صفحه اصلی - فروم پرشین سون

بازگشت   PersianSeven Forums > موضوعات عمومی | PersianSeven General > آشپزخونه پرشين > آموزش انواع غذاها > انواع دسر , سالاد و ترشی
پورتال پرشين راهنمایی جــوایز IShop وبلاگ پرشین تماس با ما


ارسال مبحث جدید  پاسخ
 
LinkBack ابزارهای موضوع جستجو این تاپیک حالت نمایش
قدیمی 12-27-2015   #1 (لينک اين پست)
سوپر مدير سايت
سرپرست انجمن صندلی داغ
 
آواتار Niloofar
 
تاريخ عضويت: Oct 2013
محل سكونت: تهران
سن: 29
اسم واقعی: نیلوفر
پست ها: 51,151
تشكرها (از ديگران): 17,972
تشكر شده 16,712 بار در 8,889 پست
چوق (ثروتمند شماره 6): 16,183,076
پاداش داده شده 1,942 مرتبه
تاکنون 74 مرتبه با چوق تشکر کرده
تشکر شده با چوق 513 مرتبه
فعاليت Longevity
2/20 10/20
Today پست ها
ssss51151

ويترين جوايز


عکسهای خریداری شده
استقلال تهران خرس کوچولو گیلاس
گوجه سبز انار ساوه پرشین سون گوجه سبز
پيش فرض «سالاد قیسی و بلغور»

سالاد آلوقیسی و بلغور یک سالاد متفاوت با طعمی خاص است. طعمی که شاید تا حالا تجربه نکرده باشید. این سالاد به خاطر داشتن بلغور و مواد دیگر به‌عنوان یک شام سبک و مقوی استفاده می‌شود.



مواد لازم براي 6 نفر

  • 2 پیمانه بلغور گندم
  • 2 /1 1 پیمانه آب
  • 4 /3 پیمانه آب‌لیمو
  • 4 /1 پیمانه آب‌پرتقال
  • 2 ق س عسل
  • 1 ق چ پوست لیموی رنده شده
  • 1 ق چ پودر زیره
  • به میزان لازم نمک و فلفل
  • 2 /1 ق ج پودر دارچین
  • 2 /1 پیمانه روغن‌زیتون
  • 1 پیمانه آلو قیسی
  • 1 پیمانه پرتقال خرد شده
  • 3 /1 پیمانه نعنای تازه خرد شده
  • 3 /1 پیمانه جعفری تازه خرد شده
  • 3 /1 پیمانه گشنیز تازه خرد شده
  • 3 /1 پیمانه پیاز خرد شده
  • 1 پیمانه مغز پسته

طرز تهیه:

1. ابتدا بلغور را به مدت 1 ساعت خیس کنید. در یک قابلمه بلغور را با آب و 2/1 پیمانه آب‌لیمو بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا بلغور بپزد، سپس آن را از روی حرارت بردارید. آلو را بعد از شستن و شو در یک کاسه خیس کنید.

2. آب‌پرتقال را همراه با بقیه آب‌لیمو، عسل، پوست لیموی رنده شده،پودر زیره، دارچین و مقدار لازم نمک ، فلفل و روغن زیتون داخل مخلوط کن بریزید. دستگاه را روشن کنید تا مواد کاملا باهم مخلوط شده و سس سالاد آماده شود. سس را داخل یک ظرف مناسب بریزید و آن را داخل یخچال قرار دهید.

3. حالا در یک ظرف مناسب بلغور پخته، آلو، تکه‌های پرتقال، نعنا، گشنیز، جعفری ، پیاز خرد شده و مغز پسته را باهم مخلوط کنید. سسی را هم که آماده کرده‌اید روی مواد بریزید. سالاد را داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود، سپس آن را سرو کنید.


این مطلب توسط مه آرا لایک شده است
ثبت نام و کسب امتیاز
__________________
╚════ ೋღ❤ღೋ ════╝
دعا میڪنم زیر این سقف بلند
روے دامان زمیــن
هر ڪجا خستہ و پرغصه شدے
دستــے از غیب به دادت برسد
و چــہ زیباست
ڪه آن دست ، “خدا” باشد و بس…
╚════ ೋღ❤ღೋ ════╝

1 تشکر با چوق از این پست از Niloofar به میزان 1,000 چوق تشکر شده است . دلیل : به روز رسانی
Niloofar آفلاین است   پاسخ به نقل قول چوق/پاداش
کاربر زير از Niloofar بخاطر پست مفیدش تشکر کرده است
مه آرا (09-19-2018)
قدیمی 09-19-2018   #2 (لينک اين پست)
نَ نَ
 
آواتار مه آرا
 
تاريخ عضويت: Aug 2008
سن: 25
اسم واقعی: نسترن
پست ها: 9,071
تشكرها (از ديگران): 9,831
تشكر شده 3,226 بار در 2,370 پست
چوق (ثروتمند شماره 28): 1,305,755
پاداش داده شده 717 مرتبه
تاکنون 1,319 مرتبه با چوق تشکر کرده
تشکر شده با چوق 368 مرتبه
فعاليت Longevity
0/20 19/20
Today پست ها
sssss9071

عکسهای خریداری شده
بایرن مونیخ فولاد خوزستان صنعت نفت
هویج فرنگی
پيش فرض

چه تررررشه، باید خوشمزه باشه


مه آرا آفلاین است   پاسخ به نقل قول چوق/پاداش
پاسخ

به اشتراک بگذارید

برچسب ها
«سالاد, قیسی, بلغور»


كاربران در حال ديدن تاپیک: 1 (0 عضو و 1 مهمان)
 
ابزارهای موضوع جستجو این تاپیک
جستجو این تاپیک:

جستجوی پیشرفته
حالت نمایش

مجوزهای ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدید ارسال کنید
شما نمیتوانید به پست ها پاسخ دهید
شما نمیتوانید فایل پیوست ضمیمه کنید
شما نمیتوانید ارسال های خود را ویرایش کنید

BB code : فعال
شکلکها : فعال
[IMG] : فعال
HTML : غیر فعال
Trackbacks are فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال

خط مشی بانک مرکزی
جهت ارسال تاپیک جدید: 100 چوق
جهت ارسال پست: 50 چوق
به ازای هر کارکتر در پست : 1 چوق


زمان محلی شما با تنظیم GMT +3 هم اکنون 11:08 PM میباشد.

Powered by vBulletin .
Copyright © 2019 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.