صفحه اصلی - فروم پرشین سون

بازگشت   PersianSeven Forums > موضوعات عمومی | PersianSeven General > آشپزخونه پرشين > خواص خوراکیها
پورتال پرشين راهنمایی جــوایز IShop وبلاگ پرشین تماس با ما


ارسال مبحث جدید  پاسخ
 
LinkBack ابزارهای موضوع جستجو این تاپیک حالت نمایش
قدیمی 06-24-2015   #1 (لينک اين پست)
سوپر مدير سايت
سرپرست انجمن صندلی داغ
 
آواتار Niloofar
 
تاريخ عضويت: Oct 2013
محل سكونت: تهران
سن: 29
اسم واقعی: نیلوفر
پست ها: 50,758
تشكرها (از ديگران): 17,763
تشكر شده 16,590 بار در 8,799 پست
چوق (ثروتمند شماره 6): 15,771,639
پاداش داده شده 1,890 مرتبه
تاکنون 69 مرتبه با چوق تشکر کرده
تشکر شده با چوق 506 مرتبه
فعاليت Longevity
3/20 9/20
Today پست ها
ssss50758

ويترين جوايز


عکسهای خریداری شده
استقلال تهران خرس کوچولو گیلاس
گوجه سبز انار ساوه پرشین سون گوجه سبز
پيش فرض خواص هسته زردآلو




دانشمندان با مطالعه هسته زردآلو دریافتند که هسته این میوه حاوی عناصر شیمیایی می باشد که خاصیت ضد سرطانی به هسته این میوه می دهد





دانشمندان با مطالعه هسته زردآلو دریافتند که هسته این میوه حاوی عناصر شیمیایی می باشد که خاصیت ضد سرطانی به هسته این میوه می دهد.
هسته زردآلو حاوی مغزی بادام مانند است و توسط پوسته ای سخت احاطه شده، که مغز آن حاوی ماده ای به نام لتريل‌ می باشد که اميگدالين‌ یا ویتامین B17 نیز نامیده می شود.

این ماده(لتریل) تمایل زیادی به از بین بردن سلول های سرطانی دارد، در حالیکه در همان لحظه سلول های سالم را به حال خود رها می کند و نزدیک آنها نمی شود.

لتریل ، به نظر ماده ی موثری می آید، چرا که از چهار مولکول مجزا ساخته شده است. 2 عدد گلوکز، یک عدد سیانید و یک عدد بنزآلدهید.
سیانید و بنزآلدهید هر دو سمی هستند ولی بخاطر اینکه به صورت غیر زیستی با یکدیگر هم بست شده اند هیچ خطری برای سلول های بدن نخواهند داشت.

زمانی که لتریل با سلول های سرطانی مواجه می شود همه چیز متفاوت خواهد بود.از آنجاییکه سلول های سرطانی شامل آنزیمی به نام بتا گلوکوزیداز هستند که اجزا مولکول های لتریل را از هم جدا میکند، عناصر سمی لتریل در مواجه با بتاگلوکوزیدار تبدیل به سیانید و بنزآلدهید می شود که این مواد شیمیایی سمی یک راست به سمت کشتن سلول های سرطانی می روند و هیچ تاثیری بر سلول های سالم بدن نخواهند داشت.

بد نیست خاطر نشان کنیم که مصرف بیش از اندازه هسته زردآلو می تواند منجر به مسمومیت و حتی بعضی اوقات مرگ شود پس در مصرف هسته زردآلو زیاده روی نکنید.


ثبت نام و کسب امتیاز
__________________



╚════ ೋღ❤ღೋ ════╝
" دوستت دارم " را

من دلاویز ترین شعر جهان یافته ام

╚════ ೋღ❤ღೋ ════╝

Niloofar آفلاین است   پاسخ به نقل قول چوق/پاداش
پاسخ

به اشتراک بگذارید

برچسب ها
هسته, خواص, زردآلو


كاربران در حال ديدن تاپیک: 1 (0 عضو و 1 مهمان)
 
ابزارهای موضوع جستجو این تاپیک
جستجو این تاپیک:

جستجوی پیشرفته
حالت نمایش

مجوزهای ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدید ارسال کنید
شما نمیتوانید به پست ها پاسخ دهید
شما نمیتوانید فایل پیوست ضمیمه کنید
شما نمیتوانید ارسال های خود را ویرایش کنید

BB code : فعال
شکلکها : فعال
[IMG] : فعال
HTML : غیر فعال
Trackbacks are فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال

خط مشی بانک مرکزی
جهت ارسال تاپیک جدید: 100 چوق
جهت ارسال پست: 50 چوق
به ازای هر کارکتر در پست : 1 چوق


زمان محلی شما با تنظیم GMT +3.5 هم اکنون 03:41 AM میباشد.

Powered by vBulletin .
Copyright © 2018 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.