صفحه اصلی - فروم پرشین سون

بازگشت   PersianSeven Forums > موضوعات عمومی | PersianSeven General > آشپزخونه پرشين > آموزش انواع غذاها > انواع دسر , سالاد و ترشی
پورتال پرشين راهنمایی جــوایز IShop وبلاگ پرشین تماس با ما


ارسال مبحث جدید  پاسخ
 
LinkBack ابزارهای موضوع جستجو این تاپیک حالت نمایش
قدیمی 05-21-2018   #1 (لينک اين پست)
معاونت سایت
 
آواتار فرنوش
 
تاريخ عضويت: Oct 2013
محل سكونت: اصفهان
سن: 22
اسم واقعی: یلدا
پست ها: 48,423
تشكرها (از ديگران): 24,972
تشكر شده 18,986 بار در 11,276 پست
چوق (ثروتمند شماره 3): 32,369,474
پاداش داده شده 1,538 مرتبه
تاکنون 1,173 مرتبه با چوق تشکر کرده
تشکر شده با چوق 594 مرتبه
فعاليت Longevity
1/20 10/20
Today پست ها
ssss48423

ويترين جوايز


عکسهای خریداری شده
پرسپولیس تهران چلسی پرسپولیس تهران
New.s سس گوجه را خودتان درست کنید ، بدون هیچ مواد نگهدارنده

سس گوجه فرنگی، در خیلی از غذاها و اکثر ساندویچ ها استفاده می شود. اما بهتر است که این سس را خودتان در خانه درست کنید، در این صورت نگرانی بابت مواد نگهدارنده آن ندارید.

مواد لازم:

  • گوجه فرنگی: 3 کیلوگرم
  • نمک: یک قاشق سوپ خوری
  • شکر: یک و یک دوم قاشق سوپ خوری
  • سیر درشت (له شده): 3 حبه
  • ارگانوی خشک: یک قاشق سوپ خوری
  • برگ ریحان (خشک): یک قاشق سوپ خوری
  • فلفل سیاه (پودر شده): یک قاشق سوپ خوری
  • پودر کاری: به مقدار لازم
  • فلفل قرمز (پودر شده): یک سوم قاشق سوپ خوری
  • روغن زیتون: 3 قاشق سوپ خوری + 2 قاشق چای خوری
طرز تهیه:

1. گوجه فرنگی ها را پوست کنده و در مخلوط کن به صورت پوره در آورید. روغن زیتون، نمک و شکر را اضافه کرده و روی حرارت متوسط حدود یک ساعت بپزید (در ظرف را بگذارید).
2. سپس سیر له شده، پودر آویشن، ارگانوی خشک، برگ ریحان خشک، فلفل سیاه پودر شده، فلفل قرمز پودر شده و ادویه کاری را اضافه کرده و حدود 30 دقیقه به پخت مواد ادامه دهید. روغن زیتون را اضافه کرده و گه گاه مواد را هم بزنید.
3. به پخت مواد ادامه دهید تا سس غلظت یابد. آن را از روی حرارت برداشته و در مخلوط کن به صورت صاف و یکدست در آورید. حدود 2 قاشق چای خوری روغن زیتون اضافه کرده و آن را درون شیشه های تمیز بریزید.
4. در شیشه ها را محکم بسته و حدود 15 دقیقه در آب در حال جوش قرار دهید. سپس آنها را در محلی خنگ نگهداری کنید.


فرنوش آفلاین است   پاسخ به نقل قول چوق/پاداش
پاسخ

به اشتراک بگذارید

برچسب ها
مواد, نگهدارنده, هیچ, کنید, گوجه, ،, خودتان, درست, سس


كاربران در حال ديدن تاپیک: 1 (0 عضو و 1 مهمان)
 
ابزارهای موضوع جستجو این تاپیک
جستجو این تاپیک:

جستجوی پیشرفته
حالت نمایش

مجوزهای ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدید ارسال کنید
شما نمیتوانید به پست ها پاسخ دهید
شما نمیتوانید فایل پیوست ضمیمه کنید
شما نمیتوانید ارسال های خود را ویرایش کنید

BB code : فعال
شکلکها : فعال
[IMG] : فعال
HTML : غیر فعال
Trackbacks are فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال

خط مشی بانک مرکزی
جهت ارسال تاپیک جدید: 100 چوق
جهت ارسال پست: 50 چوق
به ازای هر کارکتر در پست : 1 چوق


زمان محلی شما با تنظیم GMT +3 هم اکنون 10:47 PM میباشد.

Powered by vBulletin .
Copyright © 2019 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.