صفحه اصلی - فروم پرشین سون

بازگشت   PersianSeven Forums > موضوعات عمومی | PersianSeven General > آشپزخونه پرشين > آموزش انواع غذاها > انواع دسر , سالاد و ترشی
پورتال پرشين راهنمایی جــوایز IShop وبلاگ پرشین تماس با ما


ارسال مبحث جدید  پاسخ
 
LinkBack ابزارهای موضوع جستجو این تاپیک حالت نمایش
قدیمی 07-24-2018   #1 (لينک اين پست)
سوپر مدير سايت
سرپرست انجمن صندلی داغ
 
آواتار Niloofar
 
تاريخ عضويت: Oct 2013
محل سكونت: تهران
سن: 29
اسم واقعی: نیلوفر
پست ها: 51,199
تشكرها (از ديگران): 17,982
تشكر شده 16,723 بار در 8,897 پست
چوق (ثروتمند شماره 6): 16,286,129
پاداش داده شده 1,946 مرتبه
تاکنون 74 مرتبه با چوق تشکر کرده
تشکر شده با چوق 514 مرتبه
فعاليت Longevity
0/20 10/20
Today پست ها
ssss51199

ويترين جوايز


عکسهای خریداری شده
استقلال تهران خرس کوچولو گیلاس
گوجه سبز انار ساوه پرشین سون گوجه سبز
پيش فرض موس‌هلو و توت‌فرنگی؛ خنک و رنگارنگ

موس (Mousse)، یک نوع دسر سرد فرانسوی است، البته گاه نوعی غذا نیز به‌شمار می‌آید، چراکه ممکن است در آن از گوشت، ماهی و سبزیجات استفاده شود. در زبان فرانسوی موس به معنای کف یا خزه است.
این دسر اغلب با هم‌زدن سفیده تخم‌مرغ و خامه و مزه‌دادن توسط میوه و شکلات و همچنین به‌کار بردن زرده تخم‌مرغ و ژلاتین درست می‌شود. اگر قبلا وصف این دسر خوشمزه را شنیده‌اید یا نه توضیحات کوتاه ما باعث کنجکاوی شما شده است در ادامه این مطلب طرز تهیه آن را به شما آموزش می‌دهیم تا برای یک بار هم که شده با تهیه آن طعم دلچسب آن را بچشید.
مواد لازم
پودر ژلاتین: 2 قاشق سوپ‌خوری
آب‌لیموترش: یک قاشق چای‌خوری
سفیده تخم‌مرغ: دوعدد
پودر شکر (الک‌شده): 150 گرم
خامه (فرم گرفته): 200 گرم
وانیل شکری: یک قاشق چای‌خوری
هلو (بدون هسته و پوره‌شده): 400 گرم
توت‌فرنگی (پوره شده): 400 گرم
پوست لیموترش (رنده‌شده): نصف قاشق چای‌خوری
طرز تهیه
1. ابتدا پودر ژلاتین را با آب‌لیموترش و 80 میلی‌لیتر آب سرد درون ظرفی روی حرارت بخار آب جوش قرار دهید تا ذرات ژلاتین کاملا در آب حل شود که به این روش بن‏ماری می‌گویند.
2. سپس آن را در دمای محیط قرار دهید تا ولرم شود. در مرحله دوم در ظرف جداگانه‌ای سفیده تخم‌مرغ و پودر شکر را با کمک همزن برقی هم بزنید. این کار را آنقدر ادامه دهید تا حجم آنها دوبرابر شود و از حالت مایع خارج شود.
3. حالا زمان آن رسیده است تا خامه فرم‌گرفته را با قاشق پلاستیکی به‌ آرامی به مخلوط سفیده تخم‌مرغ بیفزایید و هم بزنید.
4. پس از آن ژلاتین ولرم‌شده، وانیل و پوست لیموترش رنده شده را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید. تا به اینجا 80 درصد کار انجام شده است. در ادامه مایه آماده‌شده را به دو قسمت تقسیم کنید و به نیمی از آن پوره هلو و به نیم دیگر پوره توت‌فرنگی اضافه کنید. حالا ظرفی را که می‌خواهید موس خود را در آن سرو کنید، آماده کنید. بهتر است از لیوان یا ظروف بستنی‌خوری استفاده کنید.
5. در ادامه یک لایه از مخلوط هلو را داخل ظرف ریخته و آن را به ‌مدت نیم‌ساعت در یخچال قرار دهید. پس از گذشت نیم‌ساعت ظرف را از یخچال خارج کرده و مخلوط توت‌فرنگی را روی آن بریزید و آن را به مدت یک ساعت در یخچال نگهداری کنید.
پس از گذشت یک ساعت موس هلو و توت‌فرنگی شما آماده است، پس می‌توانید آن را از یخچال بیرون آورده و روی آن را با خامه فرم‌گرفته، هلو و توت‌فرنگی تزئین و سرو کنید.


این مطلب توسط Hamed.Hamishe Abi لایک شده است
ثبت نام و کسب امتیاز
__________________
╚════ ೋღ❤ღೋ ════╝
دعا میڪنم زیر این سقف بلند
روے دامان زمیــن
هر ڪجا خستہ و پرغصه شدے
دستــے از غیب به دادت برسد
و چــہ زیباست
ڪه آن دست ، “خدا” باشد و بس…
╚════ ೋღ❤ღೋ ════╝

Award +1,000 چوق پاداش برای این پست . دلیل : مثل همیشه عالی
Niloofar آفلاین است   پاسخ به نقل قول
کاربر زير از Niloofar بخاطر پست مفیدش تشکر کرده است
Hamed.Hamishe Abi (07-27-2018)
پاسخ

به اشتراک بگذارید

برچسب ها
موس‌هلو, توت‌فرنگی؛, خنک, رنگارنگ


كاربران در حال ديدن تاپیک: 1 (0 عضو و 1 مهمان)
 
ابزارهای موضوع جستجو این تاپیک
جستجو این تاپیک:

جستجوی پیشرفته
حالت نمایش

مجوزهای ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدید ارسال کنید
شما نمیتوانید به پست ها پاسخ دهید
شما نمیتوانید فایل پیوست ضمیمه کنید
شما نمیتوانید ارسال های خود را ویرایش کنید

BB code : فعال
شکلکها : فعال
[IMG] : فعال
HTML : غیر فعال
Trackbacks are فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال

خط مشی بانک مرکزی
جهت ارسال تاپیک جدید: 100 چوق
جهت ارسال پست: 50 چوق
به ازای هر کارکتر در پست : 1 چوق


زمان محلی شما با تنظیم GMT +3 هم اکنون 06:32 PM میباشد.

Powered by vBulletin .
Copyright © 2019 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.