صفحه اصلی - فروم پرشین سون

بازگشت   PersianSeven Forums > موضوعات عمومی | PersianSeven General > آشپزخونه پرشين > آموزش انواع غذاها > انواع دسر , سالاد و ترشی
پورتال پرشين راهنمایی جــوایز IShop وبلاگ پرشین تماس با ما


ارسال مبحث جدید  پاسخ
 
LinkBack ابزارهای موضوع جستجو این تاپیک حالت نمایش
قدیمی 12-27-2015   #1 (لينک اين پست)
سوپر مدير سايت
سرپرست انجمن صندلی داغ
 
آواتار Niloofar
 
تاريخ عضويت: Oct 2013
محل سكونت: تهران
سن: 29
اسم واقعی: نیلوفر
پست ها: 51,199
تشكرها (از ديگران): 17,982
تشكر شده 16,728 بار در 8,901 پست
چوق (ثروتمند شماره 6): 16,286,129
پاداش داده شده 1,946 مرتبه
تاکنون 74 مرتبه با چوق تشکر کرده
تشکر شده با چوق 514 مرتبه
فعاليت Longevity
0/20 11/20
Today پست ها
ssss51199

ويترين جوايز


عکسهای خریداری شده
استقلال تهران خرس کوچولو گیلاس
گوجه سبز انار ساوه پرشین سون گوجه سبز
پيش فرض تارتِ «تار و پودی» با گلابی

پیروک گلابی تقریبا نوعی تارت است که درون آن از کمپوت گلابی استفاده شده است. در این مطلب هم طرز تهیه خمیر تارت و هم طرز تهیه کمپوت گلابی را به شما آموزش می دهیم.



مواد لازم:

  • کره: 100 گرم
  • تخم‌مرغ: 2 عدد
  • آرد سفید: 2 و 4/1 پیمانه
  • پودر شکر: 4/1 پیمانه
  • گلابی: 5 عدد
  • کشمش: 3 قاشق سوپخوری
  • بادام پودر شده: 4/1 پیمانه
  • آب سرد: 8/1 پیمانه
  • بیکینگ‌پودر: 1 و 2/1 قاشق چایخوری
  • گردوی نگینی خرد شده: 8/1 پیمانه

مواد زرینه:

  • زرده تخم‌مرغ: 1 عدد
  • شیر: 1 قاشق سوپخوری
  • زعفران آب زده: 1 قاشق چایخوری
  • کنجد: به میزان لازم

روش تهیه:

1. کره، آرد سفید، بیکینگ‌پودر، پودر شکر و بادام پودرشده را با هم مخلوط کنید تا کاملا یکدست و حالت خرده نان پیدا کند.

2. سپس تخم‌مرغ‌ها و آب سرد را اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر درست شود. سپس خمیر را به مدت 30 دقیقه در یخچال بگذارید.بعد از آن دو سوم خمیر را درون قالب تارت پهن کنید.

3. از مخلوط کمپوت گلابی، کشمش و گردوی خرد شده بریزید.سپس از باقیمانده خمیر، نوار و رشته‌های باریک درست کنید و به صورت تار و پود و حالت چهارخانه کنار هم قرار دهید. می‌توانید یک رشته هم دور قالب قرار دهید و از مواد زرینه روی آن بمالید و کنجد بپاشید.

طرز تهیه زرینه:

زرده تخم مرغ، شیر و زعفران را با هم مخلوط کنید و با چنگال بزنید تا یکدست شود.

کمپوت گلابی:

1. گلابی‌ها را پوست کنده، رنده کنید و همراه دارچین و کره روی حرارت به مدت 4 الی 5 دقیقه تفت دهید تا گلابی‌ها کمی نرم شود. سپس بین پیروک قرار دهید.

2. درصورت دلخواه می‌توانید یک قاشق سوپخوری شکر قهوه‌ای به گلابی‌ها اضافه کنید.

3. پیروک آماده شده را به مدت 45 دقیقه در فر 180 درجه سانتی‌گراد بگذارید، سپس از فر خارج کنید و به مدت 1 ساعت در محیط قرار دهید و بعد از 5 ساعت قرار دادن در یخچال به اندازه دلخواه برش بزنید.

4. پیروک گلابی را می‌توانید درون ظرف دردار به مدت یک هفته نگهداری کنید.


ثبت نام و کسب امتیاز
__________________
╚════ ೋღ❤ღೋ ════╝
دعا میڪنم زیر این سقف بلند
روے دامان زمیــن
هر ڪجا خستہ و پرغصه شدے
دستــے از غیب به دادت برسد
و چــہ زیباست
ڪه آن دست ، “خدا” باشد و بس…
╚════ ೋღ❤ღೋ ════╝
Niloofar آفلاین است   پاسخ به نقل قول چوق/پاداش
پاسخ

به اشتراک بگذارید

برچسب ها
«تار, گلابی, پودی», تارتِ


كاربران در حال ديدن تاپیک: 1 (0 عضو و 1 مهمان)
 
ابزارهای موضوع جستجو این تاپیک
جستجو این تاپیک:

جستجوی پیشرفته
حالت نمایش

مجوزهای ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدید ارسال کنید
شما نمیتوانید به پست ها پاسخ دهید
شما نمیتوانید فایل پیوست ضمیمه کنید
شما نمیتوانید ارسال های خود را ویرایش کنید

BB code : فعال
شکلکها : فعال
[IMG] : فعال
HTML : غیر فعال
Trackbacks are فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال

خط مشی بانک مرکزی
جهت ارسال تاپیک جدید: 100 چوق
جهت ارسال پست: 50 چوق
به ازای هر کارکتر در پست : 1 چوق


زمان محلی شما با تنظیم GMT +3 هم اکنون 10:35 AM میباشد.

Powered by vBulletin .
Copyright © 2020 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.