صفحه اصلی - فروم پرشین سون

بازگشت   PersianSeven Forums > موضوعات عمومی | PersianSeven General > آشپزخونه پرشين > آموزش انواع غذاها > انواع دسر , سالاد و ترشی
پورتال پرشين راهنمایی جــوایز IShop وبلاگ پرشین تماس با ما


ارسال مبحث جدید  پاسخ
 
LinkBack ابزارهای موضوع جستجو این تاپیک حالت نمایش
قدیمی 12-17-2014   #1 (لينک اين پست)
سوپر مدير سايت
سرپرست انجمن صندلی داغ
 
آواتار Niloofar
 
تاريخ عضويت: Oct 2013
محل سكونت: تهران
سن: 29
اسم واقعی: نیلوفر
پست ها: 51,199
تشكرها (از ديگران): 17,982
تشكر شده 16,724 بار در 8,898 پست
چوق (ثروتمند شماره 6): 16,286,129
پاداش داده شده 1,946 مرتبه
تاکنون 74 مرتبه با چوق تشکر کرده
تشکر شده با چوق 514 مرتبه
فعاليت Longevity
0/20 10/20
Today پست ها
ssss51199

ويترين جوايز


عکسهای خریداری شده
استقلال تهران خرس کوچولو گیلاس
گوجه سبز انار ساوه پرشین سون گوجه سبز
پيش فرض فوت های کوزه گری برای طبخ مربا

خیلی ها برای تهیه مربا دچار مشکلات مختلفی میشن...از کپک زدن و شکرک زدن مربا گرفته تا رنگ و ظاهر نامناسب بعد از طبخ!تهیه مربا در عین ساده بودن کمی هم مهارت میخواد مطمئنم دونستن نکات زیر کمک زیادی به خوشمزه و خوشرنگ شدن مربای شما میکنه.



نکات:


1. توجه داشته باشید شما از هر قابلمه‌ای می‌تونید برای طبخ مربا استفاده کنید فقط قبل از شروع، لازمه مقداری آب در اون بجوشانید و خالی کنید. سپس قابلمه را خالی روی اجاق بگذارید تا آبش کاملاً تبخیر بشه سپس اون رو از روی حرارت بردارید تا سرد بشه و بعد مراحل پخت مربا رو آغاز کنید. اینجوری احتمال کپک زدن مربا خیلی کم میشه!یادتون باشه که درب قابلمه حتماً فلزی باشه و از قابلمه‌هایی که درب اون‌ها شیشه‌ای است، استفاده نکنید. این کار در بهبود کیفیت مربای پخته شده خیلی موثره!



2. برای هم زدن و ریختن مربا در ظروف دیگه، از قاشق چوبی یا استیل خیلی تمیز و کاملا خشک استفاده کنید. اینجوری احتمال کپک زدن یا شکرک بستن مربا کمتر میشه!

3. ظرف شیشه ای مخصوص ریختن مربا رو ابتدا در آب جوش بجوشانید و بعد در سینی فر به مدت ۱۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار بدید تا کاملا تمیز و خشک بشه و باعث کپک زدن مربا و تغییر رنگ اون نشه.



4. بهتره به جای شکر سفید از شکر قهوه ای استفاده کنید تا مربای خوشمزه تر و خوشرنگ تری داشته باشید.استفاده از شیره خرما،شیره توت و ریختن میوه‌های شیرینی مثل انواع توت در مربای توت‌فرنگی یا انبه در مرباهایی مثل مربای پرتقال، طعم بهتری به مربا خواهد داد.( یادتان باشد ریختن شکر یا شیره زیادی در مربا، باعث شکرک زدن آن می‌شود، بنابراین به مقدار شکری که در مربا می‌ریزید، دقت کنید این مقدار برای مرباهای مختلف متفاوته و طرز تهیه اکثر مرباها در سوران موجوده)

۵. توجه داشته باشید که بعد از سرد شدن مربا اون رو مستقیما داخل ظرف مورد نظر بریزید و زیاد ظرف به ظرف نکنید و بعد از ریختن مربا داخل ظرف شیشه ای مناسب در ظروف را بگذارید و اون رو برعکس کنید تا هوای اضافی خارج و در اون محکم بسته بشه.کاملا از چفت شدن در ظرف مطمئن بشید و بعد اون رو داخل یخچال بگذارید.



6. برای آنکه مربا کیفیت و رنگ و شیره بهتری پیدا کند، بهتره شکر رو تقریباً ۱۰ ساعت با تکه‌های میوه مخلوط کنید و ظرف رو داخل یخچال قرار بدید و دربش رو ببندید و یک یا دو قاشق گلاب هم به مواد اضافه کنید.



7. توجه داشته باشید که هرگز برای ترد شدن تکه‌های میوه، از آب آهک استفاده نکنید چون بسیار تاثیر بدی روی بدن زنان و کودکان داره و به طور کلی باعث ایجاد بیماری و از بین رفتن کیفیت مربا میشه!


ثبت نام و کسب امتیاز
__________________
╚════ ೋღ❤ღೋ ════╝
دعا میڪنم زیر این سقف بلند
روے دامان زمیــن
هر ڪجا خستہ و پرغصه شدے
دستــے از غیب به دادت برسد
و چــہ زیباست
ڪه آن دست ، “خدا” باشد و بس…
╚════ ೋღ❤ღೋ ════╝
Niloofar آفلاین است   پاسخ به نقل قول چوق/پاداش
پاسخ

به اشتراک بگذارید

برچسب ها
فوت, مربا, کوزه, گری, طبخ


كاربران در حال ديدن تاپیک: 1 (0 عضو و 1 مهمان)
 
ابزارهای موضوع جستجو این تاپیک
جستجو این تاپیک:

جستجوی پیشرفته
حالت نمایش

مجوزهای ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدید ارسال کنید
شما نمیتوانید به پست ها پاسخ دهید
شما نمیتوانید فایل پیوست ضمیمه کنید
شما نمیتوانید ارسال های خود را ویرایش کنید

BB code : فعال
شکلکها : فعال
[IMG] : فعال
HTML : غیر فعال
Trackbacks are فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال

خط مشی بانک مرکزی
جهت ارسال تاپیک جدید: 100 چوق
جهت ارسال پست: 50 چوق
به ازای هر کارکتر در پست : 1 چوق


زمان محلی شما با تنظیم GMT +3 هم اکنون 06:09 AM میباشد.

Powered by vBulletin .
Copyright © 2020 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.