صفحه اصلی - فروم پرشین سون

بازگشت   PersianSeven Forums > موضوعات عمومی | PersianSeven General > آشپزخونه پرشين
پورتال پرشين راهنمایی جــوایز IShop وبلاگ پرشین تماس با ما


ارسال مبحث جدید  پاسخ
 
LinkBack ابزارهای موضوع جستجو این تاپیک حالت نمایش
قدیمی 03-04-2015   #1 (لينک اين پست)
سوپر مدير سايت
سرپرست انجمن صندلی داغ
 
آواتار Niloofar
 
تاريخ عضويت: Oct 2013
محل سكونت: تهران
سن: 29
اسم واقعی: نیلوفر
پست ها: 50,798
تشكرها (از ديگران): 17,829
تشكر شده 16,624 بار در 8,823 پست
چوق (ثروتمند شماره 6): 15,820,680
پاداش داده شده 1,898 مرتبه
تاکنون 70 مرتبه با چوق تشکر کرده
تشکر شده با چوق 508 مرتبه
فعاليت Longevity
1/20 9/20
Today پست ها
ssss50798

ويترين جوايز


عکسهای خریداری شده
استقلال تهران خرس کوچولو گیلاس
گوجه سبز انار ساوه پرشین سون گوجه سبز
پيش فرض راز و رمز کشک بادمجان + تصاویر

کشک، این خوراکی خوشمزۀ شور و کمی ترش یکی از فرآورده‌های فرعی شیر محسوب می‌شه که در روش سنتی از جوشوندن و غلیظ کردن دوغی که بعد از کره‌گیری باقی مونده و یا از ماست بدون چربی تهیه‌ش می‌کنن. کشک یه محصول صددرصد ایرانیه و بنابراین غذاهایی هم که توی پخت‎شون از کشک استفاده می‌شه معمولا از خوراکی‌های سنتی ایران محسوب می‌شن.

این بار طرز تهیۀ یکی از همین غذاهای کشک‌دار پرطرفدار و خوش‌طعم رو براتون انتخاب کردیم: «کشکِ بادمجان» که ظاهرا اوایل بیشتر توی کرمان و کاشان طبخ می‌شده اما امروز دیگه روی سفرۀ همه ایرانی‌ها دیده می‌شه.

مواد لازم:

  • بادمجان: ۴ عدد، معادل یک کیلوگرم (ترجیحا تازه و قلمی)
  • کشک: یک پیمانه
  • پیاز: یک عدد بزرگ
  • گردو: نصف پیمانه خرد شده (ریز باشه در حدی که هنوز زیر دندون بیاد)
  • نعناع خشک: یک قاشق سوپ‌خوری
  • سیر: چند حبه



اول از همه بادمجون‌ها رو پوست می‌کنیم و به صورت ورقه‌ای برش می‌زنیم. ورقه‌هایی که نه خیلی نازک باشه و نه خیلی ضخیم. روی بادمجون‌ها نمک می‌پاشیم و می‌ذاریم به مدت یک ساعت تو آبکش بمونن تا تلخی‌شون بره، بعد با آب سرد می‌شوریمشون. دوباره می‌ذاریمشون توی آبکش تا آب اضافه‌شون بره و اگر لازم بود با دستمال خشک‎شون می‌کنیم. خب؛ دیگه معطلش نمی‌کنیم و توی یه تابه کمی روغن می‌ریزیم و با شعلۀ متوسط بادمجون‌ها رو سرخ می‌کنیم. اونقدری که نرم بشه و از حالت خام در بیاد.







سرخ‎کردنشون که تموم شد، با گوشت‌کوب بادمجون‌ها رو له می‌کنیم. فقط یادتون باشه اینکار رو با گوشت‌‎کوب برقی و سایر دستگاهای مخلوط کن انجام ندین چون بادمجون زیادی خمیری می‌شه و بافتش رو از دست می‌ده.





خب حالا پیازهایی رو که به صورت درشت رنده کردیم با کمی روغن و زردچوبه تفت می‌دیم تا طلایی بشن و بعد بادمجون‌های له‎شده رو بهش اضافه می‌کنیم. در این مرحله می‌تونین گردو رو هم اضافه کنید و البته اگر دوست دارین یه مقدارشو برای تزیین نگه دارید.





حالا نوبت به اضافه‎کردن اصل ماجرا یعنی کشک می‌رسه. کشکی که البته از قبل با کمی آب رقیقش کردیم و گذاشتیم چند دقیقه‌ای بجوشه. بعد از اضافه‎کردن کشک، مایۀ کشک بادمجون رو یه خرده دیگه روی حرارت هم می‌زنیم تا خوب جا بیفته. حالا یه مقدار نعناع داغ و سیر داغ رو به کشک بادمجون اضافه می‌کنیم و یه مقدارش رو هم نگه می‌داریم برای تزیین روی غذا.





فقط حواستون باشه سیر و نعناع خیلی خیلی زود می‌سوزه و مزه‌شون تلخ می‌شه. برای داغ‎کردن نعنا فقط کافیه روغن رو توی یه تابۀ کوچیک گرم کنید و بعد از اینکه از روی حرارت برش داشتید؛ نعناع خشک رو اضافه کنید و به سرعت هم بزنید.



خب حالا کشک بادمجون رو در ظرف مناسب بریزید و با کشک و پیاز و نعنا و سیر و گردو (بعضی‌ها از گوشت چرخ‌کردۀ سرخ‌شده هم استفاده می‌کنن) روش رو تزیین کنید و با نون تازه نوش جان کنید. اگر سبزی خوردنِ تازه و ترشی لیته و دوغ هم دور و برتون بود که دیگه واقعا خوش به حالتون شده. جای همه دوستان رو خالی کنید. نوش جان.









فرنوش, مرهم به همراه النا* این مطلب را لایک کرده اند
ثبت نام و کسب امتیاز
__________________



╚════ ೋღ❤ღೋ ════╝
" دوستت دارم " را

من دلاویز ترین شعر جهان یافته ام

╚════ ೋღ❤ღೋ ════╝


1 تشکر با چوق از این پست از Niloofar به میزان 100 چوق تشکر شده است . دلیل : مرسییییییییییییی
Niloofar آفلاین است   پاسخ به نقل قول چوق/پاداش
2 کاربر از Niloofar بخاطر پست مفیدش تشکر کرده اند
فرنوش (03-05-2015), النا* (03-04-2015)
قدیمی 03-04-2015   #2 (لينک اين پست)
خدایا ..تنهام نذار
 
آواتار النا*
 
تاريخ عضويت: Nov 2013
محل سكونت: ....کرج.
سن: 27
اسم واقعی: ...
پست ها: 2,659
تشكرها (از ديگران): 11,660
تشكر شده 4,843 بار در 1,943 پست
چوق (ثروتمند شماره 20): 2,433,016
پاداش داده شده 134 مرتبه
تاکنون 179 مرتبه با چوق تشکر کرده
تشکر شده با چوق 141 مرتبه
فعاليت Longevity
1/20 9/20
Today پست ها
sssss2659

عکسهای خریداری شده
حامد بهداد
آلبومهای مندوستان من گروههای من درباره من تقویم علایق من
پيش فرض

...به به چه خوشششششششششششششش مزه ....مرسی


Niloofar و فرنوش این مطلب را لایک کرده اند
النا* آفلاین است   پاسخ به نقل قول چوق/پاداش
2 کاربر از النا* بخاطر پست مفیدش تشکر کرده اند
Niloofar (03-04-2015), فرنوش (03-05-2015)
قدیمی 03-05-2015   #3 (لينک اين پست)
مدیر انجمن دین و اندیشه
زوم پرشین سون
 
آواتار مرهم
 
تاريخ عضويت: Nov 2013
سن: 23
اسم واقعی: نازنین
پست ها: 28,449
تشكرها (از ديگران): 4,772
تشكر شده 12,773 بار در 8,890 پست
چوق (ثروتمند شماره 4): 22,483,653
پاداش داده شده 557 مرتبه
تاکنون 1,101 مرتبه با چوق تشکر کرده
تشکر شده با چوق 634 مرتبه
فعاليت Longevity
7/20 9/20
Today پست ها
ssss28449

ويترين جوايز


عکسهای خریداری شده
انار ساوه پرشین سون گیلاس حلقه نامزدی
کیک تولد حامد کمیلی شهاب حسینی
آلبومهای مندوستان من گروههای من درباره من تقویم علایق من
پيش فرض

وای همچین تعریف کرد در حین اموزش ادم دهنش دریا راه میوفته


این مطلب توسط Niloofar لایک شده است

__________________


اَللّهــمَّ صـــَلِّ عَلی مُحَـــمَّـــد وَ آلِ مُحَـــمَّـــــد وَ عَجِّـــل فَرَجَهُم
نــذرِ سَــلامَــتـیــت
مرهم آفلاین است   پاسخ به نقل قول چوق/پاداش
پاسخ

به اشتراک بگذارید

برچسب ها
کشک, بادمجان, تصاویر, رمز, راز


كاربران در حال ديدن تاپیک: 1 (0 عضو و 1 مهمان)
 
ابزارهای موضوع جستجو این تاپیک
جستجو این تاپیک:

جستجوی پیشرفته
حالت نمایش

مجوزهای ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدید ارسال کنید
شما نمیتوانید به پست ها پاسخ دهید
شما نمیتوانید فایل پیوست ضمیمه کنید
شما نمیتوانید ارسال های خود را ویرایش کنید

BB code : فعال
شکلکها : فعال
[IMG] : فعال
HTML : غیر فعال
Trackbacks are فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال

خط مشی بانک مرکزی
جهت ارسال تاپیک جدید: 100 چوق
جهت ارسال پست: 50 چوق
به ازای هر کارکتر در پست : 1 چوق


زمان محلی شما با تنظیم GMT +3.5 هم اکنون 12:32 AM میباشد.

Powered by vBulletin .
Copyright © 2018 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.