صفحه اصلی - فروم پرشین سون

بازگشت   PersianSeven Forums > موضوعات عمومی | PersianSeven General > آشپزخونه پرشين > آموزش انواع غذاها > انواع آش و حلیم و سوپ
پورتال پرشين راهنمایی جــوایز IShop وبلاگ پرشین تماس با ما


ارسال مبحث جدید  پاسخ
 
LinkBack ابزارهای موضوع جستجو این تاپیک حالت نمایش
قدیمی 09-03-2017   #1 (لينک اين پست)
معاونت سایت
 
آواتار فرنوش
 
تاريخ عضويت: Oct 2013
محل سكونت: اصفهان
سن: 22
اسم واقعی: یلدا
پست ها: 48,423
تشكرها (از ديگران): 24,972
تشكر شده 18,986 بار در 11,276 پست
چوق (ثروتمند شماره 3): 32,369,474
پاداش داده شده 1,538 مرتبه
تاکنون 1,173 مرتبه با چوق تشکر کرده
تشکر شده با چوق 594 مرتبه
فعاليت Longevity
1/20 10/20
Today پست ها
ssss48423

ويترين جوايز


عکسهای خریداری شده
پرسپولیس تهران چلسی پرسپولیس تهران
New.s چگونه سوپ دال عدس درست کنیم؟

طرز تهیه سوپ دال عدس به همراه مواد اولیه در ادامه مطلب به گزارش آکاایران: دال عدس 1 فنجان
برنج نیم دانه 1/2 فنجان
هویج 2 عدد
سیب زمینی 1 عدد
پیاز 2 عدد
آرد 1 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری
آب مرغ 4 لیوان
جعفری مقداری
فلفل دلمه ای مقداری
نمک و فلفل مقدار لازم

طرز تهیه : ماهیتابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و درونش روغن بریزید و پیازهای خرد شده را اضافه کنید ، کمی نمک و فلفل بزنید و تفت دهید تا پیازها نرم شوند.

سیب زمینی و هویج را پوست بگیرید و درشت رنده کنید ( یا نگینی خرد کنید ) و به پیاز داغ اضافه نمائید و کمی تفت دهید.

دال عدس ( 15 دقیقه قبل از طبخ خیس دهید ) و فلفل دلمه ای خرد شده را نیز اضافه کنید و مجدد تفت دهید ، پس از تفت دادن تمام مواد رب گوجه فرنگی و آرد را اضافه کنید ، کمی تفت دهید و از روی حرارت بردارید.

قابلمه ای را روی حرارت قرار دهید و تمام مواد تفت داده شده را بهمراه چند لیوان اب مرغ درون قابلمه بریزید و خوب مخلوط کنید ، حرارت را زیاد کنید تا سوپ به جوش بیاید.

پس از جوش آمدن سوپ باید برنج ، نمک و فلفل را اضافه کنید ، حرارت را کم کنید و اجازه دهید سوپ شما جا بیافتد.

15 دقیقه قبل از برداشتن سوپ از روی حرارت مقداری جعفری خرد شده اضافه کنید ، پس از اماده شدن سوپ را در ظرف بکشید و بهمراه آبلیمو سرو نمائید.

نکته ها : تفت دادن مواد برای این است که بوی خامی انها گرفته شود و همچنین در زمان طبخ وا نروند ، بجای آب مرغ میتوانید از عصاره مرغ مخلوط شده در چند لیوان آب جوش استفاده کنید.

در صورتی که احساس کردید آب سوپ کم است میتوانید در زمان طبخ سوپ آب جوش اضافه کنید.


فرنوش آفلاین است   پاسخ به نقل قول چوق/پاداش
پاسخ

به اشتراک بگذارید

برچسب ها
کنیم؟, دال, درست, سوپ, عدس


كاربران در حال ديدن تاپیک: 1 (0 عضو و 1 مهمان)
 
ابزارهای موضوع جستجو این تاپیک
جستجو این تاپیک:

جستجوی پیشرفته
حالت نمایش

مجوزهای ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدید ارسال کنید
شما نمیتوانید به پست ها پاسخ دهید
شما نمیتوانید فایل پیوست ضمیمه کنید
شما نمیتوانید ارسال های خود را ویرایش کنید

BB code : فعال
شکلکها : فعال
[IMG] : فعال
HTML : غیر فعال
Trackbacks are فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال

خط مشی بانک مرکزی
جهت ارسال تاپیک جدید: 100 چوق
جهت ارسال پست: 50 چوق
به ازای هر کارکتر در پست : 1 چوق


زمان محلی شما با تنظیم GMT +3 هم اکنون 04:57 AM میباشد.

Powered by vBulletin .
Copyright © 2019 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.