صفحه اصلی - فروم پرشین سون

بازگشت   PersianSeven Forums > موضوعات عمومی | PersianSeven General > آشپزخونه پرشين
پورتال پرشين راهنمایی جــوایز IShop وبلاگ پرشین تماس با ما


ارسال مبحث جدید  پاسخ
 
LinkBack ابزارهای موضوع جستجو این تاپیک حالت نمایش
قدیمی 11-25-2015   #1 (لينک اين پست)
سوپر مدير سايت
سرپرست انجمن صندلی داغ
 
آواتار Niloofar
 
تاريخ عضويت: Oct 2013
محل سكونت: تهران
سن: 29
اسم واقعی: نیلوفر
پست ها: 50,798
تشكرها (از ديگران): 17,829
تشكر شده 16,624 بار در 8,823 پست
چوق (ثروتمند شماره 6): 15,820,680
پاداش داده شده 1,898 مرتبه
تاکنون 70 مرتبه با چوق تشکر کرده
تشکر شده با چوق 508 مرتبه
فعاليت Longevity
1/20 9/20
Today پست ها
ssss50798

ويترين جوايز


عکسهای خریداری شده
استقلال تهران خرس کوچولو گیلاس
گوجه سبز انار ساوه پرشین سون گوجه سبز
پيش فرض نان شکم پُر

بیایید یکبار هم برای صبحانه وقت بگذاریم و یک وعده درست و حسابی آماده کنیم. فکر کنید مهمانان ویژه ای دارید که شب را در خانه شما گذرانده اند و باید برایشان صبحانه آماده کنید. برای شما دستور فوق العاده ای داریم.

مواد اولیه:

  • خامه (رقیق شده با شیر) 1 سوم لیوان
  • پنیر (رنده شده (چدار،پارمزان،پیتزا یا موزارلا)) 1 لیوان
  • سوسیس 1 کیلو
  • پیازچه 2 عدد
  • پودر سیر 1 قاشق مرباخوری
  • پودر موسیر 1قاشق مرباخوری
  • نمک 1 چهارم قاشق چایخوری
  • فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری
  • پودر پیاز 1 قاشق مرباخوری
  • نان همبرگر (کوچک) 12 عدد
  • تخم مرغ 5 عدد



طرز تهیه:

1- ابتدا فر را با دمای 180درجه سانتی گراد روشن کنید تا داغ شود.سوسیس ها را ریز رنده کنید .پیازچه را نیز ریز خرد کنید.تابه ای مناسب آماده کرده و داخل آن کمی کره را آب کنید و سوسیس را به خوبی سرخ کنید.



2- پیازچه را نیز به سوسیس اضافه کرده و به خوبی تفت دهید تا کاملا معطر شود.حال همه ادویه ها را به سوسیس اضافه کنید و شعله را خاموش کنید تا کاملا سرد شود.

3- تخم مرغ ها را با خامه رقیق شده با شیر مخلوط کرده و با همزن به خوبی بزنید تا یکدست شوند.



4- حال این محلول را به سوسیس کاملا سرد شده اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.حال پنیر را نیز رنده کرده و به مواد اضافه کنید.(مواد باید کاملا سرد باشد)



5- نانها را داخل سینی چرب شده فر بچینید و با دستگاه اسکوپ یا قاشق داخل آن را کمی خالی کنید(باید دیواره ها کمی ضخیم باقی بماند تا مواد به بیرون نشت نکند) سپس داخل آنها را از مواد پر کنید.







6- حال نانها را داخل فر داغ قرار داده و 15 تا 20دقیقه اجازه دهید کاملا بپزند.



نکات:


1) بهتر است مقدار خیلی کمی از نان را خارج کرده و بقیه فضا را با فشار دادن انگشت و فشرده کردن خمیر ایجاد کنید.

2) بهتر است مواد بعد از آماده شدن داخل ظرف در دار به مدت 1ساعت در یخچال بمانند تا کاملا منسجم شوند.

3) سعی کنید خامه را خیلی رقیق نکنید چون ممکن است مواد از داخل نان نشت کنند.

4) میتوانید روی نانها هم مقداری پنیر پیتزا بریزید تا خوشمزه تر شود.

5) اضافه کردن مقداری آویشن روی نان در 5دقیقه انتهایی پخت آن را خوشمزه تر میکند.


این مطلب توسط ♠ SIMA ♠ لایک شده است
ثبت نام و کسب امتیاز
__________________



╚════ ೋღ❤ღೋ ════╝
" دوستت دارم " را

من دلاویز ترین شعر جهان یافته ام

╚════ ೋღ❤ღೋ ════╝

Niloofar آفلاین است   پاسخ به نقل قول چوق/پاداش
کاربر زير از Niloofar بخاطر پست مفیدش تشکر کرده است
♠ SIMA ♠ (11-26-2015)
پاسخ

به اشتراک بگذارید

برچسب ها
نان, پُر, شکم


كاربران در حال ديدن تاپیک: 1 (0 عضو و 1 مهمان)
 
ابزارهای موضوع جستجو این تاپیک
جستجو این تاپیک:

جستجوی پیشرفته
حالت نمایش

مجوزهای ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدید ارسال کنید
شما نمیتوانید به پست ها پاسخ دهید
شما نمیتوانید فایل پیوست ضمیمه کنید
شما نمیتوانید ارسال های خود را ویرایش کنید

BB code : فعال
شکلکها : فعال
[IMG] : فعال
HTML : غیر فعال
Trackbacks are فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال

خط مشی بانک مرکزی
جهت ارسال تاپیک جدید: 100 چوق
جهت ارسال پست: 50 چوق
به ازای هر کارکتر در پست : 1 چوق


زمان محلی شما با تنظیم GMT +3.5 هم اکنون 08:40 PM میباشد.

Powered by vBulletin .
Copyright © 2018 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.