صفحه اصلی - فروم پرشین سون

بازگشت   PersianSeven Forums > تالار های گفتگوی آزاد | Free Discussion > آرشیو كلی مناسبتها > ویژه رمضان ١٣٩٧ > آشپزی رمضان
پورتال پرشين راهنمایی جــوایز IShop وبلاگ پرشین تماس با ما


ارسال مبحث جدید  پاسخ
 
LinkBack ابزارهای موضوع جستجو این تاپیک حالت نمایش
قدیمی 05-31-2017   #1 (لينک اين پست)
سوپر مدير سايت
سرپرست انجمن صندلی داغ
 
آواتار Niloofar
 
تاريخ عضويت: Oct 2013
محل سكونت: تهران
سن: 29
اسم واقعی: نیلوفر
پست ها: 50,798
تشكرها (از ديگران): 17,829
تشكر شده 16,624 بار در 8,823 پست
چوق (ثروتمند شماره 6): 15,820,680
پاداش داده شده 1,898 مرتبه
تاکنون 70 مرتبه با چوق تشکر کرده
تشکر شده با چوق 508 مرتبه
فعاليت Longevity
0/20 9/20
Today پست ها
ssss50798

ويترين جوايز


عکسهای خریداری شده
استقلال تهران خرس کوچولو گیلاس
گوجه سبز انار ساوه پرشین سون گوجه سبز
پيش فرض طرز تهیه زولبیاهای خوشمزه‌ی ماه رمضان

حالا که در ماه مبارک رمضان قرار داریم. ماه خوردنِ زولبیا و بامیه فرا رسیده است. در این مطلب طرز تهیه این شیرینی خوشمزه را به شما آموزش داده ایم.
مواد لازم:

  • نشاسته ۲۰۰ گرم
  • ماست‏ ۱۸۰ گرم
  • آرد ۲۰ گرم
  • زعفران حل شده ۱ قاشق سوپ خوری
  • روغن جامد ۱ قاشق چای خوری
  • جوش شیرین ۱/۲ قاشق چای خوری
  • آب یا گلاب ۱ قاشق سوپ خوری

مواد لازم برای شربت:

  • شکر ۲ فنجان
  • آب ۱ فنجان
  • گلاب ۲ قاشق سوپ خوری
  • زعفران حل شده ۱ قاشق مربا خوری
  • آبلیمو ۱ قاشق مربا خوری



طرز تهیه:

1-نشاسته و ماست را مخلوط كرده، چند دقیقه ای صبر می كنیم تا نشاسته در ماست خیس خورده و به راحتی حل شود.

2-سپس آرد را اضافه می كنیم و با همزن خوب به هم می زنیم تا مایع زولبیا صاف و یكدست شود.

3-روغن جامد را اضافه كرده و در حین به هم زدن آب یا گلاب را همراه با زعفران حل شده به مایع اضافه می كنیم و آن را در قیف مخصوص می ریزیم.

4-در این مرحله جوش شیرین را هم اضافه می كنیم و مایع را خوب به هم زده، در حالی كه روغن روی شعله قرار دارد، زولبیا را توسط قیف در روغن كاملا داغ به صورت دایره های بزرگ و كوچك فرم می دهیم و بلافاصله پس از كمی سرخ شدن آنها را پشت و رو می كنیم.

5-زولبیاها را در شربت قرار می دهیم و پس از۱۵- ۱۰ دقیقه آنها را از شربت خارج كرده و در صافی قرار می دهیم تا شربت اضافه آن خارج شود.

طرز تهیه شربت :

1-آب و شكر را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا بجوشد. بعد گلاب و زعفران را اضافه كرده، سپس آبلیمو را می ریزیم.


2-پس از چند جوش، شربت آماده شده را از روی شعله بر می داریم.

سایر نکات:

برای سرخ كردن بامیه و زولبیا از روغن مایع استفاده كنید، چون روغن جامد باعث سفت شدن آنهاخواهد شد.


این مطلب توسط ♠ SIMA ♠ لایک شده است
ثبت نام و کسب امتیاز
__________________



╚════ ೋღ❤ღೋ ════╝
" دوستت دارم " را

من دلاویز ترین شعر جهان یافته ام

╚════ ೋღ❤ღೋ ════╝

Niloofar آفلاین است   پاسخ به نقل قول چوق/پاداش
کاربر زير از Niloofar بخاطر پست مفیدش تشکر کرده است
♠ SIMA ♠ (05-31-2017)
پاسخ

به اشتراک بگذارید

برچسب ها
ماه, تهیه, خوشمزه‌ی, رمضان, زولبیاهای, طرز


كاربران در حال ديدن تاپیک: 1 (0 عضو و 1 مهمان)
 
ابزارهای موضوع جستجو این تاپیک
جستجو این تاپیک:

جستجوی پیشرفته
حالت نمایش

مجوزهای ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدید ارسال کنید
شما نمیتوانید به پست ها پاسخ دهید
شما نمیتوانید فایل پیوست ضمیمه کنید
شما نمیتوانید ارسال های خود را ویرایش کنید

BB code : فعال
شکلکها : فعال
[IMG] : فعال
HTML : غیر فعال
Trackbacks are فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال

خط مشی بانک مرکزی
جهت ارسال تاپیک جدید: 100 چوق
جهت ارسال پست: 50 چوق
به ازای هر کارکتر در پست : 1 چوق


زمان محلی شما با تنظیم GMT +3.5 هم اکنون 06:47 PM میباشد.

Powered by vBulletin .
Copyright © 2018 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.