan 2017
پست ها: 12
تشكرها (از ديگران): 0
تشكر شده 0 بار در 0 پست
چوق: 16,312
فعاليت Longevity
0/20 4/20
Today پست ها
sssssss12

عکسهای خریداری شده
پيش فرض

[تنها اعضای سايت ميتوانند لينکها را مشاهده كنند برای عضويت در سايت اينجا كليک كنيد]
دارک لازم جهت وقت سفارت توریستی بلژیکوقت سفارت توریستی بلژیک


- اصل گذرنامه معتبر با 6 ماه اعتبار از تاريخ حرکت تور (امضاء شده).
- اصل گذرنامه باطل شده (در صورت وجود).
- فتوکپي از صفحات 2-9 گذرنامه و ويزاهاي 3 سال گذشته از جمله ويزاهاي شنگن، آمريکا، کانادا، استراليا، ...
* به علاوه يکسري فتوکپي از صفحات مشخصات و اعتبار براي بخش فروش.
- اصل فرم ويزا با امضاء توسط مسافر.
* براي افراد همراه در گذرنامه نيز بايد فرم جداگانه امضاء شود.
* فرم ويزاي افراد زير 16 سال بايد توسط والدين امضاء گردد.
- تکميل فرم مشخصات فردي (به طور کامل).
- 3 قطعه عکس 5/4×5/3 رنگي، زمينه سفيد و کاملاً از رو به رو (فاصله فوقاني سر تا چانه 32 ميليمتر بايد باشد).
* عکس هايي که با شرايط فوق مطابقت نداشته باشند، تحويل گرفته نخواهند شد.
* لطفاً از ارسال عکس هاي اسکن و يا روتوش شده خودداري فرمائيد.
- فتوکپي از تمام صفحات شناسنامه.
- گواهي اشتغال به کار، روزنامه رسمي، پروانه کسب به نام مسافرو لیست بیمه کارکنان.
* در گواهي اشتغال به کار بايد نام و سمت مسافر ، ميزان درآمد، سابقه و تاريخ مرخصي مطابق با تاريخ تور ذکر شده باشد
(همراه با مهر و امضاء توسط شخصي غير از مسافر بر روي سر برگ شرکت).
* براي خانم هاي خانه دار گواهي اشتغال به کار همسر الزامي است.
- رزومه انگليسي تايپ شده (شرح وضعيت خانوادگي، سوابق تحصيلي- شغلي و ...) با امضاء توسط مسافر.
* تمام اطلاعات در متن رزومه بايد به صورت تشريحي باشد.


mrsz1 آفلاین است   پاسخ به نقل قول چوق/پاداش
قدیمی 09-09-2018   #3 (لينک اين پست)
عضو پرشين سون
 
آواتار mrsz1
 
تاريخ عضويت: Jan 2017
پست ها: 12
تشكرها (از ديگران): 0
تشكر شده 0 بار در 0 پست
چوق: 16,312
فعاليت Longevity
0/20 4/20
Today پست ها
sssssss12

عکسهای خریداری شده
پيش فرض

[تنها اعضای سايت ميتوانند لينکها را مشاهده كنند برای عضويت در سايت اينجا كليک كنيد]

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای توریستی انگلیس:


اصل پاسپورت فعلی با حداقل 6 ماه اعتبار از تاریخ مسافرت به انگلیسو اصل پاسپورت های قبلی.

یک نسخه تکمیل شده فرم آنلاین درخواست روادید به همراه برگه تاییدیه وقت و تاییدیه واریزی وجه سفارت

انگلیس که توسط این مرکز انجام پذیر است.

2قطعه عکس 4.5 * 3.5
اصل و یا کپی دعوتنامه معتبر و در صورت نداشتن رزرو هتل در انگلستان
اصل و ترجمه رسمی سند ازدواج
اصل و ترجمه رسمی شناسنامه
اصل و ترجمه رسمی مدارک شغلی مربوطه از قبیل (گواهی اشتغال به کار که در آن در مورد تاریخ درخواست مرخصی ذکر شده باشد و اینکه آیا این مرخصی با حقوق میباشد یا خیر، جواز کسب، پروانه فعالیت، کارت بازرگانی، لیست بیمه 6 ماه آخر، برگه مالیاتی پرداخت شده، کارت پرسنلی حکم کارگزینی، حکم بازنشستگی، کارت بازنشستگی، پروانه مطب، کارت مهندسی، کارت دانشجویی و...)

**در صورت کامل نبودن مدارک شغلی خود از مدارک شغلی همسر هم میتوانید استفاده نمایید.

مدارک میزبان در انگلستان (دعوتنامه به همراه کپی پاسپورت و مدارک اقامتی دعوت کننده، پرینت حساب بانکی، مدارک شغلی و گواهی اشتغال به کار با ذکر درامد , فیش حقوقی، سند ملکی ملک محل اقامت در انگلستان یا اجاره نامه، آخرین برگ مالیاتی پرداخت شده،قبوض پرداختی از قبیل آب برق و گاز و…)


mrsz1 آفلاین است   پاسخ به نقل قول چوق/پاداش
پاسخ

به اشتراک بگذارید

برچسب ها
اخذ, زمان, سفارت


كاربران در حال ديدن تاپیک: 1 (0 عضو و 1 مهمان)
 
ابزارهای موضوع جستجو این تاپیک
جستجو این تاپیک:

جستجوی پیشرفته
حالت نمایش

مجوزهای ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدید ارسال کنید
شما نمیتوانید به پست ها پاسخ دهید
شما نمیتوانید فایل پیوست ضمیمه کنید
شما نمیتوانید ارسال های خود را ویرایش کنید

BB code : فعال
شکلکها : فعال
[IMG] : فعال
HTML : غیر فعال
Trackbacks are فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال



زمان محلی شما با تنظیم GMT +3.5 هم اکنون 01:41 PM میباشد.

Powered by vBulletin .
Copyright © 2018 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.