صفحه اصلی - فروم پرشین سون

بازگشت   PersianSeven Forums > موضوعات عمومی | PersianSeven General > آشپزخونه پرشين > خواص خوراکیها
پورتال پرشين راهنمایی جــوایز IShop وبلاگ پرشین تماس با ما


ارسال مبحث جدید  پاسخ
 
LinkBack ابزارهای موضوع جستجو این تاپیک حالت نمایش
قدیمی 12-14-2014   #1 (لينک اين پست)
سوپر مدير سايت
سرپرست انجمن صندلی داغ
 
آواتار Niloofar
 
تاريخ عضويت: Oct 2013
محل سكونت: تهران
سن: 29
اسم واقعی: نیلوفر
پست ها: 50,798
تشكرها (از ديگران): 17,829
تشكر شده 16,624 بار در 8,823 پست
چوق (ثروتمند شماره 6): 15,820,680
پاداش داده شده 1,898 مرتبه
تاکنون 70 مرتبه با چوق تشکر کرده
تشکر شده با چوق 508 مرتبه
فعاليت Longevity
1/20 9/20
Today پست ها
ssss50798

ويترين جوايز


عکسهای خریداری شده
استقلال تهران خرس کوچولو گیلاس
گوجه سبز انار ساوه پرشین سون گوجه سبز
پيش فرض زردچوبه و بهبود حافظه





مصرف روزانه یک گرم زردچوبه حافظه ی کاری افرادی که قند خونشان کمی بالاست را بهبود می بخشد.

نتایج پژوهشی که اخیرا در Asia Pacific Journal of Clinical Nutrition به چاپ رسیده است نشان می دهد که مصرف میزان کمی زردچوبه در روز باعث بهبود جنبه های مختلفی از حافظه ی کاری افرادی می شود که قند خون نسبتا بالایی دارند.

زردچوبه جزو ادویه هایی است که در کشورهای آسیایی کاربرد ویژه ای دارد. رنگ زرد - نارنجی آن ناشی از رنگدانه ای به نام کورکومین است. این رنگدانه خطر ابتلا به دمانس یا همان زوال عقل را کاهش می دهد.

در این پژوهش که توسط محققان تایوانی انجام شده است، 48 داوطلب بالای 60 سال با قند خون نسبتا بالا(غیردیابتی) شرکت داشتند.

این افراد به 4 گروه 12 نفره تقسیم شدند. محققان صبح ها برای صبحانه به این افراد 119 گرم نان تهیه شده از آرد سفید در نظر گرفتند.

به گروه اول روزانه یک کپسول حاوی 1 گرم زردچوبه، به گروه دوم کپسول حاوی 2 گرم دارچین، گروه سوم هر دو کپسول و به گروه چهارم دارونما داده شد.

محققان نان تهیه شده از آرد بدون سبوس را انتخاب کردند تا نتایج تاثیر این داروها را بهتر ارزیابی کنند.

دارچین باعث کاهش قند خون می شود و می تواند خطر بروز بیماری های نورودژنراتیو را کاهش دهد. به همین دلیل در این پژوهش مورد استفاده قرار گرفت.

محققان حافظه ی کاری این شرکت کننده ها را قبل و 6 ساعت بعد از غذا مورد بررسی قرار دادند. حافظه ی کاری توانمندی ذهنی افراد است که به تفکر، حل مشکلات و برنامه ریزی مربوط می شود.
همچنین باید بدانید که رنگدانه ی کورکومین موجود در زردچوبه می تواند نقش موثری در مکانیسم های بیولوژیکی بدن داشته باشد. این ترکیب همچنین برای مقابله با افسردگی نیز مفید است چون خواص ضدالتهابی و آنتی اکسیدانی دارد


محققان بعد از بررسی های لازم به این نتیجه رسیدند حافظه ی کاری افرادی که زردچوبه مصرف کرده اند افزایش پیدا کرده است اما با مصرف دارچین تغییری در آن مشاهده نمی شود.

باید بدانید که بهبود حافظه ی کاری ارتباط عکسی با حالت مقاومت سلول ها به انسولین دارد. در نتیجه محققان معتقدند که این ادویه ی خوش رنگ باعث بهبود حافظه می شود.

همچنین باید بدانید که رنگدانه ی کورکومین موجود در زردچوبه می تواند نقش موثری در مکانیسم های بیولوژیکی بدن داشته باشد. این ترکیب همچنین برای مقابله با افسردگی نیز مفید است چون خواص ضدالتهابی و آنتی اکسیدانی دارد.

علاوه بر این ها کورکومین خاصیت ضدسرطانی نیز دارد. محققان توصیه می کنند در تهیه ی غذاها و نوشیدنی ها از زردچوبه در نهایت استفاده بشود. می توانید در چای یا دمنوش‌هایتان مقداری زردچوبه اضافه کنید.

افرادی که از سنگ کلیه رنج می برند باید از مصرف زیاد این ادویه خودداری کنند چون میزان اسید اگزالیک ادرار را بالا می برد.


ثبت نام و کسب امتیاز
__________________



╚════ ೋღ❤ღೋ ════╝
" دوستت دارم " را

من دلاویز ترین شعر جهان یافته ام

╚════ ೋღ❤ღೋ ════╝

Niloofar آفلاین است   پاسخ به نقل قول چوق/پاداش
پاسخ

به اشتراک بگذارید

برچسب ها
بهبود, حافظه, زردچوبه


كاربران در حال ديدن تاپیک: 1 (0 عضو و 1 مهمان)
 
ابزارهای موضوع جستجو این تاپیک
جستجو این تاپیک:

جستجوی پیشرفته
حالت نمایش

مجوزهای ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدید ارسال کنید
شما نمیتوانید به پست ها پاسخ دهید
شما نمیتوانید فایل پیوست ضمیمه کنید
شما نمیتوانید ارسال های خود را ویرایش کنید

BB code : فعال
شکلکها : فعال
[IMG] : فعال
HTML : غیر فعال
Trackbacks are فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال

خط مشی بانک مرکزی
جهت ارسال تاپیک جدید: 100 چوق
جهت ارسال پست: 50 چوق
به ازای هر کارکتر در پست : 1 چوق


زمان محلی شما با تنظیم GMT +3.5 هم اکنون 07:18 PM میباشد.

Powered by vBulletin .
Copyright © 2018 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.