صفحه اصلی - فروم پرشین سون

بازگشت   PersianSeven Forums > تالارهای علمی و مهندسی | Science and Engineering > انجمن پزشکی > گياهان دارويی
پورتال پرشين راهنمایی جــوایز IShop وبلاگ پرشین تماس با ما


ارسال مبحث جدید  پاسخ
 
ابزارهای موضوع جستجو این تاپیک حالت نمایش
قدیمی 01-26-2013   #1
NAAZAN
مدیران بازنشسته ایران تراک
 
آواتار NAAZAN
 
تاريخ عضويت: Aug 2012
پست ها: 5,180
تشكرها (از ديگران): 0
تشكر شده 12 بار در 10 پست
چوق: 10,000
فعاليت Longevity
0/20 13/20
Today پست ها
sssss5180

عکسهای خریداری شده
روغن زیتون ممکن است خطر ابتلا به سرطان روده را کاهش دهد

پژوهشگران علوم پزشکی در دانشگاه اکسفورد می گویند تحقیقات جدید آنان نشان می‏ دهد که روغن زیتون، یک نمونه عالی از رژیم غذایی ساکنین مدیترانه، به اندازه میوه‏های تازه و سبزجات در جلوگیری از رشد سلولهای سرطانی موثر است. به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز، محققین انستیتو علوم بهداشتی لندن با مقایسه میزان رشد بیماری سرطان ۲۸ کشور من جمله کشورهای انگلیس، آمریکا، برزیل، کلمبیا، کانادا و چین که رژیم غذایی آنها، مصرف گوشت بسیار بالا دارد ، بالاترین خطر ابتلا به بیماری‏های مختلف و از جمله سرطان را با مصرف گوشت بالا مرتبط داتستند و عنوان کردند که استفاده از روغن زیتون باعث کاهش رشد سلولهای بیماری زا در ساکنین این مناطق می‏شود.

بر همبن اساس دکتر گلداکر در سمینار اپیدمولوژی و بهداشت عمومی بر این نکته اصرار داشت: روغن زیتون احتملا می‏تواند تاثیر مثبت و بسزایی در جلوگیری از توسعه‏و رشد سلولهای سرطانی داشته باشد.گوشت، ماهی، و روغن زیتون فاکتورهای اصلی در رژیم‏های غذایی هستند که مانع رشد سلولهای سرطانی می‏شوند. ترکیب گوشت و ماهی در مجموع و در برخورد با سلولهای سرطانی بسیار مثبت عمل می‏ کند. اما تا پیش از این بر اساس تحقیقات انجام شده مصرف گوشت زیاد، میزان اسید صفراوی را افزایش می‏دهد.
پیش از این تحقیقات به عمل آمده بر روی حیوانات، نشان داده بود که منافع استفاده از حیوانات، نشان داده بود که منافع استفاده از روغن ماهی است.
در واقع، روغن زیتون بیش از روغن ماهی و یادیگر روغن‏های سفارش شده در این زمینه در جلوگیری از رشد تومور و سلولهای سرطانی موثر است. این در حالی است که دانشمندان ژاپنی نیز مدعی آن هستند که روغن زیتون خالص چنانچه پس از حمام آفتاب روی پوست بدن مالیده شود می‏تواند ببا کند کردن رشد سلول‏های توموری مانع بروز سرطان پوست شود.
بسیاری‌ از ‌مردم تصور‌می‌کنند که این روغن را فقط می‌توان همراه با سالاد مصرف کرد اما باید گفت که در صورت درست استفاده کردن از این روغن، حوزه‌ عمل آن به مراتب بیشتر ‌از ‌این خواهد شد. اگر قصد دارید مواد غذایی را با روغن زیتون سرخ کنید، بهتر است از نوع تصفیه شده‌ آن استفاده کنید زیرا نقطه‌ دود روغن ‌‌زیتون تصفیه شده، ۲۱۰ درجه سانتی‌گراد است که بالاتر از بسیاری از روغن‌های متعارف بوده، به راحتی دود نکرده و نمی‌سوزد.

بنا بر توصیه‌ مجمع بین‌المللی روغن زیتون، مناسب‌ترین نوع روغن زیتون برای سرخ کردن انواع نیمه تصفیه‌شده‌ آن است. از آنجایی که حرارت زیاد باعث تبخیر ‌الکل‌ها و‌استرهای موجود در روغن بکر که مولد طعم و بوی آن است می‌شود، بهتر‌است آن را در‌غذا‌های سرد ‌یا پخت با حرارت کم و متوسط به کار ببرید.
سرطان روده، دومین سرطان شایع در اکثر کشورهای غربی است.این بیماری در کشورهای صنعتی به مراتب بیش از کشورهای در حال توسعه در آسیا و آفریقا، با جان مرم بازی می‏کند.
درجال حاضر تنها طریق معالجه، انجام عمل منظور به برداشتن منطقه آلوده به سلولهای سرطانی در روده تجویز شیمی درمانی در صورت گسترده شدن بیماری است.
NAAZAN آفلاین است   پاسخ به نقل قول چوق/پاداش
پاسخ

به اشتراک بگذارید

برچسب ها
ممکن, کاهش, ابتلا, خطر, دهد, روده, روغن, زیتون, سرطان


كاربران در حال ديدن تاپیک: 1 (0 عضو و 1 مهمان)
 
ابزارهای موضوع جستجو این تاپیک
جستجو این تاپیک:

جستجوی پیشرفته
حالت نمایش

مجوزهای ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدید ارسال کنید
شما نمیتوانید به پست ها پاسخ دهید
شما نمیتوانید فایل پیوست ضمیمه کنید
شما نمیتوانید ارسال های خود را ویرایش کنید

BB code : فعال
شکلکها : فعال
[IMG] : فعال
HTML : غیر فعال

خط مشی بانک مرکزی
جهت ارسال تاپیک جدید: 100 چوق
جهت ارسال پست: 50 چوق
به ازای هر کارکتر در پست : 1 چوق
پرش


زمان محلی شما با تنظیم GMT +3.5 هم اکنون 07:51 AM میباشد.

Powered by vBulletin .
Copyright © 2020 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.