صفحه اصلی - فروم پرشین سون

بازگشت   PersianSeven Forums > موضوعات عمومی | PersianSeven General > آشپزخونه پرشين > تهیه انواع نان
پورتال پرشين راهنمایی جــوایز IShop وبلاگ پرشین تماس با ما


ارسال مبحث جدید  پاسخ
 
LinkBack ابزارهای موضوع جستجو این تاپیک حالت نمایش
قدیمی 11-18-2017   #1 (لينک اين پست)
سوپر مدير سايت
سرپرست انجمن صندلی داغ
 
آواتار Niloofar
 
تاريخ عضويت: Oct 2013
محل سكونت: تهران
سن: 29
اسم واقعی: نیلوفر
پست ها: 50,798
تشكرها (از ديگران): 17,832
تشكر شده 16,624 بار در 8,823 پست
چوق (ثروتمند شماره 6): 15,820,680
پاداش داده شده 1,898 مرتبه
تاکنون 70 مرتبه با چوق تشکر کرده
تشکر شده با چوق 508 مرتبه
فعاليت Longevity
1/20 9/20
Today پست ها
ssss50798

ويترين جوايز


عکسهای خریداری شده
استقلال تهران خرس کوچولو گیلاس
گوجه سبز انار ساوه پرشین سون گوجه سبز
پيش فرض آموزش تصویری: تهیه نان زیتون و پونه

نمی‌توان در مقابل این نان خانگی تازه و خوشمزه با طعم و رایحه پونه کوهی مقاومت کرد. نان زیتون و پونه را می‌توانید در ۲۰ دقیقه آماده کنید.

مواد لازم:
  • مقدار کمی شکر
  • یک قاشق غذاخوری خمیرمایه (مخمر)
  • یک و یک چهارم پیمانه آب
  • یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • یک قاشق غذاخوری جعفری تازه
  • یک قاشق غذاخوری پونه کوهی
  • ۲ پیمانه آرد
  • نصف قاشق غذاخوری فلفل سیاه (اختیاری)
  • ۲ قاشق غذاخوری زیتون سیاه
  • ۱ قاشق غذاخوری نمک



طرز تهیه:

در یک کاسه کوچک کمی شکر را با مخمر و ۲ قاشق غذاخوری آب گرم ترکیب کنید. به مدت ۵ تا ۷ دقیقه آن را کنار بگذارید.


روغن زیتون را حرارت داده و برگ‌های جعفری و پونه را به آن اضافه کنید و ۳۰ ثانیه هم بزنید تا کمی ترد شوند و کنار بگذارید.


آرد را در یک کاسه بزرگ بریزید و جعفری و پونه تفت داده شده را همراه با روغن داخل آن بریزید. اگر دوست دارید فلفل سیاه را هم در این قسمت اضافه کنید.


مخلوط مایه خمیر را اضافه کرده و به تدریج باقی آب را داخل آن بریزید تا خمیر نرم و کش دار شود.


روی خمیر را با پلاستیک پوشانده و یک جای گرم قرار دهید تا اندازه خمیر دو برابر شود.


قالبتان را با روغن زیتون چرب کنید و تعدادی زیتون سیاه‌های برش داده شده را کف قالب بچینید.


وقتی خمیر دو برابر شد، باقیمانده زیتون‌ها و نمک را داخل خمیر بریزید و خوب ترکیب کنید.


خمیر را داخل قالب بریزید. دمای فر را روی ۲۲۰ درجه سانتیگراد یا ۴۲۵ درجه فارنهایت تنظیم کنید.


خمیر را به مدت ۱۰ دقیقه یا تا زمانی که خلال دندانی در مرکز آن فرو کنید و تمیز بیرون بیاید بپزید.


داغ میل کنید.



ثبت نام و کسب امتیاز
__________________



╚════ ೋღ❤ღೋ ════╝
" دوستت دارم " را

من دلاویز ترین شعر جهان یافته ام

╚════ ೋღ❤ღೋ ════╝

Niloofar آفلاین است   پاسخ به نقل قول چوق/پاداش
پاسخ

به اشتراک بگذارید

برچسب ها
نان, پونه, آموزش, تهیه, تصویری, زیتون


كاربران در حال ديدن تاپیک: 1 (0 عضو و 1 مهمان)
 
ابزارهای موضوع جستجو این تاپیک
جستجو این تاپیک:

جستجوی پیشرفته
حالت نمایش

مجوزهای ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدید ارسال کنید
شما نمیتوانید به پست ها پاسخ دهید
شما نمیتوانید فایل پیوست ضمیمه کنید
شما نمیتوانید ارسال های خود را ویرایش کنید

BB code : فعال
شکلکها : فعال
[IMG] : فعال
HTML : غیر فعال
Trackbacks are فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال

خط مشی بانک مرکزی
جهت ارسال تاپیک جدید: 100 چوق
جهت ارسال پست: 50 چوق
به ازای هر کارکتر در پست : 1 چوق


زمان محلی شما با تنظیم GMT +3.5 هم اکنون 05:13 AM میباشد.

Powered by vBulletin .
Copyright © 2018 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.