صفحه اصلی - فروم پرشین سون

بازگشت   PersianSeven Forums > موضوعات عمومی | PersianSeven General > آشپزخونه پرشين > آموزش انواع غذاها > انواع غذا با مرغ و گوشت
پورتال پرشين راهنمایی جــوایز IShop وبلاگ پرشین تماس با ما


ارسال مبحث جدید  پاسخ
 
LinkBack ابزارهای موضوع جستجو این تاپیک حالت نمایش
قدیمی 11-07-2015   #1 (لينک اين پست)
سوپر مدير سايت
سرپرست انجمن صندلی داغ
 
آواتار Niloofar
 
تاريخ عضويت: Oct 2013
محل سكونت: تهران
سن: 29
اسم واقعی: نیلوفر
پست ها: 51,151
تشكرها (از ديگران): 17,972
تشكر شده 16,712 بار در 8,889 پست
چوق (ثروتمند شماره 6): 16,183,076
پاداش داده شده 1,942 مرتبه
تاکنون 74 مرتبه با چوق تشکر کرده
تشکر شده با چوق 513 مرتبه
فعاليت Longevity
2/20 10/20
Today پست ها
ssss51151

ويترين جوايز


عکسهای خریداری شده
استقلال تهران خرس کوچولو گیلاس
گوجه سبز انار ساوه پرشین سون گوجه سبز
پيش فرض آبگوشت گردن شترمرغ و سیب

آبگوشت یکی از غذاهای خیلی قدیمی ما ایرانی هاست. با توجه به ذوق و سلیقه خانم های ایرانی، آبگوشت هم مانند سایر غذاها دچار تغییر و تحول شد و شکل های جدیدی از آن وارد سفره ها شد. آبگوشت گردن شترمرغ یکی از آن متنوع هاست.




مواد لازم براي 2 نفر

  • 400 گرم گردن شترمرغ
  • 2 ق س گندم بدون پوست (2 ساعت خیس شود)
  • 2 عدد سیب‌درختی متوسط
  • 2 عدد سیب‌زمینی متوسط
  • 2 /1 پیمانه نخود و لوبیا (2 ساعت خیس شود)
  • 2 ق س رب گوجه‌فرنگی
  • 1 عدد پیاز متوسط
  • 2 عدد لیموعمانی
  • به میزان لازم نمک ، فلفل و زردچوبه

طرز تهیه:

1. گندم را بعدازآنکه شستید، از 2 ساعت قبل خیس کنید. نخود و لوبیا را هم بعد از شست‌وشو به مدت 2 ساعت خیس کنید.

2. گردن یا ماهیچه را خوب تمیز کرده ، بشویید، سپس آن را همراه با پیاز خرد شده و کمی زردچوبه داخل یک قابلمه بگذارید. مقدار مناسب آب هم بریزید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا گوشت گردن یا ماهیچه بپزد.

3. در این میان در یک قابلمه دیگر گندم بدون پوست را همراه با نخود و لوبیا با مقداری آب روی حرارت قرار دهید تا کاملاً بپزند. وقتی کاملاً پختند، آنها را به گوشت اضافه کنید.

4. وقتی گوشت کاملاً پخت، رب گوجه‌فرنگی را اضافه کنید. سیب‌زمینی‌ها را هم که پوست گرفته‌اید به آبگوشت اضافه کنید. در این مرحله نمک و فلفل هم به غذا بزنید.

5. لیموعمانی را سوراخ کنید و به مدت 20 دقیقه داخل آب گرم خیس کنید، سپس آن را آبکشی کرده ، داخل غذا بریزید.

6. 20 دقیقه قبل از آنکه آبگوشت آماده شود، سیب‌ها را که پوست گرفته‌اید به آن اضافه کنید و صبر کنید تا آبگوشت خوب جا بیفتد، سپس آن را سرو کنید.

يه جور ديگه

این آبگوشت فاقد چربی است. اگر دوست دارید کمی چرب شود 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون به آن اضافه کنید.


ثبت نام و کسب امتیاز
__________________
╚════ ೋღ❤ღೋ ════╝
دعا میڪنم زیر این سقف بلند
روے دامان زمیــن
هر ڪجا خستہ و پرغصه شدے
دستــے از غیب به دادت برسد
و چــہ زیباست
ڪه آن دست ، “خدا” باشد و بس…
╚════ ೋღ❤ღೋ ════╝
Niloofar آفلاین است   پاسخ به نقل قول چوق/پاداش
پاسخ

به اشتراک بگذارید

برچسب ها
گردن, آبگوشت, سیب, شترمرغ


كاربران در حال ديدن تاپیک: 1 (0 عضو و 1 مهمان)
 
ابزارهای موضوع جستجو این تاپیک
جستجو این تاپیک:

جستجوی پیشرفته
حالت نمایش

مجوزهای ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدید ارسال کنید
شما نمیتوانید به پست ها پاسخ دهید
شما نمیتوانید فایل پیوست ضمیمه کنید
شما نمیتوانید ارسال های خود را ویرایش کنید

BB code : فعال
شکلکها : فعال
[IMG] : فعال
HTML : غیر فعال
Trackbacks are فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال

خط مشی بانک مرکزی
جهت ارسال تاپیک جدید: 100 چوق
جهت ارسال پست: 50 چوق
به ازای هر کارکتر در پست : 1 چوق


زمان محلی شما با تنظیم GMT +3 هم اکنون 11:36 PM میباشد.

Powered by vBulletin .
Copyright © 2019 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.