صفحه اصلی - فروم پرشین سون

بازگشت   PersianSeven Forums > موضوعات عمومی | PersianSeven General > آشپزخونه پرشين > آموزش انواع غذاها > انواع دسر , سالاد و ترشی
پورتال پرشين راهنمایی جــوایز IShop وبلاگ پرشین تماس با ما


ارسال مبحث جدید  پاسخ
 
LinkBack ابزارهای موضوع جستجو این تاپیک حالت نمایش
قدیمی 01-20-2016   #1 (لينک اين پست)
سوپر مدير سايت
سرپرست انجمن صندلی داغ
 
آواتار Niloofar
 
تاريخ عضويت: Oct 2013
محل سكونت: تهران
سن: 29
اسم واقعی: نیلوفر
پست ها: 51,199
تشكرها (از ديگران): 17,982
تشكر شده 16,729 بار در 8,902 پست
چوق (ثروتمند شماره 6): 16,286,129
پاداش داده شده 1,946 مرتبه
تاکنون 74 مرتبه با چوق تشکر کرده
تشکر شده با چوق 514 مرتبه
فعاليت Longevity
0/20 11/20
Today پست ها
ssss51199

ويترين جوايز


عکسهای خریداری شده
استقلال تهران خرس کوچولو گیلاس
گوجه سبز انار ساوه پرشین سون گوجه سبز
پيش فرض ژله ی توت فرنگی لایه ای

تنها چیزی که برای درست کردن این دسر خوشمزه و شیک نیاز دارین 3 چیزه: ژله، خامه یا بستی، لیوان. با این سه چیز می توانید دسر عالی برای مهمان هایتان درست کنید.

مواد اولیه:

  • آب سرد 5 پیمانه
  • خامه فرم گرفته برای تزیین
  • پودر ژله توت فرنگی 5بسته
  • توت فرنگی برای تزیین
  • خامه (یا بستی وانیلی) 2 پیمانه
  • آب جوش 5 پیمانه



طرز تهیه:


لایه ۱:

یک پیمانه آب جوش را با یک بسته پودر ژله توت فرنگی مخلوط کنید .بعد به روش بن ماری (حرارت غیر مستقیم )سعی کنید تا ذرات ژلاتین کاملا حل بشن.بعد یک پیمانه هم آب سرد اضافه کنید و هم بزنید و بین لیوان ها به طور مساوی تقسیم کنید .و حدود ۱ الی ۲ ساعت در یخچال بگذارید تا ژله ببنده.

لایه ۲:


ژله رو باز با یک پیمانه آب جوش حل کنید و سعی کنید ذرات ژلاتین کاملا حل بشن این کار باعث میشه ژله ی شفافی داشته باشین.بعدیک پیمانه خامه هم اضافه کنید (به جای خامه می توانید از بستنی وانیلی استفاده کنید) هم بزنید تا خامه توش باز بشه البته در همون حد که خامه یا بستی توش باز بشه کافیه چون اگه زیاد هم بزنین حالت دورنگی رو از دست میده! کمتر هم زدن ژله با بستی یا خامه باعث میشه ژله خود به خود حالت دورنگ و دولایه پیدا بکنه!دوباره مواد را بین ظرف ها تقسیم کنید و در یخچال بگذارید تا ببنده.

برای لایه ی سوم مراحل کار مثل لایه ی اول هست.

لایه چهارم هم مثل لایه دوم.

و اما لایه آخر که تمام کننده هست مثل لایه اول انجام میدیم یعنی همان ژله معمولی(ترکیب ژله با 1 پیمانه آب جوش و حل کردن ذرات ژلاتین روی حرارت غیر مستقیم کتری و ترکیبش با 1 پیمانه آب سرد)میریزیم روی لایه چهارم و ژله ی لیوانی مون اماده هست.

نکته ها:

1- این ژله خیلی راحت تهیه میشه فقط مدت درست کردنش هست که حدود 10 ساعت طول میکشه.

2- در آخر روی ژله رو میتونید با خامه ی فرم گرفته و توت فرنگی تزیین کنید.

3- به جای ژله توت فرنگی از هر طعم ژله ای که دوست دارین میتونین استفاده کنین

4- این ژله ایده ی خوبی برای روز ولنتاین هست.

5- اگه روز قبلش درست میکنید روش رو با سلفون بپوشونید.


ثبت نام و کسب امتیاز
__________________
╚════ ೋღ❤ღೋ ════╝
دعا میڪنم زیر این سقف بلند
روے دامان زمیــن
هر ڪجا خستہ و پرغصه شدے
دستــے از غیب به دادت برسد
و چــہ زیباست
ڪه آن دست ، “خدا” باشد و بس…
╚════ ೋღ❤ღೋ ════╝
Niloofar آفلاین است   پاسخ به نقل قول چوق/پاداش
پاسخ

به اشتراک بگذارید

برچسب ها
فرنگی, لایه, ی, ژله, توت


كاربران در حال ديدن تاپیک: 1 (0 عضو و 1 مهمان)
 
ابزارهای موضوع جستجو این تاپیک
جستجو این تاپیک:

جستجوی پیشرفته
حالت نمایش

مجوزهای ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدید ارسال کنید
شما نمیتوانید به پست ها پاسخ دهید
شما نمیتوانید فایل پیوست ضمیمه کنید
شما نمیتوانید ارسال های خود را ویرایش کنید

BB code : فعال
شکلکها : فعال
[IMG] : فعال
HTML : غیر فعال
Trackbacks are فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال

خط مشی بانک مرکزی
جهت ارسال تاپیک جدید: 100 چوق
جهت ارسال پست: 50 چوق
به ازای هر کارکتر در پست : 1 چوق


زمان محلی شما با تنظیم GMT +3 هم اکنون 03:30 AM میباشد.

Powered by vBulletin .
Copyright © 2020 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.