صفحه اصلی - فروم پرشین سون

بازگشت   PersianSeven Forums > موضوعات عمومی | PersianSeven General > آشپزخونه پرشين > آموزش انواع غذاها > غذای گیاهی و رژیمی
پورتال پرشين راهنمایی جــوایز IShop وبلاگ پرشین تماس با ما


ارسال مبحث جدید  پاسخ
 
LinkBack ابزارهای موضوع جستجو این تاپیک حالت نمایش
قدیمی 07-19-2017   #1 (لينک اين پست)
معاونت سایت
 
آواتار فرنوش
 
تاريخ عضويت: Oct 2013
محل سكونت: اصفهان
سن: 22
اسم واقعی: یلدا
پست ها: 50,538
تشكرها (از ديگران): 25,340
تشكر شده 19,096 بار در 11,357 پست
چوق (ثروتمند شماره 3): 33,611,997
پاداش داده شده 1,562 مرتبه
تاکنون 1,177 مرتبه با چوق تشکر کرده
تشکر شده با چوق 597 مرتبه
فعاليت Longevity
0/20 10/20
Today پست ها
ssss50538

ويترين جوايز


عکسهای خریداری شده
نیمرو کامبربچ فاش انگور
چلسی
New.s کشک و بادمجان رژیمی



آماده سازی :45 دقیقه
پخت :30 دقیقه

مواد لازم جهت تهیه كشك و بادمجان رژيمى

بادمجان متوسط 4 عدد پیاز 1 عدد سیر 6 عدد

طرز تهیه كشك و بادمجان رژيمى:
دو عدد از بادمجان ها را به هر طريق كه مايليد كبابى كنيد ( منقل / فر )

و بعد از اينك خنك شد پوست آن را جدا كنيد و به قطعات كوچك خرد كنيد ، داخل ماهيتابه كمى پياز را تفت دهيد به آن سير ريز خرد شده و يا له شده را اضافه كنيد و كمى زرد چوبه و نمك بريزيد ، بادمجانهاى كبابى را هم اضافه كنيد ، حالا دو عدد بادمجانى كه باقى مانده را هم پوست بگيريد و به برشهاى كوچك تقسيم كنيد و به بقيه مواد اضافه كنيد درب ظرف را گذاشته و با حرارت خيلى ملايم اجازه دهيد بادمجانها كاملاً پخته و نرم شوند ... به طورى كه آبى نداشته باشند " چون درب ظرف بسته است غذا خودش آب مياندازد" زمانى كه مطمئن شديد بادمجانها كاملاً پخته ، داخل ظرف سرو كشيده و روى آن را با نعناع داغ ، سير داغ ، پياز داغ ، گردو و زعفران و كشك تزئين كنيد ... نوش جان فلور

نكته در تهیه كشك و بادمجان رژيمى:
اگر فقط دو عدد از بادمجان ها را كبابى كردیم فقط به خاطر عطر و بوييست كه به غذا ميدهد . چون زمانى كه كبابى ميشوند گوشت شان هم كمى كمتر ميشود ... وترجيح ميدهم بادمجان هاى ديگر كامل و گوشتى استفاده شوند .

من در تفت دادن يك عدد پياز هم فقط از يك قاشق غذا خورى روغن استفاده كردم .

در صورت تمايل ميتوانيد 1/2پيمانه كشك را در آخر پخت اضافه كنيد خوب هم بزنيد بعد از چند دقيقه از روى حرارت برداشته و روى آن را تزئين نمائيد .
نوووش جان


فرنوش آفلاین است   پاسخ به نقل قول چوق/پاداش
پاسخ

به اشتراک بگذارید

برچسب ها
کشک, بادمجان, رژیمی


كاربران در حال ديدن تاپیک: 1 (0 عضو و 1 مهمان)
 
ابزارهای موضوع جستجو این تاپیک
جستجو این تاپیک:

جستجوی پیشرفته
حالت نمایش

مجوزهای ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدید ارسال کنید
شما نمیتوانید به پست ها پاسخ دهید
شما نمیتوانید فایل پیوست ضمیمه کنید
شما نمیتوانید ارسال های خود را ویرایش کنید

BB code : فعال
شکلکها : فعال
[IMG] : فعال
HTML : غیر فعال
Trackbacks are فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال

خط مشی بانک مرکزی
جهت ارسال تاپیک جدید: 100 چوق
جهت ارسال پست: 50 چوق
به ازای هر کارکتر در پست : 1 چوق


زمان محلی شما با تنظیم GMT +3 هم اکنون 01:18 PM میباشد.

Powered by vBulletin .
Copyright © 2019 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.