صفحه اصلی - فروم پرشین سون

بازگشت   PersianSeven Forums > موضوعات عمومی | PersianSeven General > آشپزخونه پرشين > انواع كيک و شيرينی
پورتال پرشين راهنمایی جــوایز IShop وبلاگ پرشین تماس با ما

تبلیغات برای اعضاء سایت نمایش داده نمی شود (برای عضویت کلیک کنید)








irantrack irantrack

irantrack persianseven

ارسال مبحث جدید  پاسخ
 
LinkBack ابزارهای موضوع جستجو این تاپیک حالت نمایش
قدیمی یک هفته پیش   #1 (لينک اين پست)
سوپر مدير سايت
سرپرست انجمن صندلی داغ
 
آواتار Niloofar
 
تاريخ عضويت: Oct 2013
محل سكونت: تهران
سن: 27
اسم واقعی: نیلوفر
پست ها: 50,683
تشكرها (از ديگران): 17,680
تشكر شده 16,548 بار در 8,774 پست
چوق (ثروتمند شماره 6): 15,700,991
پاداش داده شده 1,885 مرتبه
تاکنون 66 مرتبه با چوق تشکر کرده
تشکر شده با چوق 502 مرتبه
فعاليت Longevity
5/20 9/20
Today پست ها
ssss50683

ويترين جوايز


عکسهای خریداری شده
استقلال تهران خرس کوچولو گیلاس
گوجه سبز انار ساوه پرشین سون گوجه سبز
پيش فرض کیک شربتی

مواد لازم:
زعفران ۱ قاشق چایخوری
هل ۱/۴ قاشق چایخوری
گلاب ۱/۴ لیوان
شکر ۱ لیوان
آب ۱ لیوان
بیکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
هل ۱/۴ قاشق چایخوری
ماست شیرین ۱ پیمانه
روغن ۱ پیمانه
تخم مرغ ۴ عدد
شکر ۱ پیمانه
آرد سفید ۲ پیمانه
پودر نارگیل و پودر پسته برای تزئین به مقدار لازم
طرز تهیه:
1. فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ دقیقه گرم کنید.
2. روغن و شکر را خوب بزنید تا کاملاً با هم مخلوط و کرمی رنگ شود.(شکر باید در روغن حل شود).
3. سپس تخم مرغها را دانه‌دانه اضافه کرده و با همزن خوب هم بزنید. پس از اضافه کردن هر عدد مایه را ۳۰ ثانیه بهم بزنید.
4. هل و سپس ماست را به مخلوط اضافه کرده و خوب هم بزنید.
5. آرد را با بیکینگ پودر ۲ مرتبه الک کنید تا گلوله‌های آردی از بین بروند اما زیاد از حد هم آنها را هم نزنید.
6. درون قالب کاغذ روغنی انداخته و آن را چرب کنید.
7. مواد را در قالب بریزید؛ و به مدت ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید.
8. از خلال دندان برای تست پخت کیک استفاده کنید و اگر مواد کیک به خلال دندان نچسبید، کیک آماده است. کیک را برش بزنید و در گوشه‌ای قرار دهید تا خنک شود.
طرز تهیه شربت:
1. برای تهیه شربت کیک، آب و شکر و زعفران را به مدت ۱۰ دقیقه در شیر جوش بجوشانید و بعد هل و در آخر گلاب را اضافه کنید.
2. بعد از دو سه جوش، شربت را از روی حرارت بردارید و در گوشه‌ای قرار دهید تا خنک شود.
3. پس از خنک شدن شربت و کیک، شربت را روی کیک بریزید و اجازه دهید تا کیک خوب خیس شود.
4. کیک را حداقل ۴ ساعت درون یخچال نگهداری کنید.
نکات:
بهتر است میزان شکر را نصف کنید تا شیرینی بیش از حد دلتان را نزند.
مایه این کیک کمی سفت است و هنگامیگه وارد قالب می‌شود باید آن را با قاشق پخش کنید. اما نیازی به صاف کردن روی مایه کیک نیست.
زودتر از ۲۰ دقیقه در فر را باز نکنید تا پف کیک نخوابد. گاهی متناسب با نوع فر ممکن است پخت تا ۵۰ دقیقه هم طول بکشد.
برای طلائی شدن رویه کیک می‌توانید حدود ۳ دقیقه گریل را روشن کنید.


این مطلب توسط Hamed.Hamishe Abi لایک شده است
ثبت نام و کسب امتیاز
__________________



╚════ ೋღ❤ღೋ ════╝
" دوستت دارم " را

من دلاویز ترین شعر جهان یافته ام

╚════ ೋღ❤ღೋ ════╝


Award +1,000 چوق پاداش برای این پست . دلیل : مثل همیشه عالی
Niloofar آفلاین است   پاسخ به نقل قول
کاربر زير از Niloofar بخاطر پست مفیدش تشکر کرده است
Hamed.Hamishe Abi ( یک هفته پیش)
پاسخ

به اشتراک بگذارید

برچسب ها
کیک, شربتی


كاربران در حال ديدن تاپیک: 1 (0 عضو و 1 مهمان)
 
ابزارهای موضوع جستجو این تاپیک
جستجو این تاپیک:

جستجوی پیشرفته
حالت نمایش

مجوزهای ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدید ارسال کنید
شما نمیتوانید به پست ها پاسخ دهید
شما نمیتوانید فایل پیوست ضمیمه کنید
شما نمیتوانید ارسال های خود را ویرایش کنید

BB code : فعال
شکلکها : فعال
[IMG] : فعال
HTML : غیر فعال
Trackbacks are فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال

خط مشی بانک مرکزی
جهت ارسال تاپیک جدید: 100 چوق
جهت ارسال پست: 50 چوق
به ازای هر کارکتر در پست : 1 چوق


زمان محلی شما با تنظیم GMT +3.5 هم اکنون 08:32 PM میباشد.

Powered by vBulletin .
Copyright © 2018 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.