صفحه اصلی - فروم پرشین سون

بازگشت   PersianSeven Forums > موضوعات عمومی | PersianSeven General > آشپزخونه پرشين > تهیه انواع نان
پورتال پرشين راهنمایی جــوایز IShop وبلاگ پرشین تماس با ما

تبلیغات برای اعضاء سایت نمایش داده نمی شود (برای عضویت کلیک کنید)








irantrack irantrack

irantrack persianseven

ارسال مبحث جدید  پاسخ
 
LinkBack ابزارهای موضوع جستجو این تاپیک حالت نمایش
قدیمی 3 روز پیش   #1 (لينک اين پست)
سوپر مدير سايت
سرپرست انجمن صندلی داغ
 
آواتار Niloofar
 
تاريخ عضويت: Oct 2013
محل سكونت: تهران
سن: 27
اسم واقعی: نیلوفر
پست ها: 49,995
تشكرها (از ديگران): 17,559
تشكر شده 16,433 بار در 8,679 پست
چوق (ثروتمند شماره 6): 15,440,681
پاداش داده شده 1,849 مرتبه
تاکنون 65 مرتبه با چوق تشکر کرده
تشکر شده با چوق 494 مرتبه
فعاليت Longevity
4/20 8/20
Today پست ها
ssss49995

ويترين جوايز


عکسهای خریداری شده
استقلال تهران خرس کوچولو گیلاس
گوجه سبز انار ساوه پرشین سون گوجه سبز
پيش فرض نان تافتون را در منزل بپزید!

نان تافتون یا تافتان نان تردی است که از خمیر فطیر یا خمیر «کم ورآمده» پخته می‌شود.سعی کنید برای تنوع، یکبار هم که شده نان تافتون را خودتان در منزل و درون تابه تهیه کنید.


مواد لازم :

برای 6 نفر

  • آب 2لیوان
  • آرد به میزان لازم
  • روغن 2قاشق غذاخوری
  • شکر 1قاشق غذاخوری
  • مخمر 1قاشق چایخوری (پودر)
  • نمک نصف قاشق چایخوری




طرز تهیه :

  1. ابتدا آب را جوشانده و کمی صبر کنید تا ولرم شود سپس آن را با مخمر و شکر مخلوط کرده و 10 دقیقه در جای گرم قرار دهید تا مخمر عمل بیاید.
  2. سپس روغن را اضافه کرده و خوب هم بزنید.
  3. آرد را با نمک مخلوط کرده و 3مرتبه الک کنید و بعد کم کم به مواد اضافه کنید و مخلوط نمائید تا جایی که احساس کنید خمیر به دست نمیچسبد سپس 10 دقیقه خمیر را ورز دهید طوری که با کف دست به سمت جلو بکشید و مجدد برگردانید.خمیر آماده را درون کاسه ای که چرب کرده اید به مدت 30 دقیقه تا 1 ساعت قرار دهید.تا حجم آن 2برابر شود.
  4. روی سینی کمی آرد بپاشید ، تکه کوچکی از خمیر بردارید و با وردنه خوب باز کنید ، کف ماهیتابه را چرب کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید سپس خمیرهای باز شده را کف ماهیتابه پهن کنید تا نان ها پخته شوند ( میتوانید مقداری کنجد روی خمیر بپاشید ) ، پس از مدتی برگردانید تا طرف دیگر نیز بپزد و نان آماده شود.



نکات:

1- مقدار کره یا روغن نباید به حدی باشد که نان سرخ شود.
2- هرچه خمیر نازک تر پهن شود نان شما تردتر خواهد بود ، این خمیر را میتوانید درون روغن سرخ کنید و کمی پودر قند بپاشید و بعنوان میان وعده نیز مصرف کنید.
3-میتوانید از این خمیر برای تهیه انواع غذاها مانند پیتزا استفاده کنید ، برای مصارف دیگری به غیر از نان تافتون مقدار روغنی که به خمیر اضافه میکنید باید 3 برابر باشد ( برای این مقدار مواد 5 قاشق غذاخوری لازم است ).
4-در صورت تمایل نان را داخل فر بپزید.


ثبت نام و کسب امتیاز
__________________



╚════ ೋღ❤ღೋ ════╝
" دوستت دارم " را

من دلاویز ترین شعر جهان یافته ام

╚════ ೋღ❤ღೋ ════╝

Niloofar آفلاین است   پاسخ به نقل قول چوق/پاداش
پاسخ

به اشتراک بگذارید

برچسب ها
منزل, نان, بپزید, تافتون


كاربران در حال ديدن تاپیک: 1 (0 عضو و 1 مهمان)
 
ابزارهای موضوع جستجو این تاپیک
جستجو این تاپیک:

جستجوی پیشرفته
حالت نمایش

مجوزهای ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدید ارسال کنید
شما نمیتوانید به پست ها پاسخ دهید
شما نمیتوانید فایل پیوست ضمیمه کنید
شما نمیتوانید ارسال های خود را ویرایش کنید

BB code : فعال
شکلکها : فعال
[IMG] : فعال
HTML : غیر فعال
Trackbacks are فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال

خط مشی بانک مرکزی
جهت ارسال تاپیک جدید: 100 چوق
جهت ارسال پست: 50 چوق
به ازای هر کارکتر در پست : 1 چوق



زمان محلی شما با تنظیم GMT +3.5 هم اکنون 03:47 AM میباشد.

Powered by vBulletin .
Copyright © 2017 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.