صفحه اصلی - فروم پرشین سون

بازگشت   PersianSeven Forums > موضوعات عمومی | PersianSeven General > آشپزخونه پرشين > انواع كيک و شيرينی
پورتال پرشين راهنمایی جــوایز IShop وبلاگ پرشین تماس با ما


ارسال مبحث جدید  پاسخ
 
LinkBack ابزارهای موضوع جستجو این تاپیک حالت نمایش
قدیمی 03-12-2016   #1 (لينک اين پست)
مدير بخش خياطی
مجسمه سازی و هنرهای دستی
 
آواتار ♠ SIMA ♠
 
تاريخ عضويت: Oct 2013
محل سكونت: روی زمین خدا
اسم واقعی: سیما
پست ها: 19,348
تشكرها (از ديگران): 43,202
تشكر شده 24,805 بار در 12,822 پست
چوق (ثروتمند شماره 8): 14,904,028
پاداش داده شده 1,182 مرتبه
تاکنون 2,615 مرتبه با چوق تشکر کرده
تشکر شده با چوق 1,655 مرتبه
فعاليت Longevity
1/20 10/20
Today پست ها
ssss19348

ويترين جوايز


عکسهای خریداری شده
ماشین کوچولو آناناس استقلال تهران
انگور انگور سیب سرخ
پرتقال سیب سرخ سیب
پيش فرض طرز پخت شیرینی گردویی فانتزی




مناسب برای :8 نفر
زمان آماده سازی : بیش از 1 ساعت







مواد لازم:

آرد همه منظوره
½ 2 پیمانه
گردو
2 پیمانه
شکر شیرینی پزی
¼1 پیمانه
کره
1 پیمانه
تخم مرغ
1 عدد
پودر وانیل
2 قاشق چای‌خوری
نمک درشت
½1 قاشق چای‌خوری
بکینگ پودر
½ قاشق چای‌خوری
طرز تهیه:



  1. ابتدا گردو‌ها را بو دهید. سپس شکر را الک کنید و بعد از آن کره را بگذارید نرم شود. فر را با دمای350 درجه فارنهایت (176 درجه سانتی‌گراد) از قبل داغ کنید. گردو‌ها را در یک غذاساز بزنید تا خوب آسیاب شوند سپس کنار بگذارید.
  2. آرد، بکینگ پودر و نمک را در یک کاسه متوسط هم بزنید و کنار بگذارید. کره و شکر قنادی را در کاسه‌ی یک مخلوط کن رومیزی که سر همزن آن به آن متصل است قرار دهید و حدود 2 دقیقه با سرعت متوسط بزنید تا کمرنگ و پفکی شوند. تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید، هم بزنید تا خوب ترکیب شوند. سرعت را روی کم بگذارید. مخلوط آرد و نیمی از گردوی آسیاب شده را اضافه کنید. فقط آنقدر هم بزنید که مخلوط شوند. خمیر را داخل پلاستیک بپیچید و 30 دقیقه تا سرد شود در یخچال قرار دهید.
  3. به مقدار 1 قاشق غذاخوری از خمیر را به شکل یک کنده به طول 5 سانتی‌متر در بیاورید. کنده‌ها را در گردوهای باقیمانده بغلتانید. آنها را به فاصله ی 2.5 سانتی‌متر از هم در سینی‌های فر که کف آن کاغذ روغنی انداخته‌اید بچینید.
  4. شیرینی‌ها را 14 تا 15 دقیقه در فر بپزید تا طلایی روشن شوند و کمی ترک بخورند و پس از گذشت نیمی از این زمان سینی‌ها را بچرخانید. کنده‌ها را روی توری فلزی بگذارید و 5 دقیقه زمان دهید تا خنک شوند. در صورت تمایل، قبل از سرو کردن شکر قنادی را روی آنها الک کنید. شیرینی‌ها را می‌توان تا سه روز در ظرف محفوظ از هوا در دمای اتاق نگهداری کرد.






این مطلب توسط taha لایک شده است
ثبت نام و کسب امتیاز
__________________





♠ SIMA ♠ آفلاین است   پاسخ به نقل قول چوق/پاداش
کاربر زير از ♠ SIMA ♠ بخاطر پست مفیدش تشکر کرده است
taha (03-13-2016)
پاسخ

به اشتراک بگذارید

برچسب ها
فانتزی, گردویی, پخت, شیرینی, طرز


كاربران در حال ديدن تاپیک: 1 (0 عضو و 1 مهمان)
 
ابزارهای موضوع جستجو این تاپیک
جستجو این تاپیک:

جستجوی پیشرفته
حالت نمایش

مجوزهای ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدید ارسال کنید
شما نمیتوانید به پست ها پاسخ دهید
شما نمیتوانید فایل پیوست ضمیمه کنید
شما نمیتوانید ارسال های خود را ویرایش کنید

BB code : فعال
شکلکها : فعال
[IMG] : فعال
HTML : غیر فعال
Trackbacks are فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال

خط مشی بانک مرکزی
جهت ارسال تاپیک جدید: 100 چوق
جهت ارسال پست: 50 چوق
به ازای هر کارکتر در پست : 1 چوق

تاپیک های مشابه
تاپیک نویسنده موضوع انجمن پاسخ ها آخرین ارسال
دانلود آموزش ویدئویی آشنایی با جادویی به نام Smart Object به زبان فارسی pure love گفتگو و آموزش گرافیک 0 12-29-2013 06:22 PM


زمان محلی شما با تنظیم GMT +3 هم اکنون 02:07 PM میباشد.

Powered by vBulletin .
Copyright © 2019 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.