صفحه اصلی - فروم پرشین سون

بازگشت   PersianSeven Forums > موضوعات عمومی | PersianSeven General > آشپزخونه پرشين > انواع كيک و شيرينی
پورتال پرشين راهنمایی جــوایز IShop وبلاگ پرشین تماس با ما


ارسال مبحث جدید  پاسخ
 
LinkBack ابزارهای موضوع جستجو این تاپیک حالت نمایش
قدیمی 06-28-2018   #1 (لينک اين پست)
معاونت سایت
 
آواتار فرنوش
 
تاريخ عضويت: Oct 2013
محل سكونت: اصفهان
سن: 22
اسم واقعی: یلدا
پست ها: 48,400
تشكرها (از ديگران): 24,873
تشكر شده 18,972 بار در 11,262 پست
چوق (ثروتمند شماره 3): 32,299,601
پاداش داده شده 1,530 مرتبه
تاکنون 1,173 مرتبه با چوق تشکر کرده
تشکر شده با چوق 594 مرتبه
فعاليت Longevity
2/20 10/20
Today پست ها
ssss48400

ويترين جوايز


عکسهای خریداری شده
پرسپولیس تهران چلسی پرسپولیس تهران
New.s دستور پخت تارت مجلسی زردآلو


طرز تهیه تارت زردآلو و پسته، دسر شیک و مجلسی

تارت نوعی شیرینی است که معمولاً از مواد پرکننده برای پوشش آن استفاده می‌شود. در این مطلب طرز تهیه تارت زردآلو و پسته را آموزش داده ایم. امیدواریم که لذت ببرید.

مواد لازم برای خمیر تارت زردآلو و پسته :
آرد 175 گرم پودر بادام 50 گرم کره سرد (مکعبی خردشده) 125 گرم زرده تخم مرغ 1 عدد شکر 25 گرم شکر قهوه ای 25 گرم

مواد لازم میانی برای تارت زردآلو و پسته :
شکر قهوه ای 150 گرم کره نرم 180 گرم تخم مرغ 1 عدد زرده تخم مرغ 1 عدد بادام خام درشت خردشده 50 گرم پسته خام درشت خردشده 150 گرم زردآلو 4 عدد نمک 1 پنسه

طرز تهیه تارت زردآلو و پسته :
آرد الک شده و پودر بادام و یک پنسه نمک را داخل غذاساز ریخته و کره سرد را به آن اضافه کنید، غذاساز را با دور متوسط روشن کنید تا مواد با هم مخلوط شده و به شکل خرده نان دربیاید.

در ظرفی جداگانه تخم مرغ و شکر را کمی با هم مخلوط کنید و بعد به خمیر اضافه کرده و دوباره غذاساز را روشن کنید تا با هم ترکیب شوند و خمیر نرم و منسجمی به دست بیاید.

خمیر را داخل نایلون گذاشته و به مدت یک ساعت در یخچال استراحت دهید.

سپس خمیر را بین دو کاغذ روغنی به کمک وردنه باز کنید و داخل قالب گرد تارت انداخته و اضافه های خمیر را با چاقوی تیز ببرید و دوباره قالب را داخل یخچال بگذارید.

در این فاصله مواد داخل تارت را آماده کنید.

طرز تهیه مواد میانی تارت:
شکر و کره نرم را با هم مخلوط کنید و با دور متوسط همزن برقی بزنید تا پف دار و پوک شود.
سپس تخم مرغ و زرده تخم مرغ را اضافه کنید و کمی هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.

بعد همزن را خاموش کنید و بادام و پسته خرد شده را به مواد افزوده و با لیسک مخلوط کنید و داخل قالب روی خمیر بریزید.

رویش را با پالت صاف کنید و زردآلوها را از وسط دو نیم کنید و روی آن بچینید و مقداری پسته خرد شده روی آن بپاشید.

در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 40 تا 50 دقیقه و تا زمانی که روی تارت پف کند و برشته شود بپزید.


فرنوش آفلاین است   پاسخ به نقل قول چوق/پاداش
پاسخ

به اشتراک بگذارید

برچسب ها
مجلسی, ژخت, پخت, تارت, دتسور, دستور, زردآلو


كاربران در حال ديدن تاپیک: 1 (0 عضو و 1 مهمان)
 
ابزارهای موضوع جستجو این تاپیک
جستجو این تاپیک:

جستجوی پیشرفته
حالت نمایش

مجوزهای ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدید ارسال کنید
شما نمیتوانید به پست ها پاسخ دهید
شما نمیتوانید فایل پیوست ضمیمه کنید
شما نمیتوانید ارسال های خود را ویرایش کنید

BB code : فعال
شکلکها : فعال
[IMG] : فعال
HTML : غیر فعال
Trackbacks are فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال

خط مشی بانک مرکزی
جهت ارسال تاپیک جدید: 100 چوق
جهت ارسال پست: 50 چوق
به ازای هر کارکتر در پست : 1 چوق


زمان محلی شما با تنظیم GMT +3 هم اکنون 12:17 AM میباشد.

Powered by vBulletin .
Copyright © 2019 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.