صفحه اصلی - فروم پرشین سون

بازگشت   PersianSeven Forums > موضوعات عمومی | PersianSeven General > آشپزخونه پرشين > آموزش انواع غذاها > انواع دسر , سالاد و ترشی
پورتال پرشين راهنمایی جــوایز IShop وبلاگ پرشین تماس با ما


ارسال مبحث جدید  پاسخ
 
LinkBack ابزارهای موضوع جستجو این تاپیک حالت نمایش
قدیمی 06-02-2015   #1 (لينک اين پست)
سوپر مدير سايت
سرپرست انجمن صندلی داغ
 
آواتار Niloofar
 
تاريخ عضويت: Oct 2013
محل سكونت: تهران
سن: 29
اسم واقعی: نیلوفر
پست ها: 51,199
تشكرها (از ديگران): 17,982
تشكر شده 16,723 بار در 8,897 پست
چوق (ثروتمند شماره 6): 16,286,129
پاداش داده شده 1,946 مرتبه
تاکنون 74 مرتبه با چوق تشکر کرده
تشکر شده با چوق 514 مرتبه
فعاليت Longevity
0/20 10/20
Today پست ها
ssss51199

ويترين جوايز


عکسهای خریداری شده
استقلال تهران خرس کوچولو گیلاس
گوجه سبز انار ساوه پرشین سون گوجه سبز
پيش فرض با پوست کدو بورانی درست کنید

مفهوم بازیافت را که می دانید. همان مبحثی که از دورریختی ها وسیله با کاربرد دیگری درست می کنند. این هم یک غذای بازیافتی است. تعجب نکنید. شما مطمئنا پوست کدو سبز را که نمی خورید. یک پیشنهاد ویژه برایتان داریم کدو ها را خوب بشویید و پوست آن ها را بعد از کندن به یک غذای دیگر خوشمزه ای برای شام تبدیل کنید. بله درست متوجه شدید منظورمان آماده کردن غذایی با پوست کدو است.



مواد لازم برای 1 نفر

  • 10 الي 15 عدد پوست كدوي سبز
  • 1 عدد پياز بزرگ
  • 5 حبه سير
  • 10 ق س سرپر ماست
  • 1 ق س سرپر رب‌گوجه فرنگي
  • روغن مقداري براي سرخ كردن
  • 3 /1 ق چ زرد چوبه
  • نمك و فلفل به ميزان لازم

طرز تهیه:

1. ابتدا پوست كدوها را با چاقوي تيز يا پوست‌كن كمي ضخيم‌تر بكنيد و به صورت قطعات ريز يك سانتي‌متري خرد كنيد. پياز را بعد از پوست كندن، شسته و به صورت خلالي خرد كنيد. حالا تابه‌اي آماده كنيد و مقداري روغن در آن بريزيد.

2. ابتدا پيازهاي خلالي‌شده را در آن تفت دهيد سپس پوست ريز‌شده كدو را همراه زردچوبه به پياز داغ اضافه كرده و به مدت يك ربع در روغن سرخ كنيد. پس از آن، نصف فنجان آب به مخلوط افزوده و در ظرف را بگذاريد تا پوست كدو خوب بپزد. البته در اين ميان 5 حبه سير را نيز پوست كنده و سپس با رنده ريز در غذا رنده كنيد.

3. بعد از 10 دقيقه، رب‌گوجه فرنگي را به مواد اضافه كنيد و در ظرف را بگذاريد و 10 دقيقه ديگر صبر كنيد تا غذا پخته شده ، به روغن بيفتد.

4. پس از طي اين مدت، 10 قاشق سوپ‌خوري ماست را به اين مخلوط اضافه كنيد. با اضافه كردن ماست، غذا شل شده و شبيه به یک سوپ نارنجي رنگ مي‌شود؛ به خصوص اگر ماست شل باشد و غلظت كافي نداشته باشد ولي نگران نباشيد؛ ابتدا نمك و فلفل مورد نياز را به غذا بيفزاييد سپس آن را به مدت 10 دقيقه روي حرارت مرتب هم بزنيد زيرا وجود ماست باعث مي‌شود كه غذا زود بسوزد. اين كار را آن قدر تكرار كنيد تا غذا غلظت بيشتري پيدا كرده و آماده شود.

نكته: به جاي پوست كدو از لوبيا سبز هم مي‌توانيد با همين روش استفاده كرد. در انتها روي آن را با گوشت چرخ كرده تزیين كنيد


ثبت نام و کسب امتیاز
__________________
╚════ ೋღ❤ღೋ ════╝
دعا میڪنم زیر این سقف بلند
روے دامان زمیــن
هر ڪجا خستہ و پرغصه شدے
دستــے از غیب به دادت برسد
و چــہ زیباست
ڪه آن دست ، “خدا” باشد و بس…
╚════ ೋღ❤ღೋ ════╝
Niloofar آفلاین است   پاسخ به نقل قول چوق/پاداش
پاسخ

به اشتراک بگذارید

برچسب ها
کنید, کدو, پوست, بورانی, درست


كاربران در حال ديدن تاپیک: 1 (0 عضو و 1 مهمان)
 
ابزارهای موضوع جستجو این تاپیک
جستجو این تاپیک:

جستجوی پیشرفته
حالت نمایش

مجوزهای ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدید ارسال کنید
شما نمیتوانید به پست ها پاسخ دهید
شما نمیتوانید فایل پیوست ضمیمه کنید
شما نمیتوانید ارسال های خود را ویرایش کنید

BB code : فعال
شکلکها : فعال
[IMG] : فعال
HTML : غیر فعال
Trackbacks are فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال

خط مشی بانک مرکزی
جهت ارسال تاپیک جدید: 100 چوق
جهت ارسال پست: 50 چوق
به ازای هر کارکتر در پست : 1 چوق


زمان محلی شما با تنظیم GMT +3 هم اکنون 04:30 PM میباشد.

Powered by vBulletin .
Copyright © 2019 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.