صفحه اصلی - فروم پرشین سون

بازگشت   PersianSeven Forums > اخبار و مطالب عمومی و تخصصی | Public Discussions & News > ايران گردی - جهان گردی > مهاجرت و اقامت
پورتال پرشين راهنمایی جــوایز IShop وبلاگ پرشین تماس با ما


ارسال مبحث جدید  پاسخ
 
LinkBack ابزارهای موضوع جستجو این تاپیک حالت نمایش
قدیمی 02-03-2018   #1 (لينک اين پست)
عضو پرشين سون
 
آواتار legalapply
 
تاريخ عضويت: Feb 2018
پست ها: 2
تشكرها (از ديگران): 0
تشكر شده 0 بار در 0 پست
چوق: 694
فعاليت Longevity
0/20 2/20
Today پست ها
ssssssss2

عکسهای خریداری شده
پيش فرض لگال اپلای - مشاوره ی تحصیل خارج از کشور

پناهندگی –ویزای همراه- اقامت دائم و ویزای کار در سوئد
برای اخذ پناهندگی در کشور سوئد فرد پناهجو باید به خاک آن کشور وارد شده و در اداره مهاجرت درخواست پناهندگی خود را تحویل دهد . البته فرد در وهله اول باید هویت خود را از طریق ارائه دادن مدارکی مثل شناسنامه ،گذرنامه و ... اثبات کند. چراکه دادن درخواست به خودی خود متضمن رد یا تایید درخواست پناهجو نمیباشد.

اگر درخواست فرد رد شود ایشان تا مدت 4 سال اجازه ورود به خاک این کشور و نیز درخواست دوباره پناهندگی به این کشور را ندارد. اگر فرد پناهجو بعد از اخراج از کشور خود را پنهان کرده باشد، دولت سوئد میتواند او را بازداشت کند.

اگر خانواده کسی خواهان همراهی او در کشور سوئد در ایم دانشجویی او باشند باید برای آنها ویزای همراه این کشور صادر شود .ویزای همراه کشور سوئد درصورتی برای همسر و فرزندان او صادر میشود که وی در یکی از مراکز آموزش عالی این کشور در حال تحصیل باشد. بنابراین دانشجو میتواند مدارک همراهان را نیز همراه با مدارک اخذ پذیزش دانشگاه های سوئد و ویزای تحصیلی اش، به اداره کنسولگری سوئد تحویل دهد.

راه های اقامت در کشور سوئد
اگر شخصی در کشور سوئد مشفول به کار باشد میتواند از یکی از بااعتبار ترین و مناسب ترین راه های اقامت در این کشور که همان اخذ ویزای کار در سوئد است بهره مند شود . البته این روند به این صورت است که فرد متقاضی از جانب یک شرکت معتبر و یا یک کارفرما در این کشور ، دعوتنامه برای اقدام به اشتغال داشته باشد.

اقامت دائم در سوئد
اقامت دائم در سوئد یکی از راه های گرفتن تابعیت این کشور است که میتواند از 6 راه مختلف از جمله ازدواج و یا نسبت خانوادگی، کاری و سرمایه گذاری، سیاسی یا اجتماعی. و نیز تحصیلی میتواند آن را کسب کند. البته لازم به ذکر است که این راه ها به خودی خود باعث گرفتن اقامت در سوئد نمیشود و لازم است که اشخاص در این راه اقدامات دیگری هم انجام دهند که از جمله مهم ترین آنها تبدیل ویزای خود به انواع دیگری میباشد.



به طور مثال فرد میتواند ویزای تحصیلی کشور سوئد خود را به کاری تبدیل کرده و بعد از گذشتن مدت زمان و مراحلی، درخواست اقامت دائم در این کشور داشته باشد.



آخرین ویرایش توسط Hamed.Hamishe Abi در 02-04-2018
legalapply آفلاین است   پاسخ به نقل قول چوق/پاداش
پاسخ

به اشتراک بگذارید

برچسب ها
لگال, مشاوره, ی, کشور, اپلای, تحصیل, خارج


كاربران در حال ديدن تاپیک: 1 (0 عضو و 1 مهمان)
 
ابزارهای موضوع جستجو این تاپیک
جستجو این تاپیک:

جستجوی پیشرفته
حالت نمایش

مجوزهای ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدید ارسال کنید
شما نمیتوانید به پست ها پاسخ دهید
شما نمیتوانید فایل پیوست ضمیمه کنید
شما نمیتوانید ارسال های خود را ویرایش کنید

BB code : فعال
شکلکها : فعال
[IMG] : فعال
HTML : غیر فعال
Trackbacks are فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال



زمان محلی شما با تنظیم GMT +3.5 هم اکنون 07:06 AM میباشد.

Powered by vBulletin .
Copyright © 2018 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.