صفحه اصلی - فروم پرشین سون

بازگشت   PersianSeven Forums > موضوعات عمومی | PersianSeven General > آشپزخونه پرشين > تهیه انواع نان
پورتال پرشين راهنمایی جــوایز IShop وبلاگ پرشین تماس با ما


ارسال مبحث جدید  پاسخ
 
LinkBack ابزارهای موضوع جستجو این تاپیک حالت نمایش
قدیمی 11-07-2015   #1 (لينک اين پست)
سوپر مدير سايت
سرپرست انجمن صندلی داغ
 
آواتار Niloofar
 
تاريخ عضويت: Oct 2013
محل سكونت: تهران
سن: 29
اسم واقعی: نیلوفر
پست ها: 51,112
تشكرها (از ديگران): 17,969
تشكر شده 16,706 بار در 8,883 پست
چوق (ثروتمند شماره 6): 16,117,061
پاداش داده شده 1,936 مرتبه
تاکنون 74 مرتبه با چوق تشکر کرده
تشکر شده با چوق 513 مرتبه
فعاليت Longevity
4/20 10/20
Today پست ها
ssss51112

ويترين جوايز


عکسهای خریداری شده
استقلال تهران خرس کوچولو گیلاس
گوجه سبز انار ساوه پرشین سون گوجه سبز
پيش فرض نان پسته زنجبیلیِ

داشتن نان هایی با عطر و طعم متفاوت و خوشمزه در برنامه غذایی روزانه باعث می شود حس تازگی و تفاوت را احساس کنیم. یکی از این نان های هیجان انگیز، نان پسنه زنجبیلی است.



مواد لازم

  • 250 گرم آرد
  • 2 /1 ق چ مخمر
  • 2 /1 پیمانه شیر
  • 40 گرم کره
  • 50 گرم شکر
  • 1 عد د تخم‌مرغ کوچک
  • 4 /1 ق چ وانیل
  • 1 ق س زنجبیل رند ه شد ه
  • 3 /1 پیمانه مغز پسته
  • 1 عد د زرد ه تخم مرغ برای رومال

طرز تهیه:

1. در یک ظرف مناسب مخمر را با شیر و یک قاشق چایخوری شکر مخلوط کنید، سپس آن را کنار بگذارید تا حجمش دو برابر شود یا به‌اصطلاح عمل بیاید.

2. در یک کاسه بزرگ بقیه مواد به‌جز آرد را بریزید و با لیسک آن‌قدر هم بزنید تا مواد کاملا باهم مخلوط شده و مایه یکدست شود. حالا مخمر عمل‌آمده را اضافه کرده و هم بزنید.

3. در انتها آرد را کم‌کم به مواد اضافه کنید تا خمیر یکدست و منسجمی به دست آید. روی کاسه را بپوشانید و به خمیر به مدت 45 تا 60 دقیقه استراحت دهید.

4. ده دقیقه قبل از آنکه خمیر را داخل فر قرار دهید، فر را با دمای180 درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود. خمیر را داخل قالب مربع 20 سانتی یا قالب گرد 23 سانتی که از قبل کمی آن را چرب کرده‌اید بریزید. حالا باید مغز پسته را روی مواد داخل قالب بریزید. روی قالب را بپوشانید و مجددا به مدت 15 دقیقه به خمیر استراحت دهید.

5. روی خمیر را با زرده تخم‌مرغ رومال کنید، سپس قالب را به مدت20 تا 30 دقیقه داخل فر قرار دهید. بعد از پخت و خنک شدن کامل، آن را از قالب جدا کرده، سرو کنید.

فوت و فن

دقت کنید که برای تهیه نان حتما باید دوبار به خمیر استراحت بدهید.


ثبت نام و کسب امتیاز
__________________
╚════ ೋღ❤ღೋ ════╝
دعا میڪنم زیر این سقف بلند
روے دامان زمیــن
هر ڪجا خستہ و پرغصه شدے
دستــے از غیب به دادت برسد
و چــہ زیباست
ڪه آن دست ، “خدا” باشد و بس…
╚════ ೋღ❤ღೋ ════╝
Niloofar آفلاین است   پاسخ به نقل قول چوق/پاداش
پاسخ

به اشتراک بگذارید

برچسب ها
نان, پسته, زنجبیلیِ


كاربران در حال ديدن تاپیک: 1 (0 عضو و 1 مهمان)
 
ابزارهای موضوع جستجو این تاپیک
جستجو این تاپیک:

جستجوی پیشرفته
حالت نمایش

مجوزهای ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدید ارسال کنید
شما نمیتوانید به پست ها پاسخ دهید
شما نمیتوانید فایل پیوست ضمیمه کنید
شما نمیتوانید ارسال های خود را ویرایش کنید

BB code : فعال
شکلکها : فعال
[IMG] : فعال
HTML : غیر فعال
Trackbacks are فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال

خط مشی بانک مرکزی
جهت ارسال تاپیک جدید: 100 چوق
جهت ارسال پست: 50 چوق
به ازای هر کارکتر در پست : 1 چوق


زمان محلی شما با تنظیم GMT +3 هم اکنون 12:41 PM میباشد.

Powered by vBulletin .
Copyright © 2019 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.