صفحه اصلی - فروم پرشین سون

بازگشت   PersianSeven Forums > تالار های گفتگوی آزاد | Free Discussion > آرشیو كلی مناسبتها > ویژه نوروز باستانی ١٣٩٨ > آموزش و تزئین سفره هفت سین
پورتال پرشين راهنمایی جــوایز IShop وبلاگ پرشین تماس با ما


ارسال مبحث جدید  پاسخ
 
LinkBack ابزارهای موضوع جستجو این تاپیک حالت نمایش
قدیمی 03-01-2013   #1 (لينک اين پست)
مدیران بازنشسته ایران تراک
 
آواتار pure lovee
 
تاريخ عضويت: Apr 2012
پست ها: 23,980
تشكرها (از ديگران): 0
تشكر شده 42 بار در 38 پست
چوق: 10,000
فعاليت Longevity
0/20 13/20
Today پست ها
ssss23980

عکسهای خریداری شده
خواص سین های خوراکی سفره هفت سین



يکي از زيباترين جلوه هاي نوروز سفره هفت سين است، خوراکي هايي چون سرکه ، سماق،سمنو ، سير ، سنجد و سيب به همراه قرآن کريم ،سبزه، ماهي قرمز ، آيينه ، سکه و ... سفره زيباي هفت سين را مزين مي سازند. در اينجا ، برخي از خواص سين هاي خوراکي را بررسي مي کنيم.

سيب، نماد سعادت و سلامتي
خوردن يک عدد سيب در روز ، بيماري را دور مي کند. اين ميوه سموم بدن ، بخصوص اسيداوريک را دفع مي کند و در نتيجه درمان خوبي براي مبتلايان به روماتيسم، درد مفاصل و نقرس است. سيب ترشحات غدد ، بخصوص بزاق و ترشحات معده را تقويت و به هضم غذا کمک مي کند.
کساني که از ناراحتي معده رنج مي برند ، براي هضم آسانتر اين ميوه آن را به صورت رنده شده يا پخته ميل کنند . براي درمان يبوست و تنبلي روده و کبد سيب رسيده را با پوست بخوريد.
ميوه نارس سيب ، بدون پوست براي درمان اسهال تجويز مي شود. سيب حاوي املاح مفيدي چون فسفر ، منيزيم، کلر ، کلسيم ، سديم ، آهن و پتاسيم است.سنجد، مقوي براي معده و بدن
ميوه خشک سنجد قابض است. به همين جهت در درمان اسهال سودمند است. آرد ميوه سنجد به علت داشتن مقدار زيادي قند، در درمان اسهال به کار مي رود. آرد گوشت ، پوست وهسته سنجد مقوي معده و بدن است. براي اين منظور آرد تمام ميوه آن را با کمي شيره انگور در شيرحل و نوش جان کنيد. ميوه سنجد سر شار از ويتامين هاي A و B و حاوي کمي ويتامين K است.
سير، پزشک طبيعي
علاوه بر آن که سير به صورت خام ، پخته يا ترشي مصرف مي شود، در طب و داروسازي نيز استفاده هاي فراوان دارد. براي سير ، اثر ضد عفوني کننده ، اشتها آور، پايين آورنده فشارخون ، چربي و کلسترول بد و همچنين معالجه اسهال ، سردرد و سرگيجه ذکر شده است. ماليدن به پوست سر و خوردن سير تازه ، موي تازه مي روياند و منگنز موجود در آن موجب مي شود موهاي سفيد شده بريزند و موي سياه به جاي آن ها برويد. ماسک سير رنده شده و عسل نوعي پيلينگ (لايه برداري پوست) و از بين برنده جوش و لک صورت است.
سرکه، درمان کبودي دور چشم
سرکه يکي از فرآورده هاي مفيد انگور است که تحت اثر مخمري خاص حاصل مي شود. سرکه
نه تنها طعم مطبوعي به غذاها مي دهد بلکه هضم بسياري از مواد از جمله گوشت را آسان مي کند.
ماليدن سرکه به محل نيش زنبور، پشه و ساير حشرات مفيد است و براي التيام زخم ها و تاول بي نتيجه نيست. مخلوط کمي سرکه و عسل کبودي دور چشم را برطرف مي کند. در حين مصرف بايد مواظب باشيد وارد چشم نشود. نسبت يک به سه سرکه و گلاب نيز محلول خوبي براي پوست مي سازد. سرکه رقيق شده و کمي نمک در درمان گلودرد و همچنين براي محکم کردن لثه تجويزمي شود.
سماق، ضد گلودرد
رنگ ميوه سماق قرمز و قهوه اي و طعم آن گس است. پس از رسيدن ، طعم آن ترش مي شود.
در تمام قسمت هاي گياه تانن به مقدار فراوان وجود دارد و به همين علت قابض و پاک کننده معده است و از انواع اسهال حاد و مزمن و خونريزي معده جلوگيري مي کند. ميوه تازه و نرسيده سماق سمي است ، اما رسيده ميوه و خشک شده آن سمي نيست و از گرد آن به عنوان چاشني غذا استفاده مي شود. غرغره جوشانده سماق در درمان ورم گلو و براي محکم شدن لثه ها توصيهمي شود.سمنو، غذاي ضد پيري
سمنو ارزش غذايي بسياري دارد، جوانه گندم که عنصر اصلي تشکيل دهنده آن است حاوي
ويتامين هاي B وE، پروتيين از نوع عالي ، مواد معدني ، فيبر و مواد مفيد ديگر است. در گندمي که جوانه مي زند ، علاوه بر اين که تمام اين مواد به طور کامل حفظ مي شود ، در جريان جوانه زدن تغييرات شگفت آوري در آن بوجود مي آيد که در نتيجه ،ويتامين ها و مواد حياتي گندم به مقدار زيادي افزايش مي يابد.اسيد هاي نوکلييک RNA و DNA که به فراواني در جوانه گندم وجود دارند در جلوگيري از پيري سلولها بسيار موثرند. سلنيم و منيزيم موجود در جوانه گندم در جلوگيري از انواع سرطان و به خصوص فيبر موجود در آن در پيشگيري از بروز سرطان کولون موثر است


pure lovee آفلاین است   پاسخ به نقل قول چوق/پاداش
پاسخ

به اشتراک بگذارید

برچسب ها
هفت, خواص, خوراکی, سفره, سین


كاربران در حال ديدن تاپیک: 1 (0 عضو و 1 مهمان)
 
ابزارهای موضوع جستجو این تاپیک
جستجو این تاپیک:

جستجوی پیشرفته
حالت نمایش

مجوزهای ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدید ارسال کنید
شما نمیتوانید به پست ها پاسخ دهید
شما نمیتوانید فایل پیوست ضمیمه کنید
شما نمیتوانید ارسال های خود را ویرایش کنید

BB code : فعال
شکلکها : فعال
[IMG] : فعال
HTML : غیر فعال
Trackbacks are فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال

خط مشی بانک مرکزی
جهت ارسال تاپیک جدید: 100 چوق
جهت ارسال پست: 50 چوق
به ازای هر کارکتر در پست : 1 چوق


زمان محلی شما با تنظیم GMT +3 هم اکنون 05:14 AM میباشد.

Powered by vBulletin .
Copyright © 2019 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.