صفحه اصلی - فروم پرشین سون

بازگشت   PersianSeven Forums > موضوعات عمومی | PersianSeven General > آشپزخونه پرشين > تهیه انواع نان
پورتال پرشين راهنمایی جــوایز IShop وبلاگ پرشین تماس با ما


ارسال مبحث جدید  پاسخ
 
LinkBack ابزارهای موضوع جستجو این تاپیک حالت نمایش
قدیمی 08-15-2015   #1 (لينک اين پست)
سوپر مدير سايت
سرپرست انجمن صندلی داغ
 
آواتار Niloofar
 
تاريخ عضويت: Oct 2013
محل سكونت: تهران
سن: 29
اسم واقعی: نیلوفر
پست ها: 51,199
تشكرها (از ديگران): 17,982
تشكر شده 16,723 بار در 8,897 پست
چوق (ثروتمند شماره 6): 16,286,129
پاداش داده شده 1,946 مرتبه
تاکنون 74 مرتبه با چوق تشکر کرده
تشکر شده با چوق 514 مرتبه
فعاليت Longevity
0/20 10/20
Today پست ها
ssss51199

ويترين جوايز


عکسهای خریداری شده
استقلال تهران خرس کوچولو گیلاس
گوجه سبز انار ساوه پرشین سون گوجه سبز
پيش فرض بروتچن مغزدار

نان فانتزي‌فروشي‌ها انواع و اقسام نان‌ها را با شكل‌ها و مغزهاي مختلف عرضه مي‌كنند؛ ولي ناني كه در خانه بدون استفاده از جوش‌شيرين و افزودني‌هاي مضر درست شود مي‌تواند ميان‌وعده خوبي براي بچه‌ها باشد. به علاوه اين نان، دو مزيت اصلي دارد؛ يكي اينكه پر از مغزهاي پرخاصيت است و دوم آنكه براي شيرين كردن آن از عسل استفاده شده است.



مواد لازم براي نان

  • 1 ق‌س سرصاف مايه خمير
  • 3/1 ق‌چ نمك
  • 1 عدد تخم‌مرغ
  • 25 گرم كره
  • 1 ق‌م سرصاف شكر
  • 2/1ق‌چ بهبوددهنده
  • 300 گرم آرد سفيد
  • 4 /1 پيمانه آب ولرم
  • 2 /1پيمانه شير ولرم
  • 3 ق‌س عسل
  • 3 /1 ق‌چ وانيل
  • چیپس خرما، مغز‌ها و کشمش به میزان دلخواه

روش تهیه :

1. در يك كاسه مناسب، آب ولرم و نمك، شكر و مايه خمير را بريزيد و با هم مخلوط كنيد. در ظرف را ببنديد و 10 دقيقه كنار بگذاريد تا مخلوط تبديل به مايه‌اي كف‌دار شود. در اين صورت مي‌گويند مايه خمير عمل كرده است.

2. در ظرف ديگري شير ولرم، كره، عسل، تخم‌مرغ و وانيل را مخلوط كنيد. بعد از اينكه خوب مواد در شير حل شدند، مايه خميرآماده را به آن اضافه كنيد و هم بزنيد. چيپس خرما،مغزها و كشمش را هم بيفزاييد. بهبود دهنده را با آرد مخلوط كرده و آنها را كم‌كم اضافه كنيد. حالا نوبت مخلوط كردن مواد با دست است.
نكته: آرد را كم‌كم به مايه بيفزاييد و ورز دهيدتا موقعي كه به دست نچسبد. اگر بيشتر از اين آرد بريزيد، نان سفت مي‌شود.

3. خميري را كه خوب ورز داده‌ايد در ظرف گذاشته و رويش را بپوشانيد. حالا ظرف را در یک جاي گرم و تاريك به مدت 45 دقيقه تا يك ساعت بگذاريد تا به اصطلاح خمير استراحت كرده، حجمش دو برابر شود.

4. خمير پف‌كرده را از ظرف بيرون آورده و روي سطحي آرد پاشيده شده قرار دهيد. خمير را به چند قسمت تقسيم كرده و هر كدام را به شكل دلخواه درآوريد؛ به عنوان مثال در اينجا خميرها به شكل گلوله‌اي (بروتچن) درآمده است.

5. براي اينكه رويه نان خوشرنگ شود، يك زرده تخم‌مرغ زده شده را با قلم‌موي آشپزي روي نان‌ها بماليد و كمي كنجد بريزيد. سيني فر را كمي آرد بپاشيد و نان‌ها را روي آن بگذاريد. فر را با حرارت 230 درجه سانتي‌گراد روشن كنيد تا گرم شود.سيني محتوي نان‌ها را در فر بگذاريد تا به مدت نيم ساعت بپزند.


ثبت نام و کسب امتیاز
__________________
╚════ ೋღ❤ღೋ ════╝
دعا میڪنم زیر این سقف بلند
روے دامان زمیــن
هر ڪجا خستہ و پرغصه شدے
دستــے از غیب به دادت برسد
و چــہ زیباست
ڪه آن دست ، “خدا” باشد و بس…
╚════ ೋღ❤ღೋ ════╝
Niloofar آفلاین است   پاسخ به نقل قول چوق/پاداش
پاسخ

به اشتراک بگذارید

برچسب ها
مغزدار, بروتچن


كاربران در حال ديدن تاپیک: 1 (0 عضو و 1 مهمان)
 
ابزارهای موضوع جستجو این تاپیک
جستجو این تاپیک:

جستجوی پیشرفته
حالت نمایش

مجوزهای ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدید ارسال کنید
شما نمیتوانید به پست ها پاسخ دهید
شما نمیتوانید فایل پیوست ضمیمه کنید
شما نمیتوانید ارسال های خود را ویرایش کنید

BB code : فعال
شکلکها : فعال
[IMG] : فعال
HTML : غیر فعال
Trackbacks are فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال

خط مشی بانک مرکزی
جهت ارسال تاپیک جدید: 100 چوق
جهت ارسال پست: 50 چوق
به ازای هر کارکتر در پست : 1 چوق


زمان محلی شما با تنظیم GMT +3 هم اکنون 12:58 PM میباشد.

Powered by vBulletin .
Copyright © 2019 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.