صفحه اصلی - فروم پرشین سون

بازگشت   PersianSeven Forums > موضوعات عمومی | PersianSeven General > آشپزخونه پرشين > خواص خوراکیها
پورتال پرشين راهنمایی جــوایز IShop وبلاگ پرشین تماس با ما


ارسال مبحث جدید  پاسخ
 
LinkBack ابزارهای موضوع جستجو این تاپیک حالت نمایش
قدیمی 11-19-2015   #1 (لينک اين پست)
معاونت سایت
 
آواتار فرنوش
 
تاريخ عضويت: Oct 2013
محل سكونت: اصفهان
سن: 22
اسم واقعی: یلدا
پست ها: 48,261
تشكرها (از ديگران): 24,778
تشكر شده 18,955 بار در 11,248 پست
چوق (ثروتمند شماره 3): 32,092,825
پاداش داده شده 1,530 مرتبه
تاکنون 1,172 مرتبه با چوق تشکر کرده
تشکر شده با چوق 593 مرتبه
فعاليت Longevity
4/20 9/20
Today پست ها
ssss48261

ويترين جوايز


عکسهای خریداری شده
پرسپولیس تهران چلسی پرسپولیس تهران
New.s خواص خواندنی بادمجان

نویسنده:صدف کوه‌کن





گیاه ارغوانی
بادمجان گیاهی یک ساله با برگ‌های بیضی شکل و متعلق به خانواده سیب‌زمینی است و از زمان‌های بسیار قدیم در هند کشت می‌شده و از آنجا به نقاط دیگر جهان، راه یافته است.
چین از قرن نهم هجری شروع به کشت و زرع آن کرد. تجار انگلیسی این گیاه را در قرن هفدهم میلادی از گینه به انگلستان برده و آن را کدوی گینه‌ای نامیدند. در ایران نیز مرغوب‌ترین نوع آن را به کاشان نسبت می‌دهند.
بادمجان بسیار خنک کننده و مدر است و تحریکات عصبی را کاهش می‌دهد. این گیاه دارای کالری پایین است و ویتامین‌های گروه A ,B و C و مواد معدنی مختلف از جمله کلسیم، فسفر، گوگرد، منیزیم، پتاسیم و آهن دارد. به دلیل کم کالری بودن این گیاه به شکل بخارپز، ماده غذایی مناسبی برای کسانی است که قصد کاهش وزن دارند.
این گیاه حاوی فیبر بالایی است، از این رو برای درمان یبوست نافع است و به دلیل دارا بودن ویتامین‌ها و مواد معدنی به علاوه فیبر برای مبتلایان به فشار خون بالا نیز سودمند است (به شرطی که سرخ نشود).
برخی از مواد غذایی می‌توانند ساخت آنزیم‌هایی را تحریک کنند که با عامل سرطان‌زا مقابله می‌کند و بنابراین خواص ضد سرطانی دارند که بادمجان یکی از آن مواد غذایی به شمار می‌آید و دارای خواص آنتی‌اکسیدانی است.
بادمجان باید کاملاً رسیده مصرف شود، چرا که نارس آن دارای ماده‌ای سمی است و در کسانی که از آسم رنج می‌برند، تحریک کننده به شمار می‌آید. تحقیقات جدید نشانگر آن است که بادمجان دارای ماده‌ای ضد تشنج است و در درمان صرع اثر بسیار خوبی دارد. مصرف بادمجان را به افرادی که از مشکلات گوارشی رنج می‌برند، توصیه نمی‌کنیم، همچنین به علت دارا بودن ماده‌ای سمی به نام سولانین برای افرادی که حساسیت دارند، مناسب نیست. این افراد به خصوص به نمونه‌های تخم‌دار بادمجان حساسیت داشته و بلافاصله بعد از خوردن آن، دچار چشم درد شده یا پوست بدنشان خارش پیدا می‌کند و در مواردی مبتلا به کهیر می‌شوند.
از بادمجان خوراک‌های مطبوع و مختلف وهمچنین خورش‌های رنگارنگی تهیه می‌کنند. در برخی ازموارد می‌توان بادمجان را بر روی آتش گرفت تا پوست آن به راحتی جدا شود و با اضافه کردن پیاز، روغن زیتون و اندکی سبزی معطر نظیر نعناع علاوه بر افزودن به مواد مغذی آن خوراک خوشمزه‌ای به دست آورد.
منبع مقاله :
کوه‌کن، صدف، (1393)، میوه درمانی، تهران: همشهری، چاپ سوم


ثبت نام و کسب امتیاز
__________________
صبح زود جارچی راه می افتاد و بیخود فریاد می کشید مزد آن گرفت جان برادر که کار کرد!
اما کسی که مزد نمی گرفت کسی بود که کار کرده بود.

صادق هدایت
فرنوش آفلاین است   پاسخ به نقل قول چوق/پاداش
پاسخ

به اشتراک بگذارید

برچسب ها
بادمجان, خواندنی, خواص


كاربران در حال ديدن تاپیک: 1 (0 عضو و 1 مهمان)
 
ابزارهای موضوع جستجو این تاپیک
جستجو این تاپیک:

جستجوی پیشرفته
حالت نمایش

مجوزهای ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدید ارسال کنید
شما نمیتوانید به پست ها پاسخ دهید
شما نمیتوانید فایل پیوست ضمیمه کنید
شما نمیتوانید ارسال های خود را ویرایش کنید

BB code : فعال
شکلکها : فعال
[IMG] : فعال
HTML : غیر فعال
Trackbacks are فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال

خط مشی بانک مرکزی
جهت ارسال تاپیک جدید: 100 چوق
جهت ارسال پست: 50 چوق
به ازای هر کارکتر در پست : 1 چوق


زمان محلی شما با تنظیم GMT +3.5 هم اکنون 04:41 AM میباشد.

Powered by vBulletin .
Copyright © 2018 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.