صفحه اصلی - فروم پرشین سون

بازگشت   PersianSeven Forums > موضوعات عمومی | PersianSeven General > آشپزخونه پرشين
پورتال پرشين راهنمایی جــوایز IShop وبلاگ پرشین تماس با ما


ارسال مبحث جدید  پاسخ
 
LinkBack ابزارهای موضوع جستجو این تاپیک حالت نمایش
قدیمی 12-29-2014   #1 (لينک اين پست)
سوپر مدير سايت
سرپرست انجمن صندلی داغ
 
آواتار Niloofar
 
تاريخ عضويت: Oct 2013
محل سكونت: تهران
سن: 29
اسم واقعی: نیلوفر
پست ها: 50,798
تشكرها (از ديگران): 17,829
تشكر شده 16,624 بار در 8,823 پست
چوق (ثروتمند شماره 6): 15,820,680
پاداش داده شده 1,898 مرتبه
تاکنون 70 مرتبه با چوق تشکر کرده
تشکر شده با چوق 508 مرتبه
فعاليت Longevity
1/20 9/20
Today پست ها
ssss50798

ويترين جوايز


عکسهای خریداری شده
استقلال تهران خرس کوچولو گیلاس
گوجه سبز انار ساوه پرشین سون گوجه سبز
پيش فرض طرز پخت لبو خوش رنگ

مواد لازم:

  • لبو 3 کیلو
  • شکر 5 قاشق غذاخوری



طرز تهیه:


لبو را با یک پد یا برس خوب شسته و تمیز کنید،اما سر و ته ان را نبرید(تریم نکنید)هر بریدگی در سطح پوست باعث خارج شدن رنگ و قند ان میشود.اب را اضافه کرده و شکر را روی انها پاشیده روی حرارت ملایم بپزید. دقت کنید بعد از پخت باید کمتر از یک لیوان اب در قابلمه باشد. اگر مقدار اب بیشتر است روی حرارت بگذارید تا اب اضافی تبخیر شود و شربت پررنگ و نسبتا غلیظی حاصل شود.من از یک قطعه (بار) , شکرقهوه ای فشرده که حدود 80 گرم است استفاده کردم کلا شکر قهوه ای سلامت تره واثر بهتری هم دارد.



در زودپز تقریبا یک ساعت و نیم زمان برای پخت لازم است چون لبو دیر پز است . لبو طبع سرد دارد و اضافه کردن شکر نه تنها باعث خنثی کردن سردی ان میشود بلکه باعث لذیذ شدن و ظهور و بروز بیشتر رنگ سرخ ان میگردد.



بعد از پخت پوست لبو به راحتی جدا میشود.لبو را برش داده و کمی از عصاره روی ان ریخته و داغ یا سرد سرو کنید.میتوانید لبو وشربت ان را در دو ظرف جدا تا دو هفته در یخچال نگه دارید.اسنک خوبی برای هر ساعت از روز است و با خیلی از سالادها هماهنگی دارد،غذای خیلی خوبی برای رژیم کنترل وزن است. و اگر چیزی از ان باقی ماند، بهترین انتخاب درست کردن ترشی لبوست ،حتی اگر لبو دوست ندارید باز هم ترشی لبو را امتحان کنید.



ثبت نام و کسب امتیاز
__________________



╚════ ೋღ❤ღೋ ════╝
" دوستت دارم " را

من دلاویز ترین شعر جهان یافته ام

╚════ ೋღ❤ღೋ ════╝

Niloofar آفلاین است   پاسخ به نقل قول چوق/پاداش
پاسخ

به اشتراک بگذارید

برچسب ها
لبو, پخت, خوش, رنگ, طرز


كاربران در حال ديدن تاپیک: 1 (0 عضو و 1 مهمان)
 
ابزارهای موضوع جستجو این تاپیک
جستجو این تاپیک:

جستجوی پیشرفته
حالت نمایش

مجوزهای ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدید ارسال کنید
شما نمیتوانید به پست ها پاسخ دهید
شما نمیتوانید فایل پیوست ضمیمه کنید
شما نمیتوانید ارسال های خود را ویرایش کنید

BB code : فعال
شکلکها : فعال
[IMG] : فعال
HTML : غیر فعال
Trackbacks are فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال

خط مشی بانک مرکزی
جهت ارسال تاپیک جدید: 100 چوق
جهت ارسال پست: 50 چوق
به ازای هر کارکتر در پست : 1 چوق


زمان محلی شما با تنظیم GMT +3.5 هم اکنون 09:38 PM میباشد.

Powered by vBulletin .
Copyright © 2018 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.