صفحه اصلی - فروم پرشین سون

بازگشت   PersianSeven Forums > موضوعات عمومی | PersianSeven General > آشپزخونه پرشين > آموزش انواع غذاها > انواع دسر , سالاد و ترشی
پورتال پرشين راهنمایی جــوایز IShop وبلاگ پرشین تماس با ما


ارسال مبحث جدید  پاسخ
 
LinkBack ابزارهای موضوع جستجو این تاپیک حالت نمایش
قدیمی 06-29-2018   #1 (لينک اين پست)
مدير انجمن شعر و ادبيات
 
آواتار taha
 
تاريخ عضويت: Oct 2013
محل سكونت: تبریز
سن: 70
اسم واقعی: تیمور
پست ها: 56,281
تشكرها (از ديگران): 22,385
تشكر شده 38,362 بار در 24,916 پست
چوق (ثروتمند شماره 1): 81,328,925
پاداش داده شده 1,407 مرتبه
تاکنون 1,141 مرتبه با چوق تشکر کرده
تشکر شده با چوق 1,711 مرتبه
فعاليت Longevity
14/20 10/20
Today پست ها
ssss56281

ويترين جوايز
رتبه ٢ کاربر فعال ماه گذشته زیباترین پروفایل زیباترین آواتار بهترین افتتاح کنندگان مبحث مدیران انجمنها 
مجموع جوايز: 5


عکسهای خریداری شده
تراکتور سازی هفت میوه گیلاس پرویز پرستویی
نوشیدنی انگور گیلاس انگور
انگور ریال مادرید توپ فوتبال
پيش فرض ترشی زنجبیل را با این دستور عالی درست کنید


ترشی زنجبیل با سوشی یا sashimi و سوسیس های مختلف خورده می شود. در اکثر بازارهای آسیایی می توان ترشی زنجبیل را یافت، اما من ترجیح می دهم آن را خودم درست کنم. در این مقاله طرز تهیه ترشی زنجبیل را به شما آموش می دهم.

طرز تهیه ترشی زنجبیل، یک ترشی پاییزی خوشمزه

مواد لازم برای تهیه ترشی زنجبیل

ریشه زنجبیل تازه، پوست کنده : 250 گرم
نمک دریایی : 1 قاشق چای خوری
سرکه برنج : 1 فنجان
شکر سفید : 1/3 فنجان


اگر می خواهید بیشتر بدانید : ترشی


طرز تهیه ترشی زنجبیل

زنجبیل را به تکه های کوچک بریده و آنها را درون یک کاسه قرار دهید.
نمک دریا را روی زنجبیل ها بپاشید، به مدت 30 دقیقه مخلوط کنید تا رویه زنجبیل ها را کاملا بپوشاند. زنجبیل را به یک ظرف تمیز انتقال دهید.
در یک تابه، سرکه برنج و شکر را با هم مخلوط کنید تا شکر حل شود.
بعد از جوش آمدن مخلوط شکر و سرکه را بر روی قطعات ریشه زنجبیل درون شیشه مخصوص ترشی بریزید.
صبر کنید تا مخلوط کاملا خنک شود و سپس حداقل یک هفته در یخچال قرار دهید. شما خواهید دید که رنگ مایع ظرف چند دقیقه کمی صورتی خواهد شد. نگران نباشید چون این واکنش سرکه برنج است که این تغییر را ایجاد می کند. سرکه برنج فقط با کیفیت می تواند این کار را انجام دهد.
می توانید در ترشی زنجبیل کمی زعفران بریزید که در این صورت رنگ ترشی قرمز می شود.


ترشی زنجبیل - عکس شماره 1

ترشی زنجبیل - عکس شماره 2







تهیه و ترجمه : گروه سبک زندگی سیمرغ












ثبت نام و کسب امتیاز
__________________



taha آفلاین است   پاسخ به نقل قول چوق/پاداش
پاسخ

به اشتراک بگذارید

برچسب ها
کنید, ترشی, درست, دستور, زنجبیل, عالی


كاربران در حال ديدن تاپیک: 1 (0 عضو و 1 مهمان)
 
ابزارهای موضوع جستجو این تاپیک
جستجو این تاپیک:

جستجوی پیشرفته
حالت نمایش

مجوزهای ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدید ارسال کنید
شما نمیتوانید به پست ها پاسخ دهید
شما نمیتوانید فایل پیوست ضمیمه کنید
شما نمیتوانید ارسال های خود را ویرایش کنید

BB code : فعال
شکلکها : فعال
[IMG] : فعال
HTML : غیر فعال
Trackbacks are فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال

خط مشی بانک مرکزی
جهت ارسال تاپیک جدید: 100 چوق
جهت ارسال پست: 50 چوق
به ازای هر کارکتر در پست : 1 چوق


زمان محلی شما با تنظیم GMT +3 هم اکنون 12:03 PM میباشد.

Powered by vBulletin .
Copyright © 2019 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.